Sziasztok!
Volna egy kis problémám!Ma kb 20km után behányt a motorom nem tudom mi a szar van vele!egyszer csinált már ilyet de megmozgattam a kábeleket és utána jó lett!
Most viszont olyan,mint ha egyszer kapna áramot egyszer meg nem!
Néha zúg a tápszivattyú néha csak úgy mint ha alig kapna áramot néha rendessen de akkor ha ráindítok csak kattan egyet és nem csinál semmit!
Esetleg valakinek valami ötlete ilyen esetre?
Akkku jó
indító kapcsoló jó mert azokat már szétszedtem!
Rossi
Loki kérlek nézzétek már meg mi lehet ez!
Köszönöm!
Krisz
Sziasztok. Tudja valaki hogy kunmadáron melyik este lesz a parádé?
Mert ugy most 20.-a az pont az első napra esik és gondolom nem aznap este lesz a banzáj utánnna meg 2 nap meg semmi.
Válaszokat előre is köszönöm.
Istenem degeci vagyok nem kellett volna meginnom 1 liter sört itt fél perc alatt!
Na puszi mindenkinek szobamotorosból most "szop a motoros" lesz! háhá nem is kell nekem fórum elszórakoztatom itt saját magam!
Pá Buherkák!
Nem gond nyálazz csak nyugodtan!
A holnapi napról nem írok semmit (tutis megtiltotta) mert, ha itt beszéljük meg akkor pont olyan buzis lesz mint ez a topic! !
Azt meg ugye nem szeretném!
Tényleg hol a többi puhapöcsű internethuszár? (most nem sorolom, mert az hosszú lenne! !)
Biztos alszanak , készülni kell a holnapi fórumozásra, mert benzinre ugye lóvé nincs, az internet meg 1 tank benzinből megvan egy hónapra!
Ne aggódj Én fájós seggel is motorozok, nem úgy mint Ti, akik egy kiadós seggtágítás után csak fórumoztok itt egész nap!Még szerencse, hogy nem kell mindennap pályára menni!
Tényleg a pályanap előtt már csak szopi van, hogy a popó rendben legyen,vagy sűrűn ülsz ki kétoldalra, mint Kakucson?
Istenem tutis, azért szeretlek ám hallod?
Természetesen Én!
De ha ilyen a fantáziád jöhetsz középre húsnak, van rajtad bőven ahogy a képedet néztem! Igazi alapanyag vagy, hogy megrángassuk azt a fasza puhatestedet!
Á nem jó! tuti(s), hogy rákapnál az izire!
Volna egy kis problémám!Ma kb 20km után behányt a motorom nem tudom mi a szar van vele!egyszer csinált már ilyet de megmozgattam a kábeleket és utána jó lett!
Most viszont olyan,mint ha egyszer kapna áramot egyszer meg nem!
Néha zúg a tápszivattyú néha csak úgy mint ha alig kapna áramot néha rendessen de akkor ha ráindítok csak kattan egyet és nem csinál semmit!
Esetleg valakinek valami ötlete ilyen esetre?
Akkku jó
indító kapcsoló jó mert azokat már szétszedtem!
Rossi
Loki kérlek nézzétek már meg mi lehet ez!
Köszönöm!
Krisz
Különben meg GIXXXER600K7 monnyon le!
Mert ugy most 20.-a az pont az első napra esik és gondolom nem aznap este lesz a banzáj utánnna meg 2 nap meg semmi.
Válaszokat előre is köszönöm.
Egyébként szép magyar neved van honnan szalajtottak titeket ide? Te üzbég segédmunkás...
Na puszi mindenkinek szobamotorosból most "szop a motoros" lesz! háhá nem is kell nekem fórum elszórakoztatom itt saját magam!
Pá Buherkák!
A holnapi napról nem írok semmit (tutis megtiltotta) mert, ha itt beszéljük meg akkor pont olyan buzis lesz mint ez a topic! !
Azt meg ugye nem szeretném!
Tényleg hol a többi puhapöcsű internethuszár? (most nem sorolom, mert az hosszú lenne! !)
Biztos alszanak , készülni kell a holnapi fórumozásra, mert benzinre ugye lóvé nincs, az internet meg 1 tank benzinből megvan egy hónapra!
Tényleg a pályanap előtt már csak szopi van, hogy a popó rendben legyen,vagy sűrűn ülsz ki kétoldalra, mint Kakucson?
Istenem tutis, azért szeretlek ám hallod?
De ha ilyen a fantáziád jöhetsz középre húsnak, van rajtad bőven ahogy a képedet néztem! Igazi alapanyag vagy, hogy megrángassuk azt a fasza puhatestedet!
Á nem jó! tuti(s), hogy rákapnál az izire!