Rossz nézni ahogy vergődik.Őőőőőőőő....... vagyis nem.Kicsit felderíti a képen.
Drága tündérbögyörőm viseld férfiasan.Nem mindenki mondhatja el hogy a kissé csiszolatlan modorát kopizzák.
pont már az indulásod rossz, előítélet mindenkivel akit nem is ismersz.
messzriől jött ember azt mond amit akar ez mindenkire igaz. Szerintem nem kéne tovább firtatni ki milyen fasza gyerek vagy béna srác, vannak szerintem szórakoztatóbb témák is...
Hallod gixxxi, annyira béna vagy mint az ólajtó. Magadnak köszönheted hogy szórakoznak veled. Ez az ovodás szint amit képviselsz nevetséges..fenyegetőzés, vadgalkozás. Mindeki csak derül rajtad, minél jobban vadgalkozol. Azt se tudod ki szórakozik veled, kapsz fűhöz fához. De ha lenne egy kis értelem az agyadban, leülnél gondolkodni, kicsit magadba szállnál és a következőt tennéd. Először is változtatnál a stílusodon, közösségi portálon nem érdemes ellenségeket szeretni, barátokkal sokkal többre megy az ember, értékes eszmecserék tudnak születni, és ki tudja ki mikor tud akár segíteni is bármiben.
Az álgixit meg nem így kell felkutatni, így esélytelen. Értelmes levelet kellene írni a moderátornak, hogy legyen szives blokkolja a másik felhasználót, mivel a Te fényképedet használta fel regisztráláskor és csakis azért hogy kötekedjen veled. Igaz ha a modi utánanéz miket is írsz lehet Téged is szivesen blokkolna, de nem fog Mindenesetre ez az ésszerű módja a dolgok intézésének, nem pedig az anyázás, káromkodás, fenyegetőzés. Hidd el, én itt a fórumon 99%-ban értelmes emberekkel találkozok, sokukkal személyesen is tartom a kapcsolatot akit itt ismertem meg.. Ráadásul ott segítünk ahol tudunk egymásnak, van aki nekem szerez potom áron cuccot, vagy intéz el dolgokat van akinek én segítek ahogy tudok.. Sokkal jobb a béke mint a kivagyiság..Motoros baráti üdvözlettel mondtam mindezeket, akárhogy értelmezed mondandómat.
ne nézd hülyének az embert gyanusak vagytok peppe gyerekkel vagy h kell írni a nevét, vagy törölve lesz vagy rólatok is lesz pár szép adatlap aztán ennyi!
Drága tündérbögyörőm viseld férfiasan.Nem mindenki mondhatja el hogy a kissé csiszolatlan modorát kopizzák.
hogy világos legyen: te nem tudod az övét, de ő tudja a tiédet...és mi is.
Az adatok megvannak.
messzriől jött ember azt mond amit akar ez mindenkire igaz. Szerintem nem kéne tovább firtatni ki milyen fasza gyerek vagy béna srác, vannak szerintem szórakoztatóbb témák is...
Engem már elmondtál mindennek, ez nem nagyon érdekel.
De a Családom az tabu!
Az álgixit meg nem így kell felkutatni, így esélytelen. Értelmes levelet kellene írni a moderátornak, hogy legyen szives blokkolja a másik felhasználót, mivel a Te fényképedet használta fel regisztráláskor és csakis azért hogy kötekedjen veled. Igaz ha a modi utánanéz miket is írsz lehet Téged is szivesen blokkolna, de nem fog
Az sem érdekel, hogy mit hiszel.
Nem tudom, ki csinálta az adatlapot és kész.
Máskor legyél elővigyázatosabb.