Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

barátom én adtam neked egy első osztáju tuti bukót tornádó a neve hol van ? . . . .
Most is legyen nagy pofátok, ne csak tegnap....
Szeretettel várlak!
Rossz nézni ahogy vergődik.Őőőőőőőő....... vagyis nem.Kicsit felderíti a képen.
Drága tündérbögyörőm viseld férfiasan.Nem mindenki mondhatja el hogy a kissé csiszolatlan modorát kopizzák.
én is tudom a te címedet
Öcsi!
hogy világos legyen: te nem tudod az övét, de ő tudja a tiédet...és mi is.
Elmondom mégegyszer, hogy felfogd végre: NEM TUDOM, HOGY KICSODA AZ ILLETŐ
Mert,ha megadja akkor mi lesz?
gyáva ember vagy mond meg a neved és címed!
akkor töröld
Most már akár törölni is lehet.
Az adatok megvannak.
pont már az indulásod rossz, előítélet mindenkivel akit nem is ismersz.
messzriől jött ember azt mond amit akar ez mindenkire igaz. Szerintem nem kéne tovább firtatni ki milyen fasza gyerek vagy béna srác, vannak szerintem szórakoztatóbb témák is...
nem érdekel ki volt aki csinálta az törölje le! vagy a moderátor tök mindegy törölve legyen
már írtam a moderátornak, és nincsen kedvem olyanokkal haverkodni akik azt se tudják, h lefelé van az egyes mert a nagyrésze az ilyen
Ha van eszed akár egy csepp is (ezt kétlem), akkor tudod, hogy nagyon nem jó dolog valakinek a családjával szórakozni.

Engem már elmondtál mindennek, ez nem nagyon érdekel.
De a Családom az tabu!
Hallod gixxxi, annyira béna vagy mint az ólajtó. Magadnak köszönheted hogy szórakoznak veled. Ez az ovodás szint amit képviselsz nevetséges..fenyegetőzés, vadgalkozás. Mindeki csak derül rajtad, minél jobban vadgalkozol. Azt se tudod ki szórakozik veled, kapsz fűhöz fához. De ha lenne egy kis értelem az agyadban, leülnél gondolkodni, kicsit magadba szállnál és a következőt tennéd. Először is változtatnál a stílusodon, közösségi portálon nem érdemes ellenségeket szeretni, barátokkal sokkal többre megy az ember, értékes eszmecserék tudnak születni, és ki tudja ki mikor tud akár segíteni is bármiben.
Az álgixit meg nem így kell felkutatni, így esélytelen. Értelmes levelet kellene írni a moderátornak, hogy legyen szives blokkolja a másik felhasználót, mivel a Te fényképedet használta fel regisztráláskor és csakis azért hogy kötekedjen veled. Igaz ha a modi utánanéz miket is írsz lehet Téged is szivesen blokkolna, de nem fog Mindenesetre ez az ésszerű módja a dolgok intézésének, nem pedig az anyázás, káromkodás, fenyegetőzés. Hidd el, én itt a fórumon 99%-ban értelmes emberekkel találkozok, sokukkal személyesen is tartom a kapcsolatot akit itt ismertem meg.. Ráadásul ott segítünk ahol tudunk egymásnak, van aki nekem szerez potom áron cuccot, vagy intéz el dolgokat van akinek én segítek ahogy tudok.. Sokkal jobb a béke mint a kivagyiság..Motoros baráti üdvözlettel mondtam mindezeket, akárhogy értelmezed mondandómat.
akkor majd lesz egy a kis családódról is aranyos lesz
Téged nem nehéz hülyének nézni.
Az sem érdekel, hogy mit hiszel.
Nem tudom, ki csinálta az adatlapot és kész.

Máskor legyél elővigyázatosabb.
ne nézd hülyének az embert gyanusak vagytok peppe gyerekkel vagy h kell írni a nevét, vagy törölve lesz vagy rólatok is lesz pár szép adatlap aztán ennyi!
Na mindegy mindkettő IQ figter.Bár akkor a 3x es meg még kutyagyilok is.Majd beajállom az állatvédő ligának a libatömők mellé.
Fogalmam sincs, ki az.
szóljál a haverodnak h törölje azt az adatlapot!
A 3 X-es, aki most fosik, vagdalkozik.
Jéééé tényleg 2 van belőletek.Melyiktek csapta el a pudlit és akar pórázon gyereket a városban sétáltatni?
töröld azt az adatlapot amit csináltál és ide írogatsz róla