Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

totál szépen kértem
Én nem tisztitom a láncot!
Mindig újat rakok fel!
ha szépen megkértek minket akkor nem írunk ide, szóval rajtatok múlik minden
Jajbazdmeg erre válaszolnom kell!
Most mi is egymás seggében vagyunk? oolyan izgi! Kiment az álom a szememből!
Várjá most én jövök! Kanyarodni viszont te tudsz csak utcai körülmények között kettőnk közül!(érzed már a nyelvem? )
HÁHÁHÁÁÁÁ... szerintem teljes tagságot kell ezek után élveznünk
Amúgy köszi az infókat a láncra mindenkitől!
az ilyen finomságokat meghagyjuk neked te már úgyis nagyon hozzászoktál az ilyen dolgokhoz itt a fórumon
ha lehet holnap ne ide írkáljatok, hanem pl a csevegés topikba.. Válaszolunk ott is Persez ez csak szimpla kérés
jóéjt egymás mellett gixxi600-al, ma este melyikőtök lesz a lány Persze én is csak viccelek
szevasz bazdmeg
én hypos vizzel nyomatom
törölhet bárki nyugodtan
Na megyek aludni, addig polírozzátok egymás seggrózsáját a termetes nyelvetekkel, tegyetek fel sportkiufogós képeket az agyonpingált (de keveset futott) motorkáitokról !Meg sok -sok fotót a nagy dőlésszöggel vett kanyarkáitokról, Meg fotózzátok sokat egymáss seggét is, ha már ennyi itt a jóbarát! Azokat is tegyétek fel ide meg osszatok ki engem is, kis netratyikák! !
Jóéjszakát!
brigéciól-al szoktam de általában semmivel, mindig fújok rá egy keveset aztán kész, motort is csak akkor mosom mikor már a színe se látszik, minek mosnám többet én használom és a használat az nem neked szólt mert nálad többet kevesen mennek motorrral ebben az oszágban:D
köszi a véleményt (mégse én leszek törölve )
most legalább tudod mi a vélemény rólad, nem is csodálom mindenki látja mi megy itt a fórumon, kölcsönösen szopjátok egymást
petró
Szia!
Én remekül, minden hozzászólást elolvasok, és nagyon tetszik! olyan cukimuki ez a topic! !
Néha rosszul esik belerondítani, de most törlesztek rajtatok a sok gyerekkori sérelmemért!
Motorláncot ki mivel tisztítja ?
én az ismerőst nem fórumtársra értem, hanem személyes kapcsolatra gondolok
nekem is az voltál de töröltelek is!
vagyunk
ne zavarjon hogy ismerősök vagy de sebaj.
ízlik nekik a szaros segg
12891-12893-12894-12895 ésattöbbi erről beszéltem, Bazdmeg Ti nem láttok a nyelvetektől!
de amúgy jól érezzük itt magunkat ebben a családias légkörben de nem?
mi jól érezzük itt magunkat a sportmotoron és továbbra is maradni fogunk és olvasni fogjuk a marhaságotokat mert ennyi hülyeséget mit ti a motorozáról összehordtok az nem semmi! te meg a tutis vagy a fórumon aki mindent jobban tud mindenkinél hehe
Szia!
Mégegyszer írok neked, de többet nem, mert látom 2 hozzászólásnál korábbiakra nem emlékszel, gondolom a neved is bele van hímezve a motoros ruhádba nehogy elfelejtsd (ez vicc volt, csak szólok! )
Nézd végig az itt lévő hozzászólásaimat, itt csak témábavágó dolgokról írtam a lehető legkomolyabban !Arról meg nem tehetek, hogy Te ezeket figyelmen kívül hagyod!Remélem ebből rájöttél, hogy mit akarok mondani! Nem bántásnak szánom, sőt kívánom, hogy legyen 1:57 -es időd is, csak ne ilyen homoszexuális légkörben, mint ez a topic!Azt hogy hova regelek be azt az anyukám dönti el nem én sajnálom! !A motorra is Ő adta a pénzt !
Arról meg nem én tehetek, hogy reggelől estig itt veritek a brét, ahelyett hogy motoroznátok! Jaa, hogy a sok motorozás az drága?Occsóbb a fórum?Ez így van!
1, nem taposott lelkembe, mivel tette volna?
2, engem nem érdekel ki hol található meg, én nem fogom úgy fel hogy aki beszól az meg kell keresnem és elintéznem
3, csupán jeleztem hogy ha itt nektek nem tetszik nagy a világháló..