Ma unatkozok, úgyhogy ma van kedvem olvasni a sok baromságot, hajrá gyerekek nyomjátok!
Amúgy sose értettem (én ez most nem gixxxer600k7-nek szól hanem sima eszmefuttatás) hogy mi a rákért választanak az emberek olyan nickneveket, amiben pl a motorja típusa, vagy az életkora van. eladja a motorját és máris nem jó a nickneve. Vagy az életkora is csak 1 évig jó..Meghát hogy néz ki az amikor összecimbizel valakivel és szólnál neki..Helló béladucatihétötven
vagy sanyihuszonnyóc
Semmi gond semmi gond! Reggel van még. Amúgy a sityak összes papirkája AGV. Ezért nem zárójelbe írtam. Az AGV-nek valami "háttérterméke" ez a sityak. De az árához mérten szerintem 100x jobb, mint bármelyik kínai sisak. (pl.: MAX)
a MAX egy nagy túró! Nekem két MAX sisakom is volt, mindegyik hatalmas csalódás. Amit legutóbb vettem, az 16 000Ft volt akciósan. AGV Phoenix. Na ez már olyan 120 - 130-as tempóig nem rossz. Fölötte kicsit süvíteni kezd.
ha 20 ezer akkor hjc, ilyen árban versenytársai: MDS CMS
Grex Takachi
Szóval ilyen áron én nem vennék mást. persze tényleg nem 20 ezerért kell sisakot venni.
Shoei, Arai, Suomy, Shark, nekem ezek a sisakok.. (persze van más jó is)
minden képp felkéne probálnom,hogy joe,igy nemn merek rendelni,de köszi a linket.tetszenek a sisakok,megnézem baján vagy a környéken van e aztrán felprobálok egyetr .
De ha elolvasod az előzményeket, erre te magad is rájöhetsz.