Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Őszintén mondom: nem én voltam.
De ha elolvasod az előzményeket, erre te magad is rájöhetsz.
ha te csináltad akkor töröld le ha meg már akkor meg az!
Már indulok is.
Rossz válasz.
Raffael Sanyi barátodat is így találták meg.
sziasztok
olyan szerelőt keresk aki megjavítaná gsxr 600 K6-om hütőjét
pici luk van rajta
sürgőss!
Ma unatkozok, úgyhogy ma van kedvem olvasni a sok baromságot, hajrá gyerekek nyomjátok!

Amúgy sose értettem (én ez most nem gixxxer600k7-nek szól hanem sima eszmefuttatás) hogy mi a rákért választanak az emberek olyan nickneveket, amiben pl a motorja típusa, vagy az életkora van. eladja a motorját és máris nem jó a nickneve. Vagy az életkora is csak 1 évig jó..Meghát hogy néz ki az amikor összecimbizel valakivel és szólnál neki..Helló béladucatihétötven
vagy sanyihuszonnyóc
tudod mit csinálok a kis családódról egy adatlapot:) tetszeni fog biztos
mennyél vissza vikingországba te kopaszbuzi ott osszad az észt
saját adatokkal való visszaélés mármint képekkel
Miért csörögne, kisbuzi?
Nyilvánosan a te általad az internetre feltett adatokat látod.
Semmilyen visszaélés nem történt.

Befostál, majomgeci?
Az agv is csak azért tud piacon lenni mert Rossi ilyenben feszít..
kurva anyádat írd meg a nevedet kivagy? Adatlap törlésére van még a délelőtt folyamán időd, délután csörög majd a rendőrség!
Semmi gond semmi gond! Reggel van még. Amúgy a sityak összes papirkája AGV. Ezért nem zárójelbe írtam. Az AGV-nek valami "háttérterméke" ez a sityak. De az árához mérten szerintem 100x jobb, mint bármelyik kínai sisak. (pl.: MAX)
Az MDS Edge technológiájával készített bukósisak egyszerűbb designnal, elérhetőbb árral..

MDS sisakot még véletlenül se vennék fel. Főleg nem olyan sisakot amit még valszeg ezen is butítottak
Én kérek elnézést így reggel ThomAce így már helyes...
Te irtad el azt akartam írni...
Rosszul írtad? Hurrá. Vagy én írtam rosszul? Legalább a nevem írnád helyesen!
Rosszul irtam Tomace az (AGV) zárójelbe van...

Phoenix (AGV) leírása:
Termoplasztikus, gyantával erősített héj
UV-védelem
Hidrofilszálas belső párnázás, higiéniailag kezelt...
Menj ki a Suzukihoz ott nézd meg...
a MAX egy nagy túró! Nekem két MAX sisakom is volt, mindegyik hatalmas csalódás. Amit legutóbb vettem, az 16 000Ft volt akciósan. AGV Phoenix. Na ez már olyan 120 - 130-as tempóig nem rossz. Fölötte kicsit süvíteni kezd.

AGV Phoenix

Én is itt vettem még tavaly. Megérte az árát a sisak kétszeresen is.
ha 20 ezer akkor hjc, ilyen árban versenytársai: MDS CMS
Grex Takachi
Szóval ilyen áron én nem vennék mást. persze tényleg nem 20 ezerért kell sisakot venni.
Shoei, Arai, Suomy, Shark, nekem ezek a sisakok.. (persze van más jó is)
Akkor várjon!
Most néztem AGV sisakok között a prospektusba a sztem a HJC-t fikázzák...
minden képp felkéne probálnom,hogy joe,igy nemn merek rendelni,de köszi a linket.tetszenek a sisakok,megnézem baján vagy a környéken van e aztrán felprobálok egyetr .
de nem ez a kérdés Persze legalább 50ezret kéne szánni egy jó sisakra, de hát neki most ennyije van