Most már tényleg olyan szemtelen vagyok,hogy csak na.Lassan abban is biztos vagyok,hogy meg leszek elég csúnyán találva.Nem baj. Majd sírok egy kicsit.Tényleg ne haragudjatok
hülyeség amit írsz szombamotoros előbb hszével a lelkedbe taposott meg a többinek is és ezt most nagyon fáj meg nemsokára jön a keménymag megint és őt is kiosszák legalábbis megpróbáljátok de esélytelen! ha ennyire büszke vagy a 2:10re akkor legyélszves és dobjál már fel egy videot amikor pályán mész csak egy kört semmi többet kiváncsiak vagyunk a tudásodra a másik meg az, h kivagy te mégis, h azt mondod, h ne járjunk ide ha tetszik ha nem ide fogunk járni mert jó rajtatok röhögni a sok álszenten, itt tényleg csak egymás seggét nyaljátok vannak olyan emberek is akik undorodnak más seggének a nyalásától, remélem egyszer egy szaros seggbe nyalsz bele vagy más innen a fórumról!
meg lehet szüntetni a reget, minek jársz olyan fórumra ami nem tetszik? Te és a haverod pacsizhattok más oldalon is, minek a sportmotorra járni? Sose értettem az ilyen embereket akik csak fikázni tudnak de értelmes dolgot nem nagyon tudtok írni. mehettek utcára kerózni, városban 2 kilóval száguldani, hisz az jaszkariság Én kijárok inkább pályázáni, tájfotókat készíteni meg 2:10-es időket dobálni. Én ilyen kisgyerek vagyok
Szia!
Elég érzékeny kisgyerek lehetsz, ha nem jön le, hogy ez az egész egy komolytalan faszság!
Tele van ez a fórum érzékeny kis komolykodó csiklókkal !Sportkipufogóval való emberkedés, a pályapatkánykodás, a csillivilli pályaidomokkal készített tájfotók azok nem jasszkarik, meg a 2:10 es időkkel való dobálódzások mik!Álszent vagy, meg a haverjaid is! ide jártok hizlalni egymás máját, meg jópofiztok, nyaltok egymásnak.
Nem sértésnek szánom, de nekem ez jön le erről a fórumról, és nemcsak erről a topicról! !
És ha valójában nem érdekelne titeket a GIXXERKE akkor talán nem emlegetnétek mindíg!A mondandóm 2felét le se szarjátok! NA menjetek pályázni, azt legyetek büszkék egymásra!
nem vitaindítóként mert már unalmas a téma de senkit nem érdekel hogy a barátod kit és mit enne meg reggelire, mindenki leszarja. Egyszerűen a stílusa nem idevaló, aki nem tud normálisan beszélni a másikkal, ne fórumozzon. Elhisszük hogy penge motoros, de hidd el, magasról tesz rá itt mindenki, itt nem a jaszkariság a divat hanem az értelmes beszéd.
lecsavarjalak
na menjél szépen aludni vagy nem de valamit csináljál...
amugy meg most ment el GIXXXER600K7 TŐLLÜNK..
Kölcsönkérte a szamurálykardot,mert valakiket le akar vágni
ugyhogy okosan viselkedjetek,mert
Sziasztok!
Visszaolvastam mindent, GIXXXER600K7 akkor is jófej gyerek akármit mondtok róla Én ismerem az itt lévő Fórumpondrók 85% át megenné reggelire !
NNA! Nem nagyképűség, de szólok most voltam 36000 -es szervízen (tavalyi 600K7) a következő szervíz is zsebbenyúlós lesz (mint a 24000 -es 100.000 Ft okosban) Ami haldoklik vezérműlánc,+ feszítő, olajpumpalánc, kupplung, szelephézag. Alaphangon olajcserével 120-140.000 lesz (még garanciális).Nekem 6000 km 3 hét úgyhogy elég gyorsan rá fogok harapni erre a faszra !A motort nem kínzom 10-12000 -es fordulaton járok vele átlagban, nem küldöm neki tiltásig. Azon kívül, hogy szép motor kibbaszottul tárcatakarító a normális fenntartása! Úgyhogy figyeljetek oda!JA amúgy mindenki egy kis buzi akinek ilyen motorja van !Jaa a gumikról már nem is beszélve!Kéthavonta új garnitúra, havonta hátsó! EZ EGY SZAR MOTOR!
Jó estét Mindenkinek!
Horgászásból jöttünk haza 5körül párommal, mondom nézzünk fel a fórumra.......20:00-kor kezdtük a visszaolvasást.......most értünk a végére.....
Még a filmet is kihagytuk.....de legalább közben jót kajáltunk.......
Nagyon durva pár oldalt olvastunk végig, miközben majd kiesett a kaja a szánkból.....
De Viking végre kitalálta a tutit, TÉMAVÁLTÁS!
Ideje volt már hogy vége legyen ennek, kezdett már elvadulni a dolog.....
Hát mi hulla fáradtak vagyunk, úgyhogy eltesszük magunkat holnapra.
Jó éjt Mindenkinek és Napsütéses jóidőt holnapra.
Ha Magyar ember vagy Te? Holnap MotoGp. Hős fiaink indulnak a haza dicsőségére! Tömören nem. TV-zek. Utána sem lesz kedvem szerintem. Báááááááár. Még meggondolom.
Öcsém.....beszarok...mennyi komplexusokkal küzdő ember fordul meg itt