Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

már vágom..te vagy az az álgixer vagy ki a faszom.....mert sok az X.
Öcsém.....beszarok...mennyi komplexusokkal küzdő ember fordul meg itt
Azt se tudom bazdmeg, ki kivel van...
Most már tényleg olyan szemtelen vagyok,hogy csak na.Lassan abban is biztos vagyok,hogy meg leszek elég csúnyán találva.Nem baj. Majd sírok egy kicsit.Tényleg ne haragudjatok
én meg 3.44-et

se

akkor
nekem fejbelövés jár
amúgy észrevetted, h egyre jobban rontod a nagy hírnevedet
Aki nem megy a ringen 2:10-et, az iratkozzon le a fórumról..... mmmmooooossssstttttt
csikkzsebből
tutis:

te most igy zsebből lekövérdisznóztál?!
hülyeség amit írsz szombamotoros előbb hszével a lelkedbe taposott meg a többinek is és ezt most nagyon fáj meg nemsokára jön a keménymag megint és őt is kiosszák legalábbis megpróbáljátok de esélytelen! ha ennyire büszke vagy a 2:10re akkor legyélszves és dobjál már fel egy videot amikor pályán mész csak egy kört semmi többet kiváncsiak vagyunk a tudásodra a másik meg az, h kivagy te mégis, h azt mondod, h ne járjunk ide ha tetszik ha nem ide fogunk járni mert jó rajtatok röhögni a sok álszenten, itt tényleg csak egymás seggét nyaljátok vannak olyan emberek is akik undorodnak más seggének a nyalásától, remélem egyszer egy szaros seggbe nyalsz bele vagy más innen a fórumról!
Hali Ágó, Te ezek mingyá leoltanak mint állat, ne adjál fel magas labdát mert mingyá Te is be leszel sorolva közénk mint májhízlaló
Én 3:10-et megyek a ringen, ha nem tartanak fel...
akkor most akasszam fel magam?!
meg lehet szüntetni a reget, minek jársz olyan fórumra ami nem tetszik? Te és a haverod pacsizhattok más oldalon is, minek a sportmotorra járni? Sose értettem az ilyen embereket akik csak fikázni tudnak de értelmes dolgot nem nagyon tudtok írni. mehettek utcára kerózni, városban 2 kilóval száguldani, hisz az jaszkariság Én kijárok inkább pályázáni, tájfotókat készíteni meg 2:10-es időket dobálni. Én ilyen kisgyerek vagyok
szívemből beszélsz buta emberek vannak itt egytől egyig!
Szia!
Elég érzékeny kisgyerek lehetsz, ha nem jön le, hogy ez az egész egy komolytalan faszság!
Tele van ez a fórum érzékeny kis komolykodó csiklókkal !Sportkipufogóval való emberkedés, a pályapatkánykodás, a csillivilli pályaidomokkal készített tájfotók azok nem jasszkarik, meg a 2:10 es időkkel való dobálódzások mik!Álszent vagy, meg a haverjaid is! ide jártok hizlalni egymás máját, meg jópofiztok, nyaltok egymásnak.
Nem sértésnek szánom, de nekem ez jön le erről a fórumról, és nemcsak erről a topicról! !
És ha valójában nem érdekelne titeket a GIXXERKE akkor talán nem emlegetnétek mindíg!A mondandóm 2felét le se szarjátok! NA menjetek pályázni, azt legyetek büszkék egymásra!
nem vitaindítóként mert már unalmas a téma de senkit nem érdekel hogy a barátod kit és mit enne meg reggelire, mindenki leszarja. Egyszerűen a stílusa nem idevaló, aki nem tud normálisan beszélni a másikkal, ne fórumozzon. Elhisszük hogy penge motoros, de hidd el, magasról tesz rá itt mindenki, itt nem a jaszkariság a divat hanem az értelmes beszéd.
lecsavarjalak
na menjél szépen aludni vagy nem de valamit csináljál...
amugy meg most ment el GIXXXER600K7 TŐLLÜNK..
Kölcsönkérte a szamurálykardot,mert valakiket le akar vágni
ugyhogy okosan viselkedjetek,mert

. . .
Sziasztok!
Visszaolvastam mindent, GIXXXER600K7 akkor is jófej gyerek akármit mondtok róla Én ismerem az itt lévő Fórumpondrók 85% át megenné reggelire !
NNA! Nem nagyképűség, de szólok most voltam 36000 -es szervízen (tavalyi 600K7) a következő szervíz is zsebbenyúlós lesz (mint a 24000 -es 100.000 Ft okosban) Ami haldoklik vezérműlánc,+ feszítő, olajpumpalánc, kupplung, szelephézag. Alaphangon olajcserével 120-140.000 lesz (még garanciális).Nekem 6000 km 3 hét úgyhogy elég gyorsan rá fogok harapni erre a faszra !A motort nem kínzom 10-12000 -es fordulaton járok vele átlagban, nem küldöm neki tiltásig. Azon kívül, hogy szép motor kibbaszottul tárcatakarító a normális fenntartása! Úgyhogy figyeljetek oda!JA amúgy mindenki egy kis buzi akinek ilyen motorja van !Jaa a gumikról már nem is beszélve!Kéthavonta új garnitúra, havonta hátsó! EZ EGY SZAR MOTOR!
Holnap MOTOGP 14:00-kor!
Gooo....gooo.... Talma és Rossi!
csatlakozok csak a seg arcu érdekében mert lassan be verik neki már ... remélem
ha nem megteszem szivesen neki......
Jó estét Mindenkinek!
Horgászásból jöttünk haza 5körül párommal, mondom nézzünk fel a fórumra.......20:00-kor kezdtük a visszaolvasást.......most értünk a végére.....
Még a filmet is kihagytuk.....de legalább közben jót kajáltunk.......
Nagyon durva pár oldalt olvastunk végig, miközben majd kiesett a kaja a szánkból.....
De Viking végre kitalálta a tutit, TÉMAVÁLTÁS!
Ideje volt már hogy vége legyen ennek, kezdett már elvadulni a dolog.....
Hát mi hulla fáradtak vagyunk, úgyhogy eltesszük magunkat holnapra.
Jó éjt Mindenkinek és Napsütéses jóidőt holnapra.
Jaaaaaaaaa. Első a barátság.
jó jó..de hős krézidzsó meg indul a ringen
Ha Magyar ember vagy Te? Holnap MotoGp. Hős fiaink indulnak a haza dicsőségére! Tömören nem. TV-zek. Utána sem lesz kedvem szerintem. Báááááááár. Még meggondolom.
. ,
holnap jössz ringre
megcsodálhatod a kályhacsövet
ottmááááááfognaklesnimikormegérke
zek
Okooos.
Alul sok, középen jó, fent kevés.