Á! Én kevés vagyok hozzád! A bohóc az a pöcsöcskéd becézett formája? !Csak óvatosan ezzel, mert itt mindenki becéz mindenét! !
Nem lehetnék inkább az udvari bolondod? Vagy a kutyád? Mondjuk egy ilyen se több, se kevesebb!(akin átugrathatsz 150 -nel éjszaka zebrán, de nagyon dúrván) :
A durrogás oka az hogy elégetlen benzin jut a kipuffba..ha nem durrog akkor ugye elég minden benzin az égéstérben. Az hogy benzin jut a kipuffba több oka lehet, túl sok benzint kap, stb.. De mindjárt jön Ágó és helyretesz
nem tom nekem egy MAX van,és az nagyon jo,de asszem nemegy nagy márka.csak ujitani akartam,de csalodtam.ezentul ha sisakot veszek előszőr a motorozás közben is kiprobálom.rendes volt a srác mert visszavette.
jo reggelt sajna esik az eső errefelé,pedig délelőtt egy kis sradozást terveztem a városba .kéne egy fain buko,tegnap majdnem vettem egy agv gp pro 1 est,de nem tom miért,ahogy felültem a mocira és előre néztem,a tarkomnál nyomta,és előre ment a szemem elé.szinte fájt ahogy erőltettem,az előre nézést.ugyhogy 1 utcányi motorozás után viszavittem,a gazdájának,pedig a szivem szakadt meg érte.
Szia!
Te egy elbaszott kis fostalicsás pöcsvitéz vagy apukám!
Rábaszol a hatszázas fosoddal, mert letaposnak az ezres kombánjokkal, mennyé szedjél még kutyát, meg sünöket, tanulj rendesen kanyarodni, meg elindulni! !
Remélem raksz fel videót, hogy mennyit fejlődtél, mert amiket Én néztem az csak szégyent hoz rád, meg mindenkire aki tud motorozni! Te kis kurva!
A krvaéletbe pedig már kezdtem beleélni magam!
Nem az a szőke kiscsaj ott a képeken?
Ez a gixxxxer60k7 nem azonos a kipöccsel.
Nem lehetnék inkább az udvari bolondod? Vagy a kutyád? Mondjuk egy ilyen se több, se kevesebb!(akin átugrathatsz 150 -nel éjszaka zebrán, de nagyon dúrván) :
http://www.tesztmotor.hu/hir/kereskedoi/shox-bu
kosisak-akcio.html
Én tavaly vettem a KBC sityakom és teljesen meg vok vele elégedve, nem párásodik, dupla D gyűrűs, tetszik a festése is meg le volt árazva 35-re.
Te egy elbaszott kis fostalicsás pöcsvitéz vagy apukám!
Rábaszol a hatszázas fosoddal, mert letaposnak az ezres kombánjokkal, mennyé szedjél még kutyát, meg sünöket, tanulj rendesen kanyarodni, meg elindulni! !
Remélem raksz fel videót, hogy mennyit fejlődtél, mert amiket Én néztem az csak szégyent hoz rád, meg mindenkire aki tud motorozni! Te kis kurva!