Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én nem vennék sisakot húszezerért.
húszért nehéz jó sisakot találni, de ilyen árban én HJC-t vennék www.kelomotor.hu
Helló!
A krvaéletbe pedig már kezdtem beleélni magam!
Nem az a szőke kiscsaj ott a képeken?
Ébredj már fel!
Ez a gixxxxer60k7 nem azonos a kipöccsel.
Á! Én kevés vagyok hozzád! A bohóc az a pöcsöcskéd becézett formája? !Csak óvatosan ezzel, mert itt mindenki becéz mindenét! !
Nem lehetnék inkább az udvari bolondod? Vagy a kutyád? Mondjuk egy ilyen se több, se kevesebb!(akin átugrathatsz 150 -nel éjszaka zebrán, de nagyon dúrván) :
Síráso! Itt nézz körül
http://www.tesztmotor.hu/hir/kereskedoi/shox-bu
kosisak-akcio.html
Sziasztok!

Én tavaly vettem a KBC sityakom és teljesen meg vok vele elégedve, nem párásodik, dupla D gyűrűs, tetszik a festése is meg le volt árazva 35-re.
Én is hasonlóra tippeltem...
husz körül
mennyit szánsz sisakra? Ajánlok helyette párat.
A durrogás oka az hogy elégetlen benzin jut a kipuffba..ha nem durrog akkor ugye elég minden benzin az égéstérben. Az hogy benzin jut a kipuffba több oka lehet, túl sok benzint kap, stb.. De mindjárt jön Ágó és helyretesz
Mármint a motornak jó ha nem durrog?
nem tom nekem egy MAX van,és az nagyon jo,de asszem nemegy nagy márka.csak ujitani akartam,de csalodtam.ezentul ha sisakot veszek előszőr a motorozás közben is kiprobálom.rendes volt a srác mert visszavette.
Jól tetted hogy visszavitted, az agv nem a legjobb bukó
Az a jó ha nem durrog.
jo reggelt sajna esik az eső errefelé,pedig délelőtt egy kis sradozást terveztem a városba .kéne egy fain buko,tegnap majdnem vettem egy agv gp pro 1 est,de nem tom miért,ahogy felültem a mocira és előre néztem,a tarkomnál nyomta,és előre ment a szemem elé.szinte fájt ahogy erőltettem,az előre nézést.ugyhogy 1 utcányi motorozás után viszavittem,a gazdájának,pedig a szivem szakadt meg érte.
Na mivel te már majdnem olyan okos vagy mint én,így mától lehetsz a példaképem.Kezdjél el szépen örülni neki kis bohócom .
Régebben szépen durrogott de mióta legutóbb szerelőnél volt azóta nem igazán durrog... vmit lehet belepiszkált
akik eddig mögöttem jöttek...mind azt mondták h non állat
Télleg és valóban de... olyan eddig aki haver látta csak annyit mondott "húhúúú ez durva"... tetszik nekem is a hangja...
Szia!
Te egy elbaszott kis fostalicsás pöcsvitéz vagy apukám!
Rábaszol a hatszázas fosoddal, mert letaposnak az ezres kombánjokkal, mennyé szedjél még kutyát, meg sünöket, tanulj rendesen kanyarodni, meg elindulni! !
Remélem raksz fel videót, hogy mennyit fejlődtél, mert amiket Én néztem az csak szégyent hoz rád, meg mindenkire aki tud motorozni! Te kis kurva!
a kíp lemaradt
Tanusíthatom!
ez olyan mint az enyimééé hát még mien lángot tud vetni+ durrog