Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tomasssssss!
én evel mosom a felniket sárvédő belsejét lengőkart.. és néha a láncot.. amit mondtam........
cső! mi a pontos címe a Tesconak, mert látom, h Pécsett több is van. 13 órakor lesz a találkozó? Te Kecskeméten keresztül mész? mert lehet h mi is arra megyünk, ha megyünk. üdv, suzuki88
sziasztok valaki tudja hogy ha szarakodik a gyertya mi a jele........ ?
ja, hát ez gyáriban, vagy bontóban. vagy k6 pályaidom szettben, csak ott egyben takarja a komplett tankot, ha jól emlékszem.
Azt nem szokta szeretni a közeg, de hamár választani lehet inkább mint az ittas vezetés.
Jogosítvány nem megléte miatt:)
Én arra ami gyárilag van rajta.
A tankbőr, ahogy a neve is mutatja bőr huzat a tank hátsó részére, többnyire amiatt, hogy ne karcolgasd össze a hasaddal meg a térdeddel motorozás közben.
A műanyag tanktakaró meg a pályaidom szettekhez szokott lenni, az kompletten befedi a tankot, ugyanoda fogatod, ahová a tank is rögzítve van. A kettő nem ugyanaz. Kérdés te melyikre gondoltál?
1et értek.
Miért is tiltottak el?
Kár lenne hagyni ott rohadni a garázsban!
Addig az egy évig míg el vagyok tiltva apu használja és fizeti a törlesztőm felét
Helyes!
Ahham
Hát ha nem is inygér de nagyon óccsóba odaadom
sztem bontóban érdeklődj, hátha. Összerakod tán a gépet?
Akkor megy tovább a vas a töröttel
üdv,
hogy szuperál a 636?
Szerintem nincs külön neve és csak tankkal együtt fogsz találni...
Errefele tankbőrnek hívják, de én vidéki vagyok, lehet a városban tankműanyag.
Nekem adhatod.
És egy kérdés!
Arra ami a tankon van hogy ne nézzen ki olyan hülyén az a műanyag burkolat azt hogy keressem a neten hogy hívják?
Valakinek nincs szüksége ezek közül vmelykire?
Mosás után
A képek fent vannak csak még 1-2 fájlban át kell íni pár dolgot hogy működjön, most azt csinálom, remélem hamar megoldom..
én voltam