Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na és most melyikőtök csörgetett?
persze dobj egy teloszámot gixerfórumra...
viszont lehet kérnék egy szívességet Petitől!
kellene egy krossz szemüveg amit kinéztem, fehérváron van a quadracing-nél. csak nem akarok még plusz postaköltséget is fizetni, ha már ő ott van helyben és gyakran jár erre. megtenné, hogy elhoz nekem egyet, szerinted?
majd idővel élőben az igazi amugy is
Na az fix. Ki se fog egy idő után menni. Vagy szimplán meg sem hallod, hogy mit motyog.
Én már "vettem" sportdobot, csak még egy kis idő mire nálam lesz!
Már várom, h milyen lesz...Én már így is kitolom a társasház udvaráról, mert ugatnának, ugyanis körudvar...képzeljetek el bent egy pár gázfröccsött...
Így is egy szenilis nénike, már nem teljesen tud magáról, minden este kiáll az erkélyre és amég lezárom a VAS-at, addig folyamatosan azt mondogatja, h ne támasszam a drótkerítésnek a motort mert nem bírja el....
Eleinte válaszoltam, h nincs nekitámasztva csak mellé rakva...de később már rájöttem, h minden este ugyanazt mondja...Szerintem ezt a problémát is orvosolja a sportdob, ha alapjáraton duruzsol...
Nem tudom mi van vele. Nem akarok erről beszélni. A lényeg, hogy az oldal most tök némán áll. Nem volt kedvem foglalkozni vele. Majd újra megcsinálom, a dizájn már kész. Csak még lelki erőm nem volt átrakni mindent az új rendszerbe. Megértelek. A család az első.
Szia!
Én még ott tartok,hogy ellopták iwiwen a klubotokat.Azóta már nincs Kata?Sajnálom.Egyébként igen,elég rég nem néztem felétek,mióta kisfiam "megnőtt",már ritkábban netezek:))))
Szia Ancsy itt is! Rég jártál Feeling-en. Igaz, szétesett a társaságunk, miután szétmentünk az exemmel.
De cépppp:)))Ismerős
Ja,már megy az angyalok web is elvileg,köszi szépen Tutis:))))))
A galéria viszont nincs fennt,vagyis üres.Azt nekem kőne visszatölteni ugye?Remélem az nem vájrusos:((
Én nyugatra mászkálok nem keveset. Fehérvár - Veszprém - Győr - Mosonmagyaróvár. Szombaton megyek Fótra, Győrtől. Pesten játszhatnánk forraltejest és összefuthatnánk.
Egyszer elnézek fehérvárra, v majd te jössz pestre, vagy majd ha sok pénzünk lesz lónyálra a gépekbe, akkor lecsallak szüleimhez vidékre! Az ország keleti felén laknak, jó túra lenne...de most még sok a meló, de megdumáljuk!
Önt nem zavarja ez a zaj? Neeem neeeem neeeeeeeeem...
Szomszéd néni nem számít. Hozzá fog szokni, vagy nem de az biztos.
Na az tuti. Csak a szomszéd nénike fog zörögni mikor elindulok bő gázzal. . .
Tegnap már szürkület volt, amikor szereltem vissza az idomokat, és a plekót is levettem és visszarakásnál azon vettem észre magam, h nem szorul...nem szorul...nem szorul....SZÉTBARMOLTAM KB. 3-at anélkül, h észrevettem volna!
Nagyon gagyi műanyag, sebaj 2000huff a fém csavar bele 20féle színben lehet kapni...
Nekem is javult valamit, de nem 100%-ig...
Vegyetek má egy sportpuffot oszt semmi nem fog zörögni!
Nekem azok gumibakokkal vannak rögzítve. Csavaranyák alatt valami gumigyűrű van. K6-on nem úgy volt rögzítve?
Szia!
Olvastam a problémát.
Az enyém ugyanígy rezeg 4-5000 körül, én is megőrültem tőle.
Én a plexinél fedeztem fel a hibát, mert ha megfogtam a plexit úgy elmúlt a rezgés. Kicsit lazítani vagy húzni kell a plexi csavarjain, ezt próbálgatni kell, csak nagyon vigyázz a műanyag csavarokra, mert baromi könnyen szétmennek. Én mondjuk szétnyírtam őket. Teljesen nem szűnt meg, de sokkal halkabb meg már hozzászoktam.
Remélem tudtam segíteni
A kopogás miatt szetted szét amiről beszéltünk?
Lehet, hogy az sipol nálam. Mert ahogy visszaengedem a gázt, szépen elhallgat fokozatosan. Nem jössz el Székesfehérvárra? Körözhetnénk egyet itt a városban.
Eléggé jó fülem van. Zenei pályára készültem, mint testvéreim, csak engem jobban vonzott az elektronika meg az informatika. Szóval hallom, hogy sipol. Mikor visszaengedem a gázt, akkor hallani még egy darabig, majd abbahagyja.
Sziasztok!
Nekem is simán fel lehet venni az elejét 6. ban a motornak, még be sem kell indítani hozzá simán felpakolod a sebességeket, sztenderre vágod, csak az nehéz amikor benyúlsz a fejidom alá, hogy megfogd a teleszkópokat, és megemeld, nekem hálisten nagy a kezem és sikerült, de majdnem beszartam, így 15-20 cm -re feljött, még totyogtam vele egy darabig, és kúrva boldog voltam , pedig még motorozni sem nagyon tudok!
De megoldottam! úgyhogy szólok az Öregeknek, hogy nem egyből fikázni a kicsiket!
Csákány!
Na kimentem és megnéztem ezt a sípolást, de nekem semmi sípoló hang nincsen.
Nem lehet hogy te az idom alatti kipufogó vezérlő-elektronikáját hallod? Mert úgy tudom, hogy az 5000-nél kezd el dolgozni, viszont azt menet közben lehetetlennek tartom, hogy halljad...
Gyere el fehérvárra, összehasonlítjuk.