Oldalidom két helyen megkarcolva. Apró karc a visszapillangó szélén, gyújtásdekni szépen megnyúzva. kuplungkar végéről a golyó + egy másfél centis darab letörve.
Sérüléseim: összezúztam a bal térdem. fáj mint a rosseb. majd keresek valakit aki ápol kicsit.
Poprádba is voltunk, sokkal másabb mint az oda vezető út... ott végig minden falu tele volt cigánnyal, de ípoprád egész más!
amúgy én nem tankoltam Szlovákiában, simán meg lehet járni tankolás nélkül is, ha még a határ előtt telenyomod...
ja és megálltunk egy vasúti átjárónál, villogott irosat, aztán abbamaradt, én meg csak néztem,aki meg mögöttem volt egyből nyomta a dudát... sztem nem nekem szólt, hanem a rendszámnak...
Kellene nekem egy GSX-R 600 K7-hez való kuplungkar. Semmi egyéb, mint kuplungkar. Az imént törtem le róla. Elcsúsztam az olajos úton. Szegény Beccy-m. Az autósok jöttek oda, hogy segítsenek.
Üdv Mindenkinek!
Párommal tervezünk egy külföldi motoros túrát, vagy görög, vagy horvátországba még nem tudjuk.
Ha valaki volt már közületek idén, azt megkérhetném, hogy nagyjából írja le a költségeit az útnak.....
Nagyon jó volna tudni pontosan mi mennyibe kerül, főleg az útiköltség.
Előre is köszönöm szépen!
Széles utat mindenkinek és OLCSÓBBB BENYÁT!
Köszi
Majd csinálok vidit is és mindenképpen felrakom
Ahogy megyek egyre és egyre többet vele úgy érik a hangja és egyre szebb lesz.
Ahogy ég ki elég "illatos" , de szineződik is szépen már kékesre.
Valahogy beleszerelmesedtem a látványába, élőben nagyon gyönyörű a gépen.
Sztem megérte, hiába hallkabb jóval a katalizátor miatt, a látvány nagyon is kárpotól.
(A mai nap folyamán lehet csinálok vidit már, de ha nem a nyarál miatt majd egy hét múlva.)
Sérüléseim: összezúztam a bal térdem. fáj mint a rosseb. majd keresek valakit aki ápol kicsit.
Na hölgyek! lehet jelentkezni.