Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oldalidom két helyen megkarcolva. Apró karc a visszapillangó szélén, gyújtásdekni szépen megnyúzva. kuplungkar végéről a golyó + egy másfél centis darab letörve.

Sérüléseim: összezúztam a bal térdem. fáj mint a rosseb. majd keresek valakit aki ápol kicsit.

Na hölgyek! lehet jelentkezni.
Jah, kb pont egy tank benya oda-vissza határig. Na majd egyszer (vagy kétszer ).
Poprádba is voltunk, sokkal másabb mint az oda vezető út... ott végig minden falu tele volt cigánnyal, de ípoprád egész más!
amúgy én nem tankoltam Szlovákiában, simán meg lehet járni tankolás nélkül is, ha még a határ előtt telenyomod...
ja és megálltunk egy vasúti átjárónál, villogott irosat, aztán abbamaradt, én meg csak néztem,aki meg mögöttem volt egyből nyomta a dudát... sztem nem nekem szólt, hanem a rendszámnak...
Hali!
Konkrétabban írnál h milyen cuccaid vannak K4-K5-höz?
Na, lehet meg is veszem, ha kapok holnap manit.
Szép, félek köcsögökhöz menni, mert képesek, és nem adnak benzint. Pedig Popradba elnéznék így nyáron.
tomi !
te kerested ezt .... http://www.kepesmotor.hu/motor...
szép
a plexid gyári fekete ?
át lehet látni rajta ?
Alacsony-Tátra, Magas-Tátra
üdv! eladó gsxr 600 k1- k3 valamint k4- k5 bontott alkatrészek 0620/992-4528
Faxa sérüléseid? károk?
elküldtem minden infot a Kedvesemnek...azóta nm kérdeztem de majd informálódom
szép leány, lesz nekem szemüvegem a közeljövőben vajh?
semmi gond köszi szépen
Hát én kicsit messzebb voltam,de görögországban is.Ott elég jó a benzin ár..1euró 10centes ingadozás...túraképek
Merre jártál?
Olyan messzire repülővel kell menni.
Ha lemész Dubrovnikig (menjél!), akkor kb pályadíjjal együtt 50 ezer. Én is gondolkodtam, egy Budapest-Makarska útvonalon, de idén szerintem elmarad.
Háj, bocs de lemaradt a válasz tegnap. Én sisakom kb 45 ft, Suomy Ventura.
Kellene nekem egy GSX-R 600 K7-hez való kuplungkar. Semmi egyéb, mint kuplungkar. Az imént törtem le róla. Elcsúsztam az olajos úton. Szegény Beccy-m. Az autósok jöttek oda, hogy segítsenek.
Üdv Mindenkinek!
Párommal tervezünk egy külföldi motoros túrát, vagy görög, vagy horvátországba még nem tudjuk.
Ha valaki volt már közületek idén, azt megkérhetném, hogy nagyjából írja le a költségeit az útnak.....
Nagyon jó volna tudni pontosan mi mennyibe kerül, főleg az útiköltség.
Előre is köszönöm szépen!
Széles utat mindenkinek és OLCSÓBBB BENYÁT!
hangot hangot hangot
Köszi
Majd csinálok vidit is és mindenképpen felrakom
Ahogy megyek egyre és egyre többet vele úgy érik a hangja és egyre szebb lesz.
Ahogy ég ki elég "illatos" , de szineződik is szépen már kékesre.
Valahogy beleszerelmesedtem a látványába, élőben nagyon gyönyörű a gépen.
Sztem megérte, hiába hallkabb jóval a katalizátor miatt, a látvány nagyon is kárpotól.
(A mai nap folyamán lehet csinálok vidit már, de ha nem a nyarál miatt majd egy hét múlva.)