Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ne hallgass rájuk, jó az a jardine Yoshija bárkinek lehet
Sztem is szebb a Yoshi. Kár, h az enyémre nem megy fel, pedig már megvettem volna Domitól...
Neeem...
Szép az a dob szerintem is, de sajnos nem illik bele a dizájnelképzelésembe.
Mondjuk ha sokat rá kell fizetni a cserére lehet inkább a dizájnon változtatok.
yoshi ami fennt van neked az sztem sokkal szebb
Ha minden igaz ilyen.
Milyen lesz helyette?
Én voltam. Kis türelmet kérek még mert várom az ajánlatot a másikra. Az eredetit nem akarom visszarakni.
domino123!
Tegnap te írtál nekem email-t ugye a dobbal kapcsolatban?
Válaszoltam és várom a válaszod.
Megfontolandó.
vagy lehet, hogy kéne még hörpölni az éleslátás érdekében.
Nem csak a duplakiömlős érdekel?
A harmadik képen elsőre nem találtam a fejidom egy részét az árnyék miatt. Ma már többet nem iszok.
höhö, jót föstöttem?
Má megmonttam hogy nyema tapera!
Ha megnövök gixer leszek!:)))
Hi, hát az a töltés eléggé sok volt ám... Inkább 13,6 körül kéne lennie. Nézd át a generátortól a fesszabig a vezetékeket, hátha ott van valami zárlat...
Nekem adhatnád annyiért...
forxmple!
az msn cimem a következő!

dragstyle@freemail.hu
Sziasztok!Nagyon nagy segítségeteket szeretném kérni!2001es évjáratú Gixerem van!Leéget rajta a generátor!1 hete újra tekercselték,aztán bírt két napot(a töltés király volt 14.32 V) és megint leégett ugyanúgy!Garanciába most újra megtekercselik,de azt mondják,hogy nem biztos hogy az volt a baj!Lehet hogy diódák,vagy fesz.szabi! Szerintetek?Akinek volt már ilyen problémája,vagy sejti mi lehet,az légyszi írjon már!Előre is köszönöm!üdv:Laci
Pfúúú, össze ne törd rajta azt a jó kis sportdobot... ;o)
Csak vicceltem...örülök h nem lett semmi bajotok!
Este nálunk is úgy fújt a szél, h a fák 60 fokban álltak az udvaron alattuk pedig az én szememfénye....már majdnem lementem ráhasalni nehogy ráessen 1ág v valami, alig aludtam valamit úgy paráztam! :o)
De aztán reggel melóba jövet megbeszéltük, h ha vihar van akkor máshová állok vele.... :oD
Tegnap majdnem meglett az első perec a gixerrel.
Szélvihar, letört nagyobbacska ág az úton egy kevéske apró kaviccsal megspélkelve. Kellet vagy fél óra hogy kipihenjem az izgalmakat.
Szia!
Ez gondolom félnapos túra lehetett !
Áá a jó öreg zokni+szandál kombináció (csak poén nehogy komolyan vedd)
oké .
de ezel