Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem ilyen alakú
a leömlővel kapcsolatban tévedtem, mert az 02-esig jó
tutis neked egy ehez hasonló cső van a katalizátor helyén?
Link

Ezt neked a figyelmedbe ajánlom:
verseny leömlő
Azért linkelem be, hátha valakit érdekelne az ára miatt is

KIPUFOGÓ DOB + ÖSSZEKÖTŐCSŐ Suzuki GSX-R 600, 750
Giannelli Silencers
Valaki!
mondja már meg nekem h a gixxeremre rámenne-e a k6os ujabb pálya idom?mert azt tudom h kompatibilisek valamennyire...
Hali all!
Tud valaki egy jó kis bontót ahol be tudok szerezni szinte mindent a vashoz?
ThomAce!
Fogadd el a többiek szavát, nem ma kezdtek már motorozni itt jónéhányan...van tapasztalatuk hidd el!
És ha néha-néha nyers is a hozzászólás, azért mindenki segítségként és jóindulattal írja, hisz azért van ez a fórum, h egymást segítsük...akár néha okítsuk!
Egyébként Szép Estét Mindenkinek!
Szeretném megjegyezni, h ThomAce valóban elég valótlan dolgot írt a K7-es 1keróról 6.ban és valóban nem minden érthető, és többen elkezdték javítgatni, néha-néha nyersebb módon is , ennek ellenére nem felhúzta az orrát és visszaszólt, hanem elfogadta a véleményeket és elismerte h a többieknek van igaza!
Ez ritka tulajdonság és szerintem megérdemel 1kis dícséretet ezért! Gratula Ace!
Na már végigolvastam.
Neked 6.ban 8000-ret forog 170-nél? Énmár akkor 200-al megyek...
domino123!
Neked is válaszoltam a mailre, csak ma horgászni voltunk és nem voltam egész nap netközelben!
Csáó!
Írtam neked mailt a dragstyle@freemail.hu emailcímedre...
Valszeg úgy is fog kinézni de csak rajta.
Hát nemtudom cimbi, de még az 1000-res sem csinál olyat. 4.-ből amikor váltottam 5.-be 240-nél akkor picit megkapta az elejét, de volt utasom...
ráfaragom én
azért azt kétlem h 3x annyiba kerülne...
Aztán persze lehet, hogy tévedek.
Nem. Vagy is rá lehetne faragni csak 3X annyiba kerülne mint amennyiért vennél egy rávalót.
k5ös az enyém
Valaki!
mondja már meg nekem h a gixxeremre rámenne-e a k6os ujabb pálya idom?mert azt tudom h kompatibilisek valamennyire...
Azért vettem meg a K7-est, mert annak a gyárija is szép. No meg picit olcsóbb volt a K7, mint a K8. Jobban megérte szerintem. A korábbiakban az nem tetszett, hogy a dob nagyon hosszú volt. Az újaknak meg olyan kályhacsőszerű dobja van. Kivétel, amelyiken lecserélik.
gyári szép kipuffot én még nem láttam
Szép nagyon. Jól megy hozzá ez a kidörrentő. Jobban néz ki szerintem, mint a gyári K8-asokon ami van.
31.-én kint leszek merszen.
jó jó ,de Te banka dolgozol
Ringre mész valamikor
megnézném már élőbe is ez a szépséget