Nekem nem rezgett. De megnézem neked, hogy odarakom az ujjamat. Érdekes kisérlet.
Te meg tegyél már meg nekem annyit, hogy álló helyzetben felpörgeted 5 - 6 000-re a mocit, majd elengeded a gázkart. Hallani kellene egy sipoló hangot. Olyasmi mint amikor a ventillátoros hűtés indul be.
Ace!
Még annyit tegyél már meg nekem, h ha mész a motorral ma, akkor 1esben húzd oda neki 8ezerig, majd gáz teljesen elzár és hagyd motorféken és közben az 1ik újjad rakd már a plekó és a műszerfal fenti része közé!
Nekem ilyenkor szétrezgeti a körmöm...kíváncsi vagyok neked milyen mértékben csinálja...
Kössz!
Hát nemtom vazzzeg, de kimegyek és megnézem! De nem hiszem, h az lenne! Rakok holnap két gumialátétet az átmenőnek is hátha jó lesz! Tegnap is akkor szünt meg amikor ezt a két rögzítőt lekaptam és lejött az orra! Úgyhogy itt lesz a gebasz!
Szia! Mindegyik rögzítőnél van egy - egy gumigyűrű. Még a tankrögzítőnél is. Egyedül ott nincs gumialátét, ami a kormánynál van. Az a két átmenőcsavar. Nekem nem rezonál sehol. Oldalsó blocktartócsavarokat megnézted? Nem lehet, hogy az laza?
Csáó Ace!
Nekem nem rémlik ez a sípolós dolog, de majd figyelek hátha csak eddig nem észleltem!
Nekem a 4000-es fordulatnál más promlémám van...1-2-3 nagy gáz...majd motorfék és 4ezernél idegesítően rezeg a műszerfal,mint a barom!
Tegnap már szétkaptam az egészet, tiszta stunt gép lett, majdnem úgy hagytam, mert amúgy is tervben van az átépítés!
Szóval amikor már nem volt eleje, nem volt rezgés sem... azután áthúztam és átnéztem mindent majd visszapakoltam mindent, de még kicsit mindig rezonál!
Ace nézz már meg a tiéden nekem valamit! Van a ford.szám és a digi kijelző és ez egy lefelé csúcsosodó keretben van aminek a végét egy csavar fogja! Na ettől a pontól a kormány felé 2db átmenőcsavar fogja az egész orrészt....ezeket a csavarokat vizsgáld már meg légyszi, h látsz-e előttük valami gumibakot v gumialátétet, ami elnyeli a rezgést!
Előre is köszi!
Neked is K7 600-as Gixxered van. Neked még nem tűnt fel az a sipoló hang, amit kiad a motor 4 - 5 000-es fordulattól? Csak érdekelne, hogy mi adja ki ezt a hangot.
A légbeömlők szürcsölése viszont valami Isteni hang.
Hát igen, teló nem erre van. Azért kösz. Csak erősen gondolkodom, h honnan szerezzek még több hangot a motornak, és a Leo az street legal, ezért érdekel.
Te meg tegyél már meg nekem annyit, hogy álló helyzetben felpörgeted 5 - 6 000-re a mocit, majd elengeded a gázkart. Hallani kellene egy sipoló hangot. Olyasmi mint amikor a ventillátoros hűtés indul be.