Csáó Tutis!
Pont most találtam rá neten a janodob.hu -ra, ahol csinálnak egyedi összekötőt!
Azért köszi h ezeket leírtad, mert a méretegyezéssel nem voltam tisztában csak!
Ha eladom a gyári dobot, akkor a domino yoshi-jával átmegy műszakin, ha megveszem?
K8-hoz való dobot nem fogod simán felpattintani K7-re de nem ezért mert a csőátmérő más. Amúgy egyforma a méret, mivel K8-ra meg felmegy a K7-es cső.
A probléma ott keletkezik hogy a K8-as dob tartója a lábtartónál van, az összekötőcső meg olyan hosszú ami a K8 katalizátoráig ér el. Ami K7-en ugye egyből lejön, tehát hiányzik egy kb 20 cm-es szakasz.
A megoldás egy másik összekötőcső. www.janodob.hu pl itt tudsz csináltatni..
domino!
Nekem úgysem lenne előtte a katalizátor, mert a K7-en egybe van a dobbal, tehát egybe jön le!
Megtudnád mondani,h mekkora az összekötő csőnek a belső átmérője?
Jaaa...azért ne kapd szét, jó a külső is ha lemérnéd!
A K7-nek 49mm, csak tudni akarom, h egyezik-e!
Amint tudsz írj mailt.
Nem olyan egyszerűen. Yoshiért bemész a full-gasba és leakasztanak a polcról egyet. Én már több K8-ason láttam. Jardine-t meg kintről kell hozatni és még 1 motoron se láttam..Én meg nem szeretem a tömegcuccot. Ráadásul az a yoshi egy kaki amúgy, megsúgom, hallottam már élőbe.
amugy jo ez is bizti csak nem gsx r
Pont most találtam rá neten a janodob.hu -ra, ahol csinálnak egyedi összekötőt!
Azért köszi h ezeket leírtad, mert a méretegyezéssel nem voltam tisztában csak!
Ha eladom a gyári dobot, akkor a domino yoshi-jával átmegy műszakin, ha megveszem?
Már majdnem nekiálltam szétkapni a cuccot.
A probléma ott keletkezik hogy a K8-as dob tartója a lábtartónál van, az összekötőcső meg olyan hosszú ami a K8 katalizátoráig ér el. Ami K7-en ugye egyből lejön, tehát hiányzik egy kb 20 cm-es szakasz.
A megoldás egy másik összekötőcső. www.janodob.hu pl itt tudsz csináltatni..
Nekem úgysem lenne előtte a katalizátor, mert a K7-en egybe van a dobbal, tehát egybe jön le!
Megtudnád mondani,h mekkora az összekötő csőnek a belső átmérője?
Jaaa...azért ne kapd szét, jó a külső is ha lemérnéd!
A K7-nek 49mm, csak tudni akarom, h egyezik-e!
Amint tudsz írj mailt.
Mondjuk most van otthon 1 fejlesztésem, karbondobot gyártok...
A neve Oszimura lesz....