Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ezt majd lerendezzük élőben:

engem meg telit energiával...
Csak nekem lesz igazam, az enyémbe beleremegett az egész tér-idő kontinuum.
csak felne robbanj vele
sziasztok ....
még hogy nincs energia egy Suzukibamondja valaki . .
Köszi Peppe, de engem csak a rövid változat érdekel csak.....Nem akarok ekkora trombitát rárakni, mert hülyén nézne ki nagyon, mivel ez elég kis termetű motor....
Azért köszi az ajánlatodat...
Hallóó.
Nekem van egy eladó Yoshi RS 3-asom. Karcmentes, négycsavaros.
60ért a tied. (Rövidebb 12cm-mel a gyárinál, mert így jobban tetszett, Brutál jó a hangja is, nem volt sérült soha.)
Kép az adatlapomon a motoron...
Az kevés lesz szerintem.
Akkor irány a raptordob.
(vagy aprók)
én is 60-ért vettem.
Na EZ SOK!
Max 60-at adok ki egy dobra, főleg ha használt....
Tippelhetek? 140.000 Ft?
Csáó domino123!
Persze érdekel yoshi is ha ilyen a formája, mint annak amit belinkeltem! Nem olcsó?
Írd, hogy mennyi és azután megmondom!
karolypiros@freemail.hu Ja küld képet is, ha van!
yoshi barát esetleg? tudok egy jót nem olcsón.
Én is imádom Jövő héten még kiszedetem az exup szelepet is, ne álljon a hang útjába semmi, meg el akarom vinni beállíttatni padon..
faxa az a mivv peppe is belexeretett a hangjába
Érdekelne, MSN?
Ez mondjuk pont nem így van, Bódist 100 körül lehet kapni..Nekem a K8-ra 105 lett volna a Bódis, csak 1 nappal előtte megvettem 80-ért a MIVV-et..
Tomi!
Hogy érted azt, h "Ezek baromi drágák"? Ezek a Bódis dobok, v a trioval formájú dobok? Nekem jó a Yoshi is vagy bármi normális márka, csak ilyen legyen a dob kinézete! De ha valaki használtan jó árban elad Bódist, akkor az érdekelne jobban!
Van eladó Bódis a kipuffok közt itt, de az ezresre való és dupla, asszem 80ért adja a srác. Nem kell nekem feltétlenül új! ;D
Hali van egy enyhén karcos gyári plexim meg egy hibátlan használatlan gyári kék púpom eladóba.
Ajánlatot várok:)
Plexiről holnap lesz kép a púpról is ha gondoljátok.
Hali! Gyári fekete kormánysúlyt keresel?
Ezek borzasztó drágák, vehetsz belőle másfél Yoshit. Megéri? Én max 50-t adnék sportdobra (ha lenne).
Valaki esetleg tud ilyen Bódis dobot jó árban K7-re? Lehet használt is. Ez a rövid 300mm-es! Elsősorban Bódis érdekel, de ha más márka az sem lenne baj, csak ilyen legyen az alakja.
Előre is köszi! Ja a dupla vég sem fontos!
ezt nekeddddddddd tomiii
de azért kösz tényleg .... tudod ...