Kedves fórumozók: Akinek van kedve egyet motorozni, ismerkedni az tartson Velünk Augusztus 1-én Pécset illetve a Mecsekbe egy közös gurulásra! Mindenkit szeretettel várunk!
A talival kapcsolatban
Szombaton 13:00-kor találkozunk Pécset a TESCO parkolóban, utána ismerkedés, fényképezés, ki mit szeretne, majd megyünk a Mecsekbe motorozni. Szállást sajna nem tudtam intézni, ezért ez egy ilyen egy napos rendezvény.
Hozzatok minél több havert (nem csak SRAD jöhet) hogy minnél többen legyünk!
Tomi hívja daraget, tomi hívja daraget, Dawe mondta, hogy kérdezted ki megy majd Pestről a jövő heti mecseki banzájra. Nos, én. Én úgy tervezem, hogy szombat korán reggel indulok, és majd este vmikor jövök, vagy ottalszok a fűben vhol, és vasárnap reggel, mert igazából rohadtul utálok sötétben motorozni ismeretlen helyen. A mail címem az adatlapomon, írd már meg a telószámodat, felhívlak majd és megdumálhatnánk hogy, mikor hol stb.
Az enyém az dinamit, az övé az inkább csak patron. nem kap levegőt vagy nemtom, de menet közben egyszercsak no gázreakció és leállt, pont mikor előztem (odaadta kipróbálni). Ezt levéve nagyon burtál, jó hangja van a megreszelgetett dobbal, emeli 1-2ben az elejét. Csak remélem, hogy ma hazaérnek gond nélkül.
hét végére készen lesz az enyém is. sógorom kezelésbe vette. kijavította a sérüléseket, újra fényezte, még dekorálja is. nem láttam még, de anyám meg Piró barátom szerint is jól fog kinézni. :)
sziasztok!
megvolt ma a 295km
Jászapáti előtt egy droid elektromos biciklis nő, jött szembe az út szélén, aztán gondolt egyet és befordult balra, tehát keresztül az úton... mi meg mentünk olyan 100al, aztán egyből satuztam, de láttam h neki fogunk menni, inkább ráhúztam a gázt, és kb fél centire tőle száguldottunk el... garantálom h még nem látott ilyen közelről Gixxert elég meleg helyzet volt... ott ült hátul a kisgyereke is
na mára ennyi
Helló!
Nekem is fura hangokat ad ki főleg fékezéskor (mintha kormánycsapágy recsegne) de csak kis ideig, meg az idom belső felén lévő hővédő lemez rezeg, meg ehhez hasonlóak, de úgy tervezem, hogy inkább eladom az idomokat és az árát beletankolom, azzal csökkenteni lehet a zavaró zajokat.
14-16ezres fordulatnál már úgysem hallom őket, amikor meg nem ülök motoron, akkor meg a pszichiáterem kezeli a furcsa hangokat! :)
Hát nem tudom Bálint.....az biztos, hogy nekem is ilyen satuzásokkor kattog, recseg.....de biztos, hogy nem a féktől jön!
És valószínűnek tartom mostmár én is azt amit tSanyi mondott, hogy a teló lesz, mert csak akkor csinálja amikor koppra felrántom(pl. tolatás), és amikor satu előre, de majd szétkapjuk és megnézzük, mert nem vagyok nyugodt!
Szia! Nekem is kattog, mondjuk én menet közben nem veszem észre! Nekem akkor amikor mondjuk tolatok és satu első fék akkor kattan 1x, de már meg 1x nem csak ha előre tolom és úgy satu.. Valószinű hogy a fékbetét lötyög. Ha neked is ilyen akkor szerintem ez nem gáz!
Küldtem válasz mailt. Holnap benézek, ha tudok.
Kedves fórumozók: Akinek van kedve egyet motorozni, ismerkedni az tartson Velünk Augusztus 1-én Pécset illetve a Mecsekbe egy közös gurulásra! Mindenkit szeretettel várunk!
A talival kapcsolatban
Szombaton 13:00-kor találkozunk Pécset a TESCO parkolóban, utána ismerkedés, fényképezés, ki mit szeretne, majd megyünk a Mecsekbe motorozni. Szállást sajna nem tudtam intézni, ezért ez egy ilyen egy napos rendezvény.
Hozzatok minél több havert (nem csak SRAD jöhet) hogy minnél többen legyünk!
És akkor a fegyvertársak:
megvolt ma a 295km
Jászapáti előtt egy droid elektromos biciklis nő, jött szembe az út szélén, aztán gondolt egyet és befordult balra, tehát keresztül az úton... mi meg mentünk olyan 100al, aztán egyből satuztam, de láttam h neki fogunk menni, inkább ráhúztam a gázt, és kb fél centire tőle száguldottunk el... garantálom h még nem látott ilyen közelről Gixxert
na mára ennyi
..
mik nem vannak
Nekem is fura hangokat ad ki főleg fékezéskor (mintha kormánycsapágy recsegne) de csak kis ideig, meg az idom belső felén lévő hővédő lemez rezeg, meg ehhez hasonlóak, de úgy tervezem, hogy inkább eladom az idomokat és az árát beletankolom, azzal csökkenteni lehet a zavaró zajokat.
14-16ezres fordulatnál már úgysem hallom őket, amikor meg nem ülök motoron, akkor meg a pszichiáterem kezeli a furcsa hangokat! :)
És valószínűnek tartom mostmár én is azt amit tSanyi mondott, hogy a teló lesz, mert csak akkor csinálja amikor koppra felrántom(pl. tolatás), és amikor satu előre, de majd szétkapjuk és megnézzük, mert nem vagyok nyugodt!
Nem a futómű miatt írtam, úgyhogy majd olvasd el, amikor tudod!
Csáó!