Nekem is AGV-m van, de nem a legcsendesebb fajta. AGV Phoenix. 130-nál már igencsak súg és a szél nagyon érdekes zenét játszik benne. Nem a legjobb a zajvédelme, de nem rossz sisak. Nem bántam meg, hogy tavaly megvettem kemény 15 rugóért Yamaha Máthénál. Le volt értékelve, szezonvégi kiárusítás miatt. Ilyenkor érdemes bukót venni. 50 - 70%-al olcsóbban lehet hozzájutni a cuccvájderekhez.
Okés! Fehérváron találkozhatnánk akkor. Remélhetőleg jövő hétre összehozzuk az újabb túrát Fega-val. Mondott valami helyet, amit meg kéne nézni. Nem a legjobb az út, viszont gyönyörű a panoráma. 3 Gixxer megy majd az úton. Fotók közt van pár fotó!
Eddig nekem ez a 3 suomy sisakom volt, uccsó kettőt most is használom.
1. explorer gold - Manuel Poggiali replika
2. explorer gold - Ben Bostrom Laguna Seca replika
3. Vandal - Lorenzo Lanzi replika
első kettő 40-45 ezer ft körül van, üvegszálas, nagyon könnyű és jó sisak, a másodikban 3 perecet hordtam ki, ebből az egyik elég nagy volt, hungaroringen buktam kb 130-al.
harmadik sisak már versenysisak, profi kialakítás. 75-80 ezer körüli áron lehet kapni. A sisakra jellemző az hogy a fele sbk mezőny ilyen sisakhéjban megy...
Jól néz ki az fix, szóval ahol kell csendes, de szereted hallani? Szóval xar?! Na jó én léptem, mert fellőtték a pizsit fél órája, és utol kell érnem. Jóéjtkösznincsmit.
Nekem nagyon bejött az AGV K3 Ghothic 46 Rossi Replika....ahol kell ott csendes, viszont én szeretem a motorom hangját hallani és a körülöttem történő, zajló hangokat is....
Bakker, ezt most muszáj volt Ace?....
Úgy mentem volna.....és még mindig itt szívok a k.rva havi zárással....
Örülök azért, hogy ti jól éreztétek magatokat....
Legközebb 3gixer megy az úton....
garanciális nem, szerencsére. azóta le is járt, úgyhogy ennyi. de azért mégiscsak fura dolog volt, néztem is nagyot, hogy ezt most hogy?
aztán nem foglalkoztam vele. lehet, ha problémázok, adtak volna. mindegy már, lényegtelen.
csak figyelj majd oda rájuk. én a kecskemétiben vettem a bőrruhámat két éve, és se blokkot, se számlát nem adtak róla...
azt mondta a csaj, szerepelek náluk a szgépen, úgyhogy nem lesz gond, ha garanciális problémám lesz esetleg.
azóta küldik időnként a katalógusukat is postán...
Kipu
Milyen olaj kell a k7-es gixxer telójába?
Előre is köszi!
1. explorer gold - Manuel Poggiali replika
2. explorer gold - Ben Bostrom Laguna Seca replika
3. Vandal - Lorenzo Lanzi replika
első kettő 40-45 ezer ft körül van, üvegszálas, nagyon könnyű és jó sisak, a másodikban 3 perecet hordtam ki, ebből az egyik elég nagy volt, hungaroringen buktam kb 130-al.
harmadik sisak már versenysisak, profi kialakítás. 75-80 ezer körüli áron lehet kapni. A sisakra jellemző az hogy a fele sbk mezőny ilyen sisakhéjban megy...
Úgy mentem volna.....és még mindig itt szívok a k.rva havi zárással....
Örülök azért, hogy ti jól éreztétek magatokat....
Legközebb 3gixer megy az úton....
akkorát szól tesó,hogy beszarás
Ez nagyon beteg.
mielőtt találgatnátok 6-os golf alól szedtem ki
hangja,mint állat
aztán nem foglalkoztam vele. lehet, ha problémázok, adtak volna. mindegy már, lényegtelen.
azt mondta a csaj, szerepelek náluk a szgépen, úgyhogy nem lesz gond, ha garanciális problémám lesz esetleg.
azóta küldik időnként a katalógusukat is postán...
Blahától az Erzsébet-híd irányába, balra a második vagy harmadik utca. Pont a sarkon van.