Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kecskemét és Budapest
Köszi Még annyit kérdeznék, hogy hol kapható suomy?
Én mentem már 220-szal nem lehasalva, és tökéletesen jó, míg lehet nyitott plexivel megyek, h halljam a kipufogó hangját. Nekem abszolút bevált. Előtte Takachi volt, 20 forintos izé, meg Bandit 400, na abban nemkem is zúgott a fejem, alig tudtam elaludni, igaz a motor is naked volt, nagyobb volt a szél. Vegyél annyira szorosat, amennyire csak lehet, ha 15 percig viseled, és nem hagy nyomot a homlokodon, akkor az a tuti, úgyis tágul majd, de szerintem emiatt is kevesebb hang jut a füledbe. 60-ért amúgy általában minden sisak jó. AGV-ről csak rosszat hallottam.
Szal azt mondod hogy az nagykirály? Mennyire csendes az? Mert a mostanival ha kimegyek csak pár km-re, és megyek olyan 180 körül, akkor ha hazamentem kb negyed óráig nem hallok semmit Zúg a fülem mint állat
Pár hozzászólással lejjebb. Suomy parilla.hu
Na ki mond nekem egy jóféle sisakot, max 60 000 Ft-ért, ami nagy sebességnél is viszonylag csendes? (Most egy Akira márkájú van, ami nem is vagyok benne biztos hogy márka )
A K4-5 600ba és a K4-5 750be ugyanaz a váltó került?
2 Gixxer ment ma az úton.

Voltunk Székesfehérvár - Veszprém - Zirc - Csesznek "túrán". Nem volt hosszú, de annál élvezetesebb kis kerülő volt ez. Majd Fega is biztos nyilatkozik, hogy milyen volt.
én sajna nem megyek . . .
majd elmegyek megnézem azt is hamarosan. De arra megyek hogy melyik a kényelmesebb, nem a márkára
Berik
Superzone-ban BERIK púpos, egy-két részes ruhák leárazva 135.000Huff....
Jó az az üléspúp. Én pénteken megyek Mohácsra rokonokhoz aztán hétvégén kerülök a mecsekbe egyet. SRAD tali nem tudom lesz-e mert senki nem válaszolt hogy jöne-e. Mind1
melyik fajta a 110? kép?
1részes marhabőr lenne 110 személyi akcióba 139 helyett
kenguru+titánum 150 / 190ről

Berik marha: 135 a weboldalon
Opika vigyáztam.
akkor inkább berik
csáo
igen sajna most kicsit idegesen más felé húzok mind a festés .. de ha rendbe jövök és minden oké jelzek és meg dumájuk a festés ugy is kell eladás elöt szerintem mert én fújom vagy a tesóm .. szóval csak a festék.. annyit még meg ér mert az oldalán van egy kicsi csuszás még az előző tulaj .. sajna le baszta a láb fejét egy szalag korlát alá.. és enyhén csuszot... :(
de köszi mégegyszer adig is irok ha már minden oké
tényleg kösz
csáo
120-150 a marha, 180 körül a kenguru.
mennyi ott egy 1részes?
Akkor vedd meg míg van a mértetedben, én is akciósan vettem, igaz én karácsony előtt.
én csak 1részesben gondolkodom mert szerintem sokkal többet véd mint a 2részes. Meg én szinte pályázni járok vagy elmegyek vmerre hiphop aztán jövök is vissza. Szóval nekem túrázni nem kell meg ilyenekre. Meg bennt voltam a parillába és olyan ajánlatot mondtak hogy azt hittem hanyat esem pedig még alkudni se akartam. csak mondtam hogy nézelődöm. Gondolom nekik is kéne a pénz.