Én mentem már 220-szal nem lehasalva, és tökéletesen jó, míg lehet nyitott plexivel megyek, h halljam a kipufogó hangját. Nekem abszolút bevált. Előtte Takachi volt, 20 forintos izé, meg Bandit 400, na abban nemkem is zúgott a fejem, alig tudtam elaludni, igaz a motor is naked volt, nagyobb volt a szél. Vegyél annyira szorosat, amennyire csak lehet, ha 15 percig viseled, és nem hagy nyomot a homlokodon, akkor az a tuti, úgyis tágul majd, de szerintem emiatt is kevesebb hang jut a füledbe. 60-ért amúgy általában minden sisak jó. AGV-ről csak rosszat hallottam.
Szal azt mondod hogy az nagykirály? Mennyire csendes az? Mert a mostanival ha kimegyek csak pár km-re, és megyek olyan 180 körül, akkor ha hazamentem kb negyed óráig nem hallok semmit Zúg a fülem mint állat
Na ki mond nekem egy jóféle sisakot, max 60 000 Ft-ért, ami nagy sebességnél is viszonylag csendes? (Most egy Akira márkájú van, ami nem is vagyok benne biztos hogy márka )
Voltunk Székesfehérvár - Veszprém - Zirc - Csesznek "túrán". Nem volt hosszú, de annál élvezetesebb kis kerülő volt ez. Majd Fega is biztos nyilatkozik, hogy milyen volt.
Jó az az üléspúp. Én pénteken megyek Mohácsra rokonokhoz aztán hétvégén kerülök a mecsekbe egyet. SRAD tali nem tudom lesz-e mert senki nem válaszolt hogy jöne-e. Mind1
csáo
igen sajna most kicsit idegesen más felé húzok mind a festés .. de ha rendbe jövök és minden oké jelzek és meg dumájuk a festés ugy is kell eladás elöt szerintem mert én fújom vagy a tesóm .. szóval csak a festék.. annyit még meg ér mert az oldalán van egy kicsi csuszás még az előző tulaj .. sajna le baszta a láb fejét egy szalag korlát alá.. és enyhén csuszot... :(
de köszi mégegyszer adig is irok ha már minden oké
tényleg kösz
csáo
én csak 1részesben gondolkodom mert szerintem sokkal többet véd mint a 2részes. Meg én szinte pályázni járok vagy elmegyek vmerre hiphop aztán jövök is vissza. Szóval nekem túrázni nem kell meg ilyenekre. Meg bennt voltam a parillába és olyan ajánlatot mondtak hogy azt hittem hanyat esem pedig még alkudni se akartam. csak mondtam hogy nézelődöm. Gondolom nekik is kéne a pénz.
Voltunk Székesfehérvár - Veszprém - Zirc - Csesznek "túrán". Nem volt hosszú, de annál élvezetesebb kis kerülő volt ez. Majd Fega is biztos nyilatkozik, hogy milyen volt.
kenguru+titánum 150 / 190ről
Berik marha: 135 a weboldalon
igen sajna most kicsit idegesen más felé húzok mind a festés .. de ha rendbe jövök és minden oké jelzek és meg dumájuk a festés ugy is kell eladás elöt szerintem mert én fújom vagy a tesóm .. szóval csak a festék.. annyit még meg ér mert az oldalán van egy kicsi csuszás még az előző tulaj .. sajna le baszta a láb fejét egy szalag korlát alá.. és enyhén csuszot... :(
de köszi mégegyszer adig is irok ha már minden oké
tényleg kösz
csáo