Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nya jol van nm lexek felbujtooo...nm akarok senkit a rosszba vinni
ahhoz h guruljon nm jogsi kell
sajna nem leszek ott pécsen nem lessz meg a jogsi.a hézen nincs vizsgáztatás a jövöhéten meg az oktatom nyaral .7én vizsgázok csak .ugy hogy a kockapower már csak a következő talin lessz ott.
a lányomat helyettesítem az irodában itt meg nem tudom megnézni a mail-jeimet.....5-után fogom látni, de ha azt kérdezed mikor jöhetsz megnézni a futóműved akkor azt mondom, hogy bármikor.......
Ck ugy ... mert gixer
tsanyi!
Írtam neked mailt, majd nézd már meg! ;D
tegnap láttam
(ez lemaradt)
hello
tegnap az autótokat Dföldvár és Paks között
szerkezetből velem is szarakodtak annak idején,de állítólag az egy köcsög vizsgabiztos volt...
Nekem is volt 1 óra...
De már nem kattog!
Na olyan haver SV-jén volt, beletelt fél órába mire megtaláltuk a szaros kötegelőt, hogy attól kattog.
Ha a kormánycsapágy, akkor azt jobb minél elöbb megcsinálni, de lehet, h csak pl olyan mint nálam volt, h elakadt a fékcső valami kábelkötegelő kilógó szélében és az kattogott, amikor jobbra kormányoztam...
A féknél nekem is zörög kicsit, de nem a betét, hanem a tárcsa illesztések!
Nekem tisztán hallatszik h fentről jön a hang, a kormány v vilák felől és recsegős, szorulós hang!
Mint amikor valami egy nagyon kicsit meglazul és kattog recseg.
Tényleg nemtom mi lehet.
Elsőnek én is néztem hülyén, de aztán megnéztem emelőn, és nem ér a tárcsához a betét. És az kocog benne...
aham, tihasvs már említette, érdekes egyveleg
Vmi furcsa volt a képen első ránézésre de közben leesett...nemtom feltűnt-e vkinek h milyen farokidom van a gépen. Mert ez sztem K6-os idom egy K4-es gépen
Akkor jól van, nem hibája....
Az enyém is, a fékbetét kocog...
Te figyu! nem a féknél kattog valami? Az enyém is kattog, de csak lassú tempónál kis fékezéskor.
Kössz....menet közben nem rángatom és vmikor akkor is kattog!
30huff
K4-5 600-750hez keresek bal oldali kormánysúlyt.
Helló!
Ne rángasd! akkor nem kattog....
Mennyit kérnél érte?
Van 1 kis problem a Gixeremen:
A teló miközben dolgozik, tehát menet közben...de akár álló helyzetben is, ha rángatom akkor kattog! De nem biztos, h a teló, mert én a kormány nyak része felől hallom! Olyan kattogás mint van tudjátok az a műanyag kábelösszefogó kis racsnis valami, és azt amikor dugod össze, csak fémes hanggal képzeljétek el! Inkább recsegős hang...de csak vagy 3-4 kat, de csak akkor van ha kajakra fel-le rángatom az elejét! Menet közben alig hallatszik, de én hallom és kicsit érződik is!
tSanyi azt mondta, h ő a telóra tippel, ugyanis 3-4hónapja telószimering lett cserélve(nem a Sanyi csinálta) és úgy gondolja h lehet rosszul lett összerakva!
Valakinek van esetleg vmi ötlete, h mi lehet, v esetleg valakinek hasonló tapasztalat?
Előre is köszi a válaszokat!