sajna nem leszek ott pécsen nem lessz meg a jogsi.a hézen nincs vizsgáztatás a jövöhéten meg az oktatom nyaral .7én vizsgázok csak .ugy hogy a kockapower már csak a következő talin lessz ott.
a lányomat helyettesítem az irodában itt meg nem tudom megnézni a mail-jeimet.....5-után fogom látni, de ha azt kérdezed mikor jöhetsz megnézni a futóműved akkor azt mondom, hogy bármikor.......
Ha a kormánycsapágy, akkor azt jobb minél elöbb megcsinálni, de lehet, h csak pl olyan mint nálam volt, h elakadt a fékcső valami kábelkötegelő kilógó szélében és az kattogott, amikor jobbra kormányoztam...
A féknél nekem is zörög kicsit, de nem a betét, hanem a tárcsa illesztések!
Nekem tisztán hallatszik h fentről jön a hang, a kormány v vilák felől és recsegős, szorulós hang!
Mint amikor valami egy nagyon kicsit meglazul és kattog recseg.
Tényleg nemtom mi lehet.
Vmi furcsa volt a képen első ránézésre de közben leesett...nemtom feltűnt-e vkinek h milyen farokidom van a gépen. Mert ez sztem K6-os idom egy K4-es gépen
Van 1 kis problem a Gixeremen:
A teló miközben dolgozik, tehát menet közben...de akár álló helyzetben is, ha rángatom akkor kattog! De nem biztos, h a teló, mert én a kormány nyak része felől hallom! Olyan kattogás mint van tudjátok az a műanyag kábelösszefogó kis racsnis valami, és azt amikor dugod össze, csak fémes hanggal képzeljétek el! Inkább recsegős hang...de csak vagy 3-4 kat, de csak akkor van ha kajakra fel-le rángatom az elejét! Menet közben alig hallatszik, de én hallom és kicsit érződik is!
tSanyi azt mondta, h ő a telóra tippel, ugyanis 3-4hónapja telószimering lett cserélve(nem a Sanyi csinálta) és úgy gondolja h lehet rosszul lett összerakva!
Valakinek van esetleg vmi ötlete, h mi lehet, v esetleg valakinek hasonló tapasztalat?
Előre is köszi a válaszokat!
Írtam neked mailt, majd nézd már meg! ;D
(ez lemaradt)
tegnap az autótokat Dföldvár és Paks között
szerkezetből velem is szarakodtak annak idején,de állítólag az egy köcsög vizsgabiztos volt...
De már nem kattog!
Nekem tisztán hallatszik h fentről jön a hang, a kormány v vilák felől és recsegős, szorulós hang!
Mint amikor valami egy nagyon kicsit meglazul és kattog recseg.
Tényleg nemtom mi lehet.
Ne rángasd! akkor nem kattog....
A teló miközben dolgozik, tehát menet közben...de akár álló helyzetben is, ha rángatom akkor kattog! De nem biztos, h a teló, mert én a kormány nyak része felől hallom! Olyan kattogás mint van tudjátok az a műanyag kábelösszefogó kis racsnis valami, és azt amikor dugod össze, csak fémes hanggal képzeljétek el! Inkább recsegős hang...de csak vagy 3-4 kat, de csak akkor van ha kajakra fel-le rángatom az elejét! Menet közben alig hallatszik, de én hallom és kicsit érződik is!
tSanyi azt mondta, h ő a telóra tippel, ugyanis 3-4hónapja telószimering lett cserélve(nem a Sanyi csinálta) és úgy gondolja h lehet rosszul lett összerakva!
Valakinek van esetleg vmi ötlete, h mi lehet, v esetleg valakinek hasonló tapasztalat?
Előre is köszi a válaszokat!