Újabban mikor meleg motor kb 10perc állás után van hogy nem indul elsőre kicsit elkapja de leáll utánna még egy inditás és röffen... nem tom mi lelte...
Hallottál már a szelep-összenyításról pl. ?! Vagy esetleg arról, hogy túlnyomást csinálnak a ram-air-ba, ami úgy kisebb sebességnél kevesebb levegőt nyom be, mint nagyobbnál?! Vagy esetleg arról, hoyg mit csinál motorféken a versenymotor?! Hogy nem csak a felső injektor sort, hanem a gyújtást is elveszi esetleg a jobb motorfék miatt?! Vagy esetleg egy yoshimura elektronikán megváltoztatták a két injektor sor működési eloszlását?! stb...
Amúgy egy jól beállított versenymotor nem csak féktávon, de álló helyben, gázhuzogatásra is durrog ( vagy durrognia kell)
és az akko mér van hogy a ringen is kivétel nélkül és a superbike gépek is visszadurrognak? Pedig rendszer, power commander, szakember padon állítja be,,,,, hmm?
Az enyém pályán olyan mint egy géppuska. Löki a méteres lángokat, meg minden féktávnál durrog. Ha akarom akkor váltásoknál is
Szóval én nem szeretem, ne durrogjon
pontosan, ennyiért nem pénz. Nem azért mert nem lehet megcsinálni, de legalább nem kell otthon vesződnöd vele és még a gari is megmarad..Ha egyéb garis gondod van nem kell még ezt is visszaszerelni hogy ne kötekedjenek..
Köszi tutis a képes felvilágosítást...
Ezt úgy gondolom, hogy jobb ha senki nem mókolja meg otthon.... Ezt szakemberekre kell bízni....
Az az 5-6ezer forint szerintem nem sok érte...
Tudom, hogy nem lehet az alapokat sem betanulni anélkül, hogy ne dobd el párszor a VAS-at....
Angyal Zoli már ezekről felvilágosított, ő már csak tudja....
De ha nem akarsz máról-holnapra stuntrider lenni, akkor lehet lassan is tanulgatni, kevesebb pereccel....
1. Ha te kötöd ki, ugrott a gari. Mondjuk vissza lehet tenni, szóval ez még megoldható
2. Viszont nem fogod tudni mit és hogyan köss ki, mivel a vezetékeknél is kell mókolni hogy ne jelezzen F1 hibát...HA csak simán leveszed az exup motort akkor jelezni fog. sokan azt csinálják hogy csak kikötik a bowdent alul és szabadon mozog így de az csak félmegoldás..
Ezek szerint az jó ha durrog..?