Fogyasztást ne így számolj. Menj el a kútra, tankold csurrig. Nullázd le a napi számlálót, majd a következő tankolásnál megint töltsd csurrig. Nézd meg ekkor menniyt mentél és ki tudod számolni pontosan a fogyasztást..
nkm arra van pénzem, amire szeretném... holmi szükségtelen hüljeségekbe nm ruházok be...ha a rokonod is igazán akarta volna a motort... ck az ien szája ne sírjon utána...
Neked elmesélem mi akaszt ki mondtam családból hoztam a példát. Név nélkül, srácnak felajánlottak egy 600RR-t, moviestar replika, 4800km-el (tuti ennyi, ismerem a motort megvételétől kezdve)
25KW-ra vizsgáztatva szóval a kötelező is potom ár lett volna alkalmi áron..Nincs pénz rá, pedig csak 10%-ot kellett volna letenni...Motort persze hogy elvitte más..Kis idő múlva az 1,4-es szar rönyón meg ott feszül a 17-es felni 200ezerért...Persze előtte 2 évig sírás rívás hogy miért nincs motor meg ezután is..
persze egy öreg verdára én se rakom fel hogy hencegjek ezen jol mutat meg tetszett azért van ez nekem! Az alufelni és a sötités az alap.. persze néha jol jön pl a szinezés mikor haza mész és az aszon ki a fasz... ült meleted... rikácsol na akkor már te is adnál 50 e et is a sötitésért .... .
Mutatni jól mutat csak mi a ráknak rátenni amikor a felnik érnek annyit mint maga az autó... Persze mindenki azt csinál amit akar, de sokan azt hiszik hogyha rádobnak egy felnit az autóra akkor máris övék KIT a nájtrájderből
Persze jól mutat egy alufelni az autón, de én azt bírom amikor 1,4-es 8-10 éves autóra ráteszik a 17-es felnit meg hátulra a mélyládát oszt had szóljon... Erre van pénz, utána meg sír az ember hogy de jó lenne egy motor, de nincs miből Hehe, cseládból hoztam példát
tudom... kösz :)
vki megtudja mondani mennyi benzin marad tartalékon az én évjáratú gixeremen. illetve mennyi liter fér bele. Fogyasztást akarok majd számolni
Nem véletlenül estem anno gondolkodóba.
25KW-ra vizsgáztatva szóval a kötelező is potom ár lett volna alkalmi áron..Nincs pénz rá, pedig csak 10%-ot kellett volna letenni...Motort persze hogy elvitte más..Kis idő múlva az 1,4-es szar rönyón meg ott feszül a 17-es felni 200ezerért...Persze előtte 2 évig sírás rívás hogy miért nincs motor meg ezután is..
na meg persze az asszony rucija is tetszik ép.... ha nem baj hogy meg jegyeztem