Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eger- Lillafüred- Hámori tó
Albi- hh? másik lex helyette?
Eladóvá vált a motorom, akit érdekel a hirdetésben megtalálja az elérhetőségeimet.

GsxR600 K2
Szeva tsanyi!
Gondoltam ám, hogy nem egy nagy WAS IS DAS!
Most indulok egy pókerversenyre , úgyhogy biztos hajnalban végzek , de azért holnap viszem a VAS-at hozzád, ahogy mondtam! Majd valamikor érkezem!
Addig is Üdv!
Tegnap még gondolkoztam rajta, hogy menjek-e vagy se ma, de délben keltem fújt a szél, mint állat. Inkább lemostam a motort, aztán rávettem magam, hogy nézzek be a városba, ha messzebbre nem is. Remélem összejön a következő hétvége.
Csáó! Jövöhét szombaton jöttök akkor Szilvásváradra? Vagy dolgoztok?

Tomi: Neked kötelező jönni!

Én is mocizgattam mostanában:
ne gondold, hogy olyan bonyolult....peppe is a kocsmában tanulta két sörért egy szobafestő-mázolótól.....
Rendben...üzenet továbbítva ...csizmádról van már vmi info, tudjak javítani?
Csáó Peppe!
Elissa biztos elértett valamit, mert nem sisakfestés miatt küldtem az emailt, hanem a munkád felől érdeklődtem és kértem volna tanácsot. De azért köszönöm neki, hogy megemlítette neked és nem felejtette el....
Igazából érdekelni kezdett az Airbrush festés és erről akartam érdeklődni, hogy miként lehet tanulni, elsajátítíni...stb...
De szerintem már tárgytalan, mert ismerőseim lebeszéltek róla, mert hogy ezt sokkal fiatalabban el kell kezdeni, meg csak suliban tanítják, drága és egyéb dolgokkal elkedvetlenítettek.
De ha te mégis tudnál valami bíztatót íni, akkor várom az email-edet a karolypiros@freemail.hu -ra.
Előre is köszi!
Üdv Nektek!
Inkább csak városban Vittem havert, hogy videózzon még hét elején, nem volt kedvem azóta visszarakni.
hékás hol a pupod ?
csak nem párosban motoroztál ?
Szia 46the doctor!

Emlitetted múltkor páromnak, hogy küldtél nekem emailt sisak festéssel kapcsolatban. El tudnád megint küldeni? Nem kaptam meg.

Peppe voltam
Egy vérbeli "túramotor" :
Nagyon nagy futam volt!
Mégis elmentem kicsit tekeregni a városba, és összefutottam az Ajtósi Düreren egy szép-vagány srados csajszival. Ma már megérte felkelni.
Rossi WINS!
A LEGNAGYOBB Király!
na még egyszer... link
ide bedobtam pár képet:http://iwiw.hu/pages/image/alb..." target="_blank">link
mirror01@citromail.hu
dobj egy emilt megírom. :)
Jövőre én is arrafelé szeretnék menni.Legalábbis nyugat következik a sorban. :)
na akkor petingeljetek nyugodtan, nem baszogatom. De mondjad már neki hogy hétfőn küldje el amit beszéltünk
Szevasz.
Én azért kíváncsi lennék rá,ha nem titok.
Én jövőre tervezem az utat portugáliába és helyel-közzel oda vissza durván ugyanennyi a táv....picit több
el sem merem mondani,hogy mennyiből jött ki a túra,mert úgy sem hiszitek el...