Szeva tsanyi!
Gondoltam ám, hogy nem egy nagy WAS IS DAS!
Most indulok egy pókerversenyre , úgyhogy biztos hajnalban végzek , de azért holnap viszem a VAS-at hozzád, ahogy mondtam! Majd valamikor érkezem!
Addig is Üdv!
Tegnap még gondolkoztam rajta, hogy menjek-e vagy se ma, de délben keltem fújt a szél, mint állat. Inkább lemostam a motort, aztán rávettem magam, hogy nézzek be a városba, ha messzebbre nem is. Remélem összejön a következő hétvége.
Csáó Peppe!
Elissa biztos elértett valamit, mert nem sisakfestés miatt küldtem az emailt, hanem a munkád felől érdeklődtem és kértem volna tanácsot. De azért köszönöm neki, hogy megemlítette neked és nem felejtette el....
Igazából érdekelni kezdett az Airbrush festés és erről akartam érdeklődni, hogy miként lehet tanulni, elsajátítíni...stb...
De szerintem már tárgytalan, mert ismerőseim lebeszéltek róla, mert hogy ezt sokkal fiatalabban el kell kezdeni, meg csak suliban tanítják, drága és egyéb dolgokkal elkedvetlenítettek.
De ha te mégis tudnál valami bíztatót íni, akkor várom az email-edet a karolypiros@freemail.hu -ra.
Előre is köszi!
Üdv Nektek!
Szevasz.
Én azért kíváncsi lennék rá,ha nem titok.
Én jövőre tervezem az utat portugáliába és helyel-közzel oda vissza durván ugyanennyi a táv....picit több
GsxR600 K2
Gondoltam ám, hogy nem egy nagy WAS IS DAS!
Most indulok egy pókerversenyre
Addig is Üdv!
Tomi: Neked kötelező jönni!
Én is mocizgattam mostanában:
Elissa biztos elértett valamit, mert nem sisakfestés miatt küldtem az emailt, hanem a munkád felől érdeklődtem és kértem volna tanácsot.
Igazából érdekelni kezdett az Airbrush festés és erről akartam érdeklődni, hogy miként lehet tanulni, elsajátítíni...stb...
De szerintem már tárgytalan, mert ismerőseim lebeszéltek róla, mert hogy ezt sokkal fiatalabban el kell kezdeni, meg csak suliban tanítják, drága és egyéb dolgokkal elkedvetlenítettek.
De ha te mégis tudnál valami bíztatót íni, akkor várom az email-edet a karolypiros@freemail.hu -ra.
Előre is köszi!
Üdv Nektek!
csak nem párosban motoroztál ?
Emlitetted múltkor páromnak, hogy küldtél nekem emailt sisak festéssel kapcsolatban. El tudnád megint küldeni? Nem kaptam meg.
Peppe voltam
A LEGNAGYOBB Király!
Én azért kíváncsi lennék rá,ha nem titok.
Én jövőre tervezem az utat portugáliába és helyel-közzel oda vissza durván ugyanennyi a táv....picit több