Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

érdekes...amit idén vettél, annak az adóját még az előző tulaj fizeti ez évben, de amit tavaly ...pont azt kéne neked csekkolni...ha viszont eladtad és az átíratás megtörtént ... az ótomatice az okmányiroda rendszerében megjelenik és továbbítják a területileg illetékes Polg. Hiv.-ban...meg nm árt neked is bejelenteni, ha már nm képezi a tulajdonod...a te esetedben...lehet ck vírus került a rendszerben és később küldik ...
Nem, tavaly vettem októberben, de csak az újra küldték.
Amúgy sem nekem kéne fizetnem, hanem annak akinél van...
addig nm kell vele foglalkozz míg a hivatal nm küld papírt ebben az évben vetted a másikat?
Eli, viszont nekem 2 motorom van a tulajdonomba, és csak az újabbhoz küldtek. Ilyenkor mi van? Mert én nem fogok szólni nekik...
Szóval ez a titka.
Mámeg az autódílerek járnak jól...
le is lehet...
nekem tavaly a fizumból akarták letiltatni.
mert eladtad ...tehát nm te vagy a tulaja...ha te lennél, akkor nm évülne el...mert ha nm fizeted a hivatal nm hagyja annyiban az ügyet mi nálunk pl. 1 év után megy a végrehajtóhoz...
Akkor ez ügyintézőfüggő?

Csakme' két hete be akartam fizetni az 5 évvel ezelőtti akkor még súlyadómat ( 3 autó azóta rég eladva mind ), és azt mondták hgy hagyjam a f.-ba már elavult.
útalapot a benzin árában megfizeted ck út nincs hozzá jó min.
perxe elévül a hátralék ...ck 1 év után kivonják forgalomból a gépjárművet... ha meg nm fizetik be...végrehajtó által behajtható és ráterhelhető ingatlanra is akár
A gáz az hogy egész évre fizeted a motorra is ( márha nem vonatod ki ideigenessen a forgalomból ). A korrekt eljárás az lenne ha megfeleznék a mostani díjjat . Hogy hova megy a lóvé azt tudjuk ( horvát nyaraló, monakói jacht, stb... )
Még ha valami érteleme lenne amire fizetek(na persz az Elissanak is kell dolgoznia), pl útjavítás stb...de semmi nincs.
Ráadásul eléggé aránytalan az elosztás autó és motor között.
Na azt én se szeretem.
Halkan megjegyzem, ha 5 évig sikerül elhúzni a benemfizetést akkor elavul.
Nem, no problemo...
Csak nem szeretem befizetni a teljesítményadót...
Gondjaid akadtak az adóhatósággal?
Kössz mindenkinek a segítséget....
Beléd is tesó...
jaja, valóban. ez nem jutott eszembe!
az autónk is aranybarna és a forgalmiban szürke van írva.
Ha kék van a forgalmiban, akkor hagyd a faxba úgy ahogy van. Már az okmányirodában sem színezünk össze-vissza, csak az alapszínek vannak, kék-szürke-piros.....
Virág elvtárs.
Éttem, köszi. Ha ilyen irányú kérdésem lesz majd kereslek...
Én is így gondoltam kék-kék világosabb v sötétebb tök8.. de kék... majd legfeljebb műszaki előtt fehér szigetelő szalaggal addig húzok rá pár csíkot....
iparűzési, kommunális, gépjármű...
Azt tudom, meg valami adó témában is jártas vagy?