Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt Mindenkinek!
Köszi kerord a jókívánságokat, jó volt a tegnapi motorozás, de idegesítő is....olyan szemét, szar út vezet fel a templomhoz, h már-már csak 20-al mentem, h párom nehogy átrepüljön felettem 1-1 bukkanónál! Szörnyű az a Hegyaljai út is...
A templom és környezete viszont szép és nyugis.
A NYALÁS viszont elmaradt :D mert kicsit elba..tuk az időt és a kutyának pedig megígértük, h este 7körül kivisszük a városligetbe, úgyhogy siettünk haza! :)
De megérte, mert úgy elfáradt, h este nem mászkált egyfolytában köztünk az ágyban, hanem kinyúlt és aludt reggelig! :D
Jaa...én is kinyúltam, mert vele futottam...az asszony meg rajtunk röhögött egy padon ülve... :D
Csáó!
Nekem K7-em van....tudod ugye, h ennek a kipuff dobja egyben van a katalizátorral?
Én gondolkozom egy sportdobban és ha megvan,akkor lehet eladnám a gyári dobot,de csak ha normális árat kapnék érte,mert egyébként inkább elrakom tartaléknak!
Húúú, ez állatúl néz ki...
rá megy a hátsó idom a k5re?
mer neked is az van
ez sokkal szebb
ez kérdés volt! ha van vkinek az irjon már
köszi
hali nincsen vkinek eladó gsxr 600 k6-k7 gyári dobja...fel szeretném rakni a k5re...köszi
Nagy nehezen kerítettek egyet egy rommá tört gépről.
Még szép, hogy megyek, feltéve, hogy nem lesz a múlt szombatihoz hasonló csodálatos idő. Az a jogsi nekem is kéne, csak nincs felesleges 300 forintom. Most kopott el amúgy a gumi meg a fék is a gépen, lehet spórolni a benzinen.
ja, fasza az üléspúpod!
hát jó a gép! képet nem tudok föltenni, mert a fényképezőn nyíregyházán van egy havernál, és majd kb sulikezdéskor kapom vissza... a telóm adatkábele meg elszakadt holnap megyünk bnőmmel Miskolcra (remélem kevésbé lesz kalandos az út, mint a múltkor, amikor tankolás előtt elgörbítettem a kulcsot...stb...) amúgy fontolom hogy ősszel el kéne adni a gépet, mert elég drága fönntartani, meg csinálom a D,E jogsikat, amik nem filléres dolgok...

Srad tali aug.1. Pécs? egy nagyon csöpp esély talán van hogy el tudok menni... te mész Loki?
Téged is látni errefele? Mondjá má valamit, milyen a gép, tegyél fel képeket stb. Mikor adod nekem az Arrow dobod?
az nem BÜ?
engem először az elsősegélycsomaggal szívózott a koma, és azért vágott meg... tök ideges lettem... de másodjára sikerült

ma fordult 54ezer Km-t a kilométeróra
holnap motorozok 300km-t Szeged-Miskolc yeahh
HOLNAPIG ELADÓ!
170/55ös DUNLOP KR108 vágott slick szép állapotban,vágás óta nem ment egy métert sem,a képeken látható minőségben.Elsősorban pályára ajánlom.Én nem tudtam fölrakatni,ezért eladnám.
Ha érdekel még ma jelentkezz mert holnap visszaküldöm a gumisnak ha nem jelentkezik rá senki...
Ára:15.000HUF
Sokan vagyunk így ezzel sztem.
Méé, te is pénzért tankolsz otthon?
Írd rá a monitorra...
számítógépnek mondjam ?
mié nem mondtad hogy olyan narancsospiros
jó pénzé
ne is mond ..... aug.5én megyek szerkezetiből vizsgázni. Tegnap meghúzztak az volt a vicc volt egy ilyen kérdés hogy milyen az ABS visszajelző a műszerfalon piros vagy narancs. Man,volvo,iveconál piros. Erre a helyes válasz a narancs. Szóval nem nagyon tudtam tapasztalatra alapozni meg voltak még egyéb hülyeségek ami a gyakorlatban egész másként van ...
Én is tankolhatok belőle?
Azt gondoltam...
Ha jössz felém akassz a hátadra egy ilyen teli kannát, szivesen fogadlak