Szia!
úgy döntöttem hogy inkább pályaidomra + az egyéb csinosításokra gyüjtök. Az elmúlt 3 hétben az autóra rá se néztem. Ahogy a párom mondja: "mindíg az a hülye motor".
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat és a segítséget! ;D
Szép napot mindenkinek, és jó motorozást!
Párommal nemsoká elmegyünk gurulni egyet...megnézzük a Máriaremetei Templomot azután pedig elmegyünk a Daubner cukrászdába nasizni...
Jó meleg van! :/
Helló!
Az Önkormányzattól kapsz egy csekket, és egy kimutatást az éves adó mennyiségéről (jó sok :(...), amelyet 2 részletben fizethetsz be (nálunk igy van, gondolom máshol is....).
Sztem non cíp helyek vannak kicsiny hazánkba is ...de a kaland...az új dolgok/országok kultúrája,szokásai...stb./ megismerése hajtja az embert... én szeretek itthon barangolni...de ha kiszámoljuk az anyagiakat akkor már annyiból lehet h egy külföldi kalandra is futja... és azért valljuk be a tenger mégisck más kategória pl. de persze marad itthonra is bőven felfedezni való
Szép hely. Tavaly jártunk arra, ( közhely on ) rá is jöttünk hogy mekkora barmok vagyunk hogy állandóan külföldre akarunk menni szép dolgokat látni miközben m.o. tele van szebbnél szebb helyekkel ( közhely off ).
Ma megcsinálták a 12.000-es szervízt a Gixeren!
Délután 15 óra körül értünk oda tsanyiék műhelyébe, és ahogy odaértünk már azonnal állhattam is be a VAS-al és estek is neki készséggel a srácok.
Viszonylag hamar készen lettek volna, mert csak az olajcsere, olajszűrő csere, fékfolyadékcsere ill. főbb ellenőrizni valókat csináltak most.
Viszon az oldalidom egyik műanyag tartócsavarjának a bele behullott a légbeömlőbe, így kissé elhúzódott a szerelés, de jól mulatoztunk rajta már kínunkban!
De nem hagyták benne, mint ahogy esetleg más szervízben lehet beleszartak volna.....lekapták az egész orridomot és kiszedték.... és közben még kávéval is megkínáltak minket!
Úgyhogy aki azt akarja, hogy jó kezekbe legyen a gépe az tsanyi-hoz vigye a VAS-at....maximálisan 10pont jár nekik....
Én csak ajánlani tudom mindenkinek őket és az árban is nagyon korrektek és közben sok jó tanáccsal is ellátott Sanyi.
Barátságos emberek, barátságos környezet....kell ennél több....
Köszi Sanyi!
Ez alapján pontosan ki tudod számolni, következő év elején küldi majd az önkormányzat a csekket. Nem muszáj egyszerre kifizetni elég csak a felét, a másik felét majd szeptemberbe.
- gyártási évében és az azt követő 3 naptári évben 300 Ft/kilowatt,
- gyártási évet követő 4-7. naptári évben 260 Ft/kilowatt,
- gyártási évet követő 8-11. naptári évben 200 Ft/kilowatt,
- gyártási évet követő 12-15. naptári évben 160 Ft/kilowatt,
- gyártási évet követő 16. naptári évben és az azt követő naptári években 120 Ft/kilowatt.
Én pár hónapja vettem a gixert használtan, a teljesítmény, vagy másképp lóerőadót milyen formában és módon kell fizetnem?
Csekken küldik, vagy mi?
Köszi
Szia crashman.
Nyugi ne parázz a szin miatt.
Ha rendőr megállit azt kell mondanod,hogy csúsztál az eredetivel,ami most javítás alatt áll és ez csereidom,hogy addig is tudjál vele járni.
Én mindíg ezt mondom,ha van valami és soha sem szoltak még...
Én 200-as sima slic-el járok,meg olyan brutál a hangja a csőnek,hogy beszarás....
Néha ezért "megbasznak" 30 ezerre,meg folyton fenyegetőznek,hogy elveszik legközelebb a forgalmit,meg hasonlók,de ezt csak azért mondják,hogy mondjanak valamit..
Tudni kell beszélni velük,hiszen Ők si emberek
De aki nem szereti a zürös dolgokat,az járjon el tiszta körülmények között...
Egyébként a szint 6000+1800+450ft-ért írják át..
Ha ettől felszabadultabban érzed magad,írasd át,ha pedig nem fusztrál,akkor meg hagyd a fenébe....
én se használom nagyon az autót de azért jol mutat a ház elött . . .
és nem lopják leeeeeeee remélem :P