De jó neked, irigyellek, fasza lehetett a szerpentineken csapatni. Én idén már Horváto.-ba sem jutok el... Az e heti motoros programom ennyiben ki is merült (mosás).
nagyon meleg volt.vittem a bőrgatyát is,ha hideg volt,mert éjszaka mentünk akkor felvettem.vagy ha esett.a csuklóm ellenben tropára ment....olyan szerpentinek voltak...görög-török ország egy álom ilyen szempontból
Hali mindenki!
Most nézelődök alkatrészek után és látom hogy a kilóméteróra rohadt drága még használtan is!
Tudna vki egy olcsóbb megoldást?
Esetleg régebbi típus órája nem jó hozzá?
K7 ről van szó egyébként
A körmeimet már lerágtam! és ma nem fingottam, hogy holnapra a légballon hatás meglegyen, már most úgy libbenek minha a holdon lennék szinte nem is lesz súlyom!
Jaa nekem alvás van!
Hajaj!
Műszerfal,fejidom, légszűrőház......kábelek.... ülést visszaszigszalagozni (nem csavarozni mert az súly) motorolaj, meg hűtőviz sem kell bele annyi.
Első, hátsó sárvédők lemehetnek, meg ami túl hosszú azt lefűrészelni.......a motorról !
Hú nekem fellőték a pizsamát na sziasztok mennem kell aludni, mert kikapok!
látom neked se a lábad fáj
én barom meg bevertem egy fél rúd fasírtot ami volt vagy egy kiló
most mehetek a garázsba megnézni,mit kapjak még le a motorról,hogy kiegyenlitődjön a súlyarány
A bukó az jó ötlet! Én most konzultálok egy fasza plasztikai sebésszel, hogy a füleimet kapja le, Ő nagyon örült az ötletnek, mert kiszedve a porcot kiválló szeméremajkakat lehet belőle csinálni!(amekkora fülem van akár többet is !)Még az orrom probléma mert kúrva nagy, de mondta, hogy tud csinálni kisebbet ebből akár kettőt is !
Ezzel akár 2 számmal kisebb bukót is nézhetek magamnak!
Nem tom hány kiló a kipuff,de biztos jó kis felesleg a katalizátorral együtt.... LE VELE! :D
Még le lehet kapni a kormányvég súlyokat...
Felére fűrészelni a kuplung és fékkart...
A támasztó is lejöhet, majd odatámaszhatjuk a falhoz, vagy a kerítéshez...
:D :D Le lehet még szedni valamit? :D
hát az én gyárim az volt vagy 6 kiló,de lehet 8 is
vettem vaterán egy saválló dobot 17 ezerért,amit eredetileg autókhoz terveztek,de felvarázsoltam profimód...
az csak vagy 60 deka
ja meg olyan hangja van,hogy hiperszuperbrutál
ugyhogy az általad felsoroltak közzül én csak a rendőröket nézem ,mert nem tolerálnák a kicsikém müszaki állapotát
Nálam az első komoly súlycsökkentés az Asszony volt ! Még szerencse, hogy nem olvassa ! Bár nem 140 kg minőségi picsaszalonna, de a kis 55-60 kg testének a hátsó ülésrő való mellőzése is jelentős menettulejdonság javulást eredményezett!
Te a kipufogó hány kiló?
a-macedónia-szerbia-hazaaaa
Most nézelődök alkatrészek után és látom hogy a kilóméteróra rohadt drága még használtan is!
Tudna vki egy olcsóbb megoldást?
Esetleg régebbi típus órája nem jó hozzá?
K7 ről van szó egyébként
jövőhéttől otthon vagyonk, összehozhatunk valami kötös gurulást!
csak azért egy ruha csizmával nem ártót volna merész vagy .
Jaa nekem alvás van!
Műszerfal,fejidom, légszűrőház......kábelek.... ülést visszaszigszalagozni (nem csavarozni mert az súly) motorolaj, meg hűtőviz sem kell bele annyi.
Első, hátsó sárvédők lemehetnek, meg ami túl hosszú azt lefűrészelni.......a motorról !
Hú nekem fellőték a pizsamát na sziasztok mennem kell aludni, mert kikapok!
én barom meg bevertem egy fél rúd fasírtot ami volt vagy egy kiló
most mehetek a garázsba megnézni,mit kapjak még le a motorról,hogy kiegyenlitődjön a súlyarány
Ezzel akár 2 számmal kisebb bukót is nézhetek magamnak!
Még le lehet kapni a kormányvég súlyokat...
Felére fűrészelni a kuplung és fékkart...
A támasztó is lejöhet, majd odatámaszhatjuk a falhoz, vagy a kerítéshez...
:D :D Le lehet még szedni valamit? :D
vettem vaterán egy saválló dobot 17 ezerért,amit eredetileg autókhoz terveztek,de felvarázsoltam profimód...
az csak vagy 60 deka
ja meg olyan hangja van,hogy hiperszuperbrutál
ugyhogy az általad felsoroltak közzül én csak a rendőröket nézem ,mert nem tolerálnák a kicsikém müszaki állapotát
Te a kipufogó hány kiló?