na akkor lökjed a baromságokat azt hajrá
menni fog az csak hinned kell benne
én minden nap megnézem jó alaposan,hogy mi az amit mellőzni lehet a vasrol
lehet hihetetlen,de két három naponta mindig találok valamit..
Bár az utóbbi időben a sisakot cseréltem le ami 1560g helyett 1350g lett
Szépen fokozatosan....
Amikor bejelentette a csajom,hogy többet nem ül fel az első dolgom volt leszedni a lábtartókat
jol nyakon is huzott
persze csak szereteből
Jaja!
Súlyfelesleg mind!
Most még az agyamat próbálom zsugorítani(könnyebre), hogy ne húzza a fejem,meg lassítsa a motort, de ahogy visszaolvasom a baromságaimat már nem is kell hozzá sok!
Csáó! Üdv. Mindenkinek!
Az az igazság, h a gixer hátsó üllés és a barátnők, feleségek sosem lesznek puszi pajtársak! Az én párom sincs jóban a hátsó üléssel, főleg hosszabb távon, és erre még rátesznek 1lapáttal a jó kis magyar utak! Ennek ellenére párom egy szupi, megértő csaj, mert mégis jön velem bárhová, pedig már ő is szállt le sírva hátulról! Én már egész jól bírom...a kezdeti kényelmetlenséghez képest, bár amikor 2en megyünk valamiért feszesebben vezetek és kényelmetlen 1idő után kb. 100km és meg kell állni! Egyedül már lassan 200km is menne 1huzamban szerintem! :) Szerintem minden tisztelet azoké a hölgyeké, akik támogatják nekünk ezt a nem olcsó hobbinkat még úgy is hogy néha tudják h osztozniuk kell rajtunk az imádott VAS-ainkal!:D
Én is úgy vagyok vele, h inkább a mocira veszek valamit,mint magamnak! Egy nadrág már 3000Ft-ért nekem drága, de egy kidörrentő 60ezerért az mehet,mert tök olcsó! :D :D
Egyenes utat mindenkinek és tartsuk meg ezen jó szokásainkat!
na akkor elmondom mi van nekem vagyis mi nincs
se index,se rendszám,se tükör..ami tükör azok a 200/55-ös slickek(csereérettek)
Ami rendszám az a kabát alatt
Ha sávot vátok,meg egyszerüen hátra nézek..
nagy sebességnél,meg fokozatosan tolom ki balra,vagy jobbra..aki mögöttem jön ugyis levágja mit akarok
nincs itt idő indexekre,meg ilyenekre,,
Ha nincs az majdnem olyan,mint mikor neked egyszerre villog..
Nálad sem tudják merre akarsz menni(sőtt még néha te magad sem . .) na meg nálam sem
Csak villog, azt perifériáról is érzékeled , index meg elakadásjelzőn van, úgy nem kell váltogatni jobbra meg balra, úgyis van mikor magam sem tudom merre kanyarodok, előzök, vagy mi, ez a legtisztább ! A tükör meg messze esik a műszerfaltól, meg úgy rezonál, hogy alíg bírom használni, különben is a tükröt használják az autósok !
A tükreimet meg úgyis odaadtam 2 teherautósofőrnek, bár nem akartam, de már nem mentem vissza értük!
Városban, faluban,a forgalmat, gyalogosokat, kutyákat,szabálytalanul átkelő droidokat, néha rendőröket kell figyelni, nem a sebességmérő órát !
Városon kívül meg azt, hogy mennyi üzemanyagod van még, és hol tudsz tankolni ! A sebességmérő óra sasolása a biztonságos közlekedéstől vonja el a figyelmed! ! !
itt senki nem száguldozik
itt mindenki fair vezető .
Ha lakott teületen 100-al mész,már száguldozol
Ha ugyanezzzel a tempóval lakott területen kívül akkot tötyögsz...
Ha pedig autópályán tolod 240-el akkor meg szimplán csak sietsz
Tudom én hogy megy ez...
Elhiszem
Az én csajom 20 méter után leszállt és azt mondta ennyi elég volt
Engem a haverok tanitottak motorozni anno ugy,hogy kinéztek eladó motorokat(simson,babetta,delta.stb) elvitte valamejikük egy próbakörre mi meg vártuk pár kilóméterrel arréb és mindenki ment egy egy karikát aztán visszavitte,hogy nem kell....
Ez volt 15 éve
Szóval csibészek tanitottak és gyorsan kellett mozogni,mert kevés volt az idő..
Na ez azóta is megmaradt...
Bár nem száguldozok,de az elindulásaim azok pszichopata emberre utalnak...
De amint pár másodperc alatt elértem a 100km/h-t már nem sietek
Csak valahogy jol esik kilőni,mint a "golyó"
Hát igen!
Nekem édi Feleségem van, Aki szintén türelmes és megértő, csak az a baj, hogy véletlenül megútáltattam vele a motorozás egy kisebb túra alkalmával, amit röpke 200 km -esnek harangoztam be és lett belőle 580km !
Szegénykém a végén már sírt, alíg birtam vígasztalni persze fülig érő szájjal(mert én meg élveztem a túrát ), amiből meg azt hitte Őt nevetem ki, úgyhogy csak óvatosan a hölgyekkel, mert hiába vannak kipárnázva hátul kifogástalanul , azért a GIXXER hátsó ülése hosszútávon okozhat fizikai(lelki) problémát náluk
Háát mondjuk szebb mint Te az biztos!
Miért zúznád le? (Bár én is adtam neki egy balos kanyarban volt benne kemény 350 km, de rendbehoztam kétkomponensű ragasztóval )
Szeretsz esni? Jaa! pálya....ott könnyű felcsiszolni az aszfaltot mindenféle értékes motoralkatrészekkel!
zsebbenyúlós
az nem kifejezés.
Én minden pénzemet erre költöm,,,
Régebben kocsmáztam a haverokkal,meg csajoztam...
De inkább költök erre és egy farmert hordok 2 évig
Szerencse,hogy a barátnőm támogat és megért
Igen.Végülis ez legyen a legnagyobb bajod motorozással kapcsolatosan...
De maga a feeling amit egy sportmotor ad az menet közben feledteti az ijen fájdalmakat
Helló!
Hát nem tudom, szerintem sokan mennek sokat, csak nem írják le, én próbálom megunatni magammal a motorozást, legalább annyira hogy kevesebbel is beérjem (a család már nagyon várja... :)) de nem akar jönni ez a pillanat !
Meghát elég zsebbenyúlós ez a hobbi, de ameddig van rá lehetőségem csinálom!Ezzel gondolom mindenki így van!
Szia Tutis!
Sajna a számlák, meg a szervízkönyv, meg a tankolás meg a gumik, fékbetétek, lánc, lánckerekek,gyertyák, azokat meg kellett vennem nem tudtam photoshoppolni!
Amúgy miért tetted tönkre azt a szép k8 as gyári motorodat?
hali..Nem szeretém,ha beleokoskodásnak tünne,de a zsiborgás az mondhatni természetes,ugyanis,ha huzamosabb ideig egy bizonyos tartásban vannak az ujjaid a vérkeringés nehezebbé válik,mivel huzod a gázt ,szoritod a markolatot és az ujjaidon nehezebben áramlik át a vér...
Nekem,volt,hogy az egész alkarom zsbbadt egy egy huzamosabb táv után,aztán rájöttem miért van és azóta menet közben ugymond kicsit tornáztatom az ujjaim és azóta semmi ilyemit nem észlelek...
Jaja nem vicc pénteken voltam 30.000 szervízen!
Egy kicsit ráaludtam a témára, de belehúzok.
Egy kicsit bolond vagyok, reggel meló előtt két óra motorozás ~200 km, aztán meló után 200-400km mikor mennyi kedvem van, meg energiám. Nekem napi max 600 km volt utána már fájt a seggem, de azt tankolástól tankolásig kibírtam.
Én úgy vettem észre, hogy elég nagy a rezonancia ezen a motoron, mert motorozás után zsiborog a karom, neked nem szokott?
800 km az már fasza, de húzzál bele (bár lehet hogy annyi idő alatt teszed bele a 800 -at mint én a 600 -at! de ezt nem nyalásnak szántam, úgyhogy szopódjál le!
Természetesen lesz köztes motor hiszen ha csak egy 600-as gép mellé állok, else mernék vele indulni. Csak érdeklődni akartam nem akartam siettetni semmilyen dolgot csak tudom, hogy mire oda kerülök, hogy 600-as gépet vehetek ezek a szériák lesznek 800 000 és 1 600 000 között ezek talán még megfizethetőek lesznek ezért érdeklődtem, hogy mit tudnak ezek a gépek. A köztes motor valószínű, hogy egy régi sportbicikli lesz olyan 40-50 Le körüli. Hát ennyi
menni fog az csak hinned kell benne
én minden nap megnézem jó alaposan,hogy mi az amit mellőzni lehet a vasrol
lehet hihetetlen,de két három naponta mindig találok valamit..
Bár az utóbbi időben a sisakot cseréltem le ami 1560g helyett 1350g lett
Szépen fokozatosan....
Amikor bejelentette a csajom,hogy többet nem ül fel az első dolgom volt leszedni a lábtartókat
jol nyakon is huzott
persze csak szereteből