Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép a moccod crashman!
fizeted?
Jön innen valaki esti motorozásra az euroringre?6-8ig
Hihetetlen idegesítő nagy dög rovarok szétcsapódva rajta....
Vizes szalvétát bevizezed, rátapasztod a bogaras területre, és 10-15 percig hagyod rajta. Leveszed és lehet mosni lejön szépen.
Én a cégnél pucolom, van a Maxolennek egy jó rovarmosó folyadéka, azt rásprickolom és 2 perc múlva simán magasnyomású lehozza.
Mivel takarítjátok le a szétcsapódott bogarak a fejidomról?
Behódolt vki a Tűzmadárnak
köszi semmi gond ugy is csak szezon végén lesz festve már .. ugy gondoltam szoval rá ér ...
de oké azért meg beszéljük ha lesz idöm kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii elöre is
Ferodo
Tuti fékbetét márka?
Biztos, nekem is nyikorog amikor fékezek, hátul már lecseréltem, elöl még várat magára, de már nincs 1 mm a betétből, megállni azért még meg tudok. Kb. 14 huf az első betétek, Ferodo platinum lesz nekem.
Szevasztok.
Lenne egy kérdésem álló helyzetbe tolom a behúzom az első féket halk fémes csikorgás hallik ..fékbetét cserés lesz vas ?
Szeva Dawe!
Így kell...pakoljad csak bele a km-eket... ;D Én is pár hónapja vettem a Gixert 7500km-el és már most hétfön viszem a 12000-es szervízre! :)
A fontos az h csak is ésszel, főleg ha a párod is mögötted van... ;)
Sok ezer balesetmentes km-t...és szép időt nektek a hétvégi túrára!
Majd akkor megbeszélünk egy közös túrát, de ez a hónap melós sajna!
Csáó
szép képek...mind 2 től
Csáó kerord! ;)
Csak nyugi...nehogy szétverd a VAS-ad! :D Amikor régen fateromal 1ütt szerelgettük az autókat, akkor mi is néha úgy kiakadtunk, hogy szétvertük a problémás alkatrészt! ;)
Te ne tegyél ilyet elvégre ez nem autó, hanem motor és ráadásul GIXER! ;D
Na félretéve a viccet azért írok, mert a multkor beszéltük, h megcsinálom progival a VAS-ad fényezési tervét,de mondtam h szar a laptopom! :/
Szóval cseppet megszívattak a laptoppal,ugyanis garis és vittem szervízbe, mire közölték, h Magyarországon megszűnt az ACER márkaszervíz így csak külföldön szervizelik! :/ Qur.a életbe...úgyhogy most pénteken viszik ki és 10-12nap mire visszahozzák, úgyhogy erre készülj várakozásilag! Viszont addig átküldhetnéd a terveidet pü-ben! karolypiros@freemail.hu
Boccs, a késésért! ;D
Itt is! Hétvégén meglesz az 1000 km.
Mootor
oké . . . . . .
volt hogy fel gyujtotam már egy zzr t... meg egy 2 es golfot szét vertem régen sajna még ideg beteg korszakomban
most már csak csak javultam ..
a hangok is ezt mondják
Nincs mit! De ha esetleg a balta ügy mégis előjönne, szólj hogy előtte egy-két alkatrészt megmenthessek magamnak.
értem na látod nekem utána hiába mentem és mentem haza jötem pécsröl ami kb 100 km és volt töltés rámértem röktön és nem töltöte vissza akkor talán nem kel szét vernem :):))))
kösz amugy és mindenkinek
Izé... bocsesz... Igen indult ha mentem vele pár km-t. Viszont nekem akkor is indított mikor 10-15 percet vártam hogy regenerálódjon az aksi.
nem válaszoltál
utána indult neked ?.. mi után mentél vele....
hát nekem igazán k7 k9 a vágyam de igen az ára dominál én k7 re gyűjtök ép az elérhető szerintem de ha köröl nézegetsz néha kapsz k1 áron k4 et .... híd el néha az igaz de aki ép meg van szorulva azt lehet lehúzni .
én is most alkudok egy k7 re csávo oda van ...
Ööö.... "nagyon" akart lenni.