oké szolok de akkor lehet el is adnám alkatrésznek a motort mert hogy lehet szét verem egy baltával... sajna nem az elsö eset lenne
amugy ha lemerölt és nem indult betoltad stb utána indult megint mi után töltöt ? mert utána nekem nem hiába mentem 100 km ert is hiába csak aksi töltö javitot akkor rajta pedig volt töltés akkor is ..
alitolag be mérték és az indito áram csak 50 es volt a 150 hejet.....
Ismerős érzés!
Amikor eladtam a kis robeszom 1 hétre rá telefonál a tulaj hogy megragadt a gép és hogy én vagyok a hibás, kérdem olajat raktál bele? Válasz: Háát láttam hogy világít a lámpa de azt hittem elég lesz duma jött. Szegényt úgy sajnáltam!
Ja és lenne egy kérdésem. Nyár vége fele tervezek egy 600-as gsxrt én 2001-es re gondoltam a szív lámpásra, szerelő haverom is ezt ajánlotta, vélemény?
Hőfoknál mit jelent ha ezt írja ki az órám: CHEC ?
De asszem 30mp-t se volt kinnt. Tegnap ebben a nagy melegben 90-110es utazónál 90-105közt ingázot a hőfok. Ha jól figyeltem meg akkor 100nál kapcsol be. Kiszámoltam tegnap az átlag fogyasztásom is: 4,7 lett igaz még csak erőteljesen ismerkedek a motorral.
Majd jelezz vissza hogy hogy viselkedik . Kiváncsi vagyok . Mint már mondtam nekem is új aksim van. De mikor melegen rajtahagytam a lámpát leállításkor és 3-szor újraindítottam két percen belül megint csak megmakkant a cucc.
sziasztok ma bedühültem és vetem egy uj aksit végre de ha még se az lesz a gond leszopom magam
vagy végül is most ha ki fogy a benzinem akkor is el jutok bárhová ugy teker
(nem akartam a végén 1 én tologatni.. )
volt már párszor róla szó, de mivel elég drága hobbi és kozúton nem engedném hogy motorozzon, így nagyon körülményes a megvalósítása...Annyira meg nem fanatikus mint én hogy mindenáron motorozzon
Bár a képen nem látszik de van pár arany csík a motorba, szóval illik az hozzá
Hétvégén kitalálok valami konzolt hozzá.. Vagy lehet szerzek olyan felszerelhető tartót amire csak bele kell csavarozni a gépet..
nyerö választás mert suzuki
ugyan én már k4 et vennék.. de ez csak én........
amugy ha lemerölt és nem indult betoltad stb utána indult megint mi után töltöt ? mert utána nekem nem hiába mentem 100 km ert is hiába csak aksi töltö javitot akkor rajta pedig volt töltés akkor is ..
alitolag be mérték és az indito áram csak 50 es volt a 150 hejet.....
meguntam a szarakodást már....
Amikor eladtam a kis robeszom 1 hétre rá telefonál a tulaj hogy megragadt a gép és hogy én vagyok a hibás, kérdem olajat raktál bele? Válasz: Háát láttam hogy világít a lámpa de azt hittem elég lesz duma jött. Szegényt úgy sajnáltam!
Ja és lenne egy kérdésem. Nyár vége fele tervezek egy 600-as gsxrt én 2001-es re gondoltam a szív lámpásra, szerelő haverom is ezt ajánlotta, vélemény?
Viszont ma találtam képet az Rs-ről az új tulajnál. Hát majdmegszakad a szívem. 450kmel járatósan adtam át és már a gumit füstöltettik vele
De asszem 30mp-t se volt kinnt. Tegnap ebben a nagy melegben 90-110es utazónál 90-105közt ingázot a hőfok. Ha jól figyeltem meg akkor 100nál kapcsol be. Kiszámoltam tegnap az átlag fogyasztásom is: 4,7 lett igaz még csak erőteljesen ismerkedek a motorral.
vagy végül is most ha ki fogy a benzinem akkor is el jutok bárhová ugy teker
(nem akartam a végén 1 én tologatni.. )
lehet marad a power tape
Hétvégén kitalálok valami konzolt hozzá.. Vagy lehet szerzek olyan felszerelhető tartót amire csak bele kell csavarozni a gépet..