Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1 nap neked csak a belépő így 26ezer? Biztos részesedésed van a volvónál :) Nekem az asszonnyal is gond van, mivel Ő jön ki kocsival és hozz a cuccaimat, ha egész nap ott kéne lennie, nyavajogna mint állat, tudod milyenek a nők
Gratula a végeredményhez, kimondottan tetszik!
Csak azt az aranyszinűre eloxált bukógombát is lefújathattad volna egyúttal, mert nem illik bele a képbe!
A fényképezőnek keressed a felfogatási pontot...
talán
szünetekbe elhülyülünk. nem unalmas..
jobban járnál
van profi fotósunk, kamerásunk, melegünk (zema ).. minden van. nekem a mersz azért nem jó mert késő van vége és mire hazaérek kurva késő lesz. meg így megyek a délelőttibe is meg a délutániba. érje már meg felmennem ha már ilyen rohadt messze van tőlem a ring
Gyere merszre
meglex de majd élőben lecsekkolom azt a dizájnt...
Ombre, én akkor veszek ki szabit amikor akarok mega annyit amennyi bőr van a képemen, nem ez tart vissza Csak nincs kedvem ott dekkolni egy egész napot hogy 20 percenként feljussak a pályára, ráadásul dögmelegben. Merszre meg kimegyek délutánra, annyit megyek egyhuzamban amennyit akarok Gyere Te merszre
gyere mán normális pályanapra. nem kibírsz venni egy nap szabit?
Uradat dícsérd meg helyettem is a magad módján
persze hogy merek
jul. 31 mersz-e? Ha igen lecsekkolom.
köszönöm mindenkinek még1x, remélem sokan látjátok majd élőben is, úgy az ütős
Szép lett, gratula!
Tutis, Gratula a gépedhez, nagyon gyönyörű lett a fényezés! ;D
És természetesen minden elismerés Peppének a munkához!Profi meló! :D
Sziasztok!
Nem rég tértem haza motorozásból, nagyon fasza volt! Lenne is egy kérdésem gyorsan. Itt ki használ vadriasztót? Megéri beszerezni? Sok vad jött ki elém ezért gondolkodom hogy veszek egyet. Vélemények?

tutis: Nagyon szép lett a mocid!
meg az érdem is Peppéé
Khm... Ha jól tévedek a látványterv a Te agyadból pattant ki...!?
köszönöm mindenkinek, az édem Peppéé, én csak a zsét adtam hozzá meg az alapanyagot
Fasza lett Tutis...
Nagyon szép munka!
Cííp lett, naon cíííp. Tud ez a Peppe ha akar. Én már kinéztem mit kell majd nekem festenie. Na az iskola munka lesz.
ez valami hihetetlen ultra durva
nagyon gratula a "festőnek", peppének

rendesen borsózik a hátam is...
Na az ilyenek láttán mondhatjuk azt bátran, hogy a gyári fények elmehetnek a p*&@ba! Jó választás Gabesz