K4-es motoromhoz vettem fokozatkijelzőt (GIPro). A leírás írja, hogy az ECM környékén (az ülés alatt) van egy ledugózott csatlakozó, amihez kell kötni. Megnéztem, de nem vagyok benne biztos melyik az. Esetleg van valakinek ilyen beszerelve?
Nem ismerem ezt a fórumot még nem tudom hol kell hirdetni de ha valakit érdekel r6 teljesen új gyári rendszer vagy gsxr végdob gyári bontatlan esetleg talmácsi motorsport dobok akkor nekem van eladó. slywer90@freemail.hu
tsanyi!
Válaszoltam az email-edre, csak mobilról írtam és az nem menti el mint elküldött üzenetet, így azt hittem h el sem küldte, ezért újraírtam és megint elküldtem, úgyhogy elvileg 2szer kaptad meg! Bocsesz.. :D
Helló!
Olaj, olajszűrő, gyertyák, légszűrő (mondjuk ezt csak 18.000 km -nél kell cserélni hivatalosan, Én kértem a cserét mert nem lehetett kitisztítani (ragacsos fekete mocsok volt benne)).
Ha teheted, legyél ott mikor szervizelik úgy nyugodtabb az ember.
Szakszervízben 40-50.000 Ft között számíthatsz (légszűrőtől függően) a teljes szervízköltségre(+pecsét a füzetbe)
Ok dawe, megbeszélhetünk 1jó időpontot, de nekünk párom melója miatt csak 1napos jöhet szóba, tehát reggel indulás, este pedig jönni! De egyeztetek vele is és holnap ledumáljuk! Ok? :D
Szerintem is király volt a kisúji motoros tali, voltak egy páran... ;)
Szeva t.sanyi!
Akkor legyen...veszem töletek... :) Olajszűrőt is adjátok, mindent? Mi tartozik még bele egy 12ezres szervízbe? Mennyi HUFF lesz kb. az egész móka nálatok?
Csáó! Nem láttalak, vagy lehet már én is többet ittam a kelleténél!
Nem most hétvégén megyünk, szóval ha gondolod egyeztethetünk egy hétvégét ami mindkettőnknek jó, és akkor elgurulunk. Nincs kedvünk egyedül menni!
GRAT hozzá neked is eg Peppének is