Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez igaz!
Te milyet rakatsz fel a Hringre? Mert ugye sokáig a hátsó gumidat kell majd néznem...
mondjuk egy pirelli superbike ?
De amilyet szeretnél azt megpróbálom beszerezni
Köszi meglesem...
Köszi. A jelenlegi még sztem kibírja Augusztus elejéig, viszont Aug. 27-én lesz egy egész napos P.ring, oda kéne valami jófajta slick előre hátulra egyaránt.
Tutira fekete vót, ha vót.
domi ha gondolod akkor tudok egész jókat szerezni
elküldtem a mailt
De nekem a közúti gumim jó. Pályán meg nemtom mi volt rajta ha pályáztak vele...
Megint bolond vagy...
Ezt még én se értem... Kéne inni valamit.
Azért kérdeztem mert álltalában ha hasonló esetben elbizonytalanodok akkor megpróbálok olyat rakni fel amilyen volt rajta eredetileg ( vagy az 1-2 évvel ezelőtti évjárat ).
Pár árat tolhatnál a mail címemre, és akkor veled bizniszelek...
Nékem az is van és ha jól emlékszem akkor 190 és párban van
Köszi.
Köszi a tippeket! BT002-őt írkáltak itt páran. Sztem kipróbáljuk ha találok jó árban...
Igen, ez gumizabáló hátul. Második pályázás lenne...
Bt-002, Bt-003, Pirelli supercorsa, dunlop 209GP, 211, Metzeler racetec, michelin power race, conti race attack, ezek valók pályára. Ezeket bármelyiket tudsz venni használtan is, sokan árulnak belőle...
domino123 !
csak párban vannak és használtak 22 pééz
Új nem kéne, mert nem hiszem, h sokszor eljutok pályára. Viszont a mostanit nem akarom szétgyilkolni.
Eredetileg? Hát ez egy nagyon jó kérdés volt...
ja hát neked gumi evőd van ,első pályázás lenne ?
Tudnál egy árat mondani hátsóra?
Új nem kell, mert annyit nem tudok menni pályázni...
Ha újat dobsz fel tutira kibírja, nem hinném hogy szét fogod tépni 2 óra alatt ( - a pihenőidő ). A használtat mindíg rizikós sztem.
Milyen tipegő volt rajta eredetileg?
Darage nem sok esélyt látok hard féle gumikra
Na de ha 2-3 délután elfogy a medium is akkor csak ez a megoldás...
vagy a sűrűbb gumivásárlás....