Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt Mindenkinek!
Azt hittem, h 5nap távollét után kicsit többet kell majd visszaolvasnom... :)
L.Tomi, hogy te milyen mázlista vagy... :) kipróbálhattál egy 999-es Dukit bakker? :D Hát nem sok ember van aki csak úgy odaadja a Ducati-ját idegennek...nekem is régi vágyam egy ilyet kipróbálni, annak ellenére h nem kellene,max ingyen! :D :D
jobban jársz ha hozzánk jössz, hogy az olajat tőlem szerzed be mert akkor ingyenes a csere....
Szerencsés vagy h kiprobálhattad én a gixiM se adnám oda senkinek az apriliát is egyszer ...aztán az árokba kötött ki az illető ...ugyh ebből tanulva...
Csáó Gixerdawe!
Bakker én is kerestelek egész 7végén, persze amikor még józanok voltunk!;)
Kalimpálhattál volna jobban is,amikor megláttál...na mind1...;)
Tegnap este érkeztem haza pestre, még mocitali után pár haverral mentünk Szalókra nyaralóba, majd 1barátomék magán,lezárt aszfaltcsíkjukra gyorsulgatni! ;) Nagyon baró volt, olyan mint 1otthoni kis versenypálya a hátsó udvarban,tutti minöség...
Szóval a késöbbiekben elég sokakat motoroztattam és este piázáskor már a VAS haverom garázsában volt minden este,úgyhogy ezért nem találtad! A smiley-s képet pedig este kiraktam a nyakamba a nyakpánttal hátha meglátsz,de semmi...pedig örültem volna ha összefutunk... :D Összesen 906 kilómétert mentem péntek óta,úgyhogy mehet a VAS a 12ezres szervízre, hamarosan beszélek a multkor tutis álltal ajánlott Sanyival,csak elötte beszerzem az oil-t és szűrőt!
Olvastam dawe a túráról, de most meló van sajna, pedig szívesen csatlakoznánk párommal,majd legközebb!
Na szép napot mindenkinek, neked dawe pedig jó utat 7végére! :D
http://www.gsxrservice.hu/

Egyik kedves ismerősömé,gondoltam egy kis reklám neki..
Még légvárban is lehet ugrálni náluk,amíg készül a moci.Érdeklődjetek bátran!
Sztívem szerint hazajöttem volna vele. Amúgy tök ismeretlen fickó adta ide. Megkérdeztem, hogy megnézhetem-e stb, mert van aki nem bírja, ha birizgálják a gépét. Mondta persze, menjek is vele. Kicsit dumáltunk, mondom felülök rá, akkor mondta, h motorozni tudok, menjek vele nyugodtan, csak a nyélgázt felejtsem el. Nagyon baba. Csak pici, legalábbis a srad után.
Nem féltél, h szétesik? Mert gondolom zörgött rendesen...
Szasztok, végre mociztam ma egy jót a sok meló után. Öröm-bódottág, nézda, hogy kiült a vigyor a pofájára.
Nincs mit.
Köcce az infót.
Nem lenne kedve valakinek velünk tartani valamelyik hétvégén Szilvásváradra? A Lak-völgyi tónál levernénk a sátrat és ott éjszakáznánk. Napközbe környéken motorozunk, Szépasszony-völgyét megnézni, este szallonasütés vagy egyébb elfoglaltság megbeszélés alapján! Akinek van kedve és ideje írjon!
Sziooo...
Bélapátfalva itt van egy tó, ahol a motorostalálkozót is szokták rendezni...
Felsőtárkány
ez a másik, igaz nm abban az irányban van...de Egerből könnyen megközelíthető...
Szilvásvárad
van pár lehetőség...vendégházak is...persze ha nm akarsz költeni...
akkor a bélapáti tó közel van és sok a látnivaló...
Szia!
Mennyire vagy ismerős Szilvásvárad környékén? Van valami tó a környéken ahol lehet sátorozni? Vagy valami nyugis hely ahol nincs nagy mozgás?
Csáó! Mi van veled? El vagy veszve, nem látlak msn. 2 hét múlva akkor hogy lesz? Jössz velünk Harkányba? Gyere már ne szivass!

Apropó! 2 hét múlva SRAD találkozó!
Tényleg jó guma , tapad mint állat és bírja is . Nekem hátul van ilyen és bírja . Előtte racetec-em volt az nem bírta így jobban kopott és a tapadása nem volt jobb (kicsit mocorgósabb volt a vas vele).
jó guma,darage ilyet vett tőlem
Néztem. Ez is jónak tűnik... Van 1 pirelli buzi haverom, szte ez is jó gumma...
big ha benézel a motorgumik közé most tettem fel egy képet,a többi is ilyen vagy jobb
Okéj! Jó gookartozást...
Igexek.
No én elhúztam gokartozni! További jó fórumozást!
Ok. Hivlak ha már tudom hogy mit akarok.
Na ezt is aztán jólmegasszontad...
leginkább telón amit megtalálsz a reglapomon
Ha nem jön közbe semmi akkor nem tudom. Addig még lesz egy mersz egy p.rin meg pár ezer km ha minden igaz. Sz'al bármi megtörténhet.
Még nem tudom, de lassan utánna kéne néznem. Leginkább melyik topikban vagy elérhető?