Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha új gummában gondolkozol, akkor csakis dunlop 209GP, 59párba
többek közt olyanom is van
Én nem nagyon, mert ugye jobban kopik a hátsóm, ezért közútra hátra Road-ot rakattam fel, előre meg nem árt a Sport Attack...
Szóval érdemes akkor mind2őt cserélni.
Tippek? Valami olyan kéne amivel még el tudok odáig gurulni meg haza...
Nézz utána hogy mik a lehetőségek, azután meglátjuk.
Van neked olyanod?
na az egy jó gumi
A sport attackot tuti ledobnám.Tutisnak igaza van abban hogy tapadóst vegyél és lehetőleg egyforma márkájú gumát
Mi a vélemény a Pirelli Diablo Supercorsa SP-ről?
akkor mi legyen ?
nem véletlen nem használnak hard elsőt...
Sajnos eddig mindnütt csak hümmögtek a hard elsővel kapcsolatban, mert nem használ előre senki keményet . csak újban lehetne venni az meg hrrrrorrrr.....!
sokan használnak külömböző gumit elől/hátul. Én annak a híve vagyok hogy egyforma legyen elől hátul, mivel vannak merőben eltérő mintázatú gumik amik rontják a futásminőséget.
Pályára én a sport attacknál jobb gumit választanék, tehát ha én lennék a helyedben, előlre és hátulra vennék egyaránt valami tapadós papucsot.
Már csak kérdés, h elöl hátul cseréljem valamire? Vagy elöl maradhat a mostani Sport Attack?
209
Van supercorsa,pilot power,racetec k1,k2,pirelli race attack
Ajaj. Lehet nekem is gumigondom lesz addigra, sőt biztos.
Mit is vettél? Dunlop209 vagy valami hasonló?
Én oda vissza 140 km-et megyek, szóval ne aggódj. Pályán úgyis csak a széle kopik, kozúton meg a közepe, pont jó lesz
Hát ja, megyünk majd pályára, és arra kéne másik gumi, de nekem még oda is kell mennem a Hringre ami kb 100km közúti mocizás...
Szóval így valami jó javaslat?
hát azt nem lehet kiszámítani,ha lesz olyan akkor keresselek ?
Kemény keverékű (hard) első-hátsó nem lesz véletlenül valamikor?
Ki tudom cserélni sc 2 re,de amiket írtál azok sztem nincsnek
190 s be is aszem van még,de van másfajtám is.
Ha pályázni akarsz csak akkor rakj slcket előre és hátra is
Az jó is lenne , de valahogy nálam kb ugyan annyit bír az első mint a hátsó . Most pedig a hátsó még tökéletes állapotban van és az első szinte teljesen elfogyott . Nekem az áttalánostól eltérően valahogy jobban kopik az elsőm . az sc1 nem jó az elfogy egy délután alatt. Sc 3 (pirelli) vagy K3 (metzeler) érdekelne. Mondjuk amit most adtál kátsó pirellit az q...a jó tapad és alig kopik.
Amúgy mondjuk érdemes felrakatni csak hátra slick gumit? Vagy vágott slick-et?
190-es?