Én nem nagyon, mert ugye jobban kopik a hátsóm, ezért közútra hátra Road-ot rakattam fel, előre meg nem árt a Sport Attack...
Szóval érdemes akkor mind2őt cserélni.
Tippek? Valami olyan kéne amivel még el tudok odáig gurulni meg haza...
Sajnos eddig mindnütt csak hümmögtek a hard elsővel kapcsolatban, mert nem használ előre senki keményet . csak újban lehetne venni az meg hrrrrorrrr.....!
sokan használnak külömböző gumit elől/hátul. Én annak a híve vagyok hogy egyforma legyen elől hátul, mivel vannak merőben eltérő mintázatú gumik amik rontják a futásminőséget.
Pályára én a sport attacknál jobb gumit választanék, tehát ha én lennék a helyedben, előlre és hátulra vennék egyaránt valami tapadós papucsot.
Hát ja, megyünk majd pályára, és arra kéne másik gumi, de nekem még oda is kell mennem a Hringre ami kb 100km közúti mocizás...
Szóval így valami jó javaslat?
Az jó is lenne , de valahogy nálam kb ugyan annyit bír az első mint a hátsó . Most pedig a hátsó még tökéletes állapotban van és az első szinte teljesen elfogyott . Nekem az áttalánostól eltérően valahogy jobban kopik az elsőm . az sc1 nem jó az elfogy egy délután alatt. Sc 3 (pirelli) vagy K3 (metzeler) érdekelne. Mondjuk amit most adtál kátsó pirellit az q...a jó tapad és alig kopik.
Szóval érdemes akkor mind2őt cserélni.
Tippek? Valami olyan kéne amivel még el tudok odáig gurulni meg haza...
Pályára én a sport attacknál jobb gumit választanék, tehát ha én lennék a helyedben, előlre és hátulra vennék egyaránt valami tapadós papucsot.
Mit is vettél? Dunlop209 vagy valami hasonló?
Szóval így valami jó javaslat?
Ha pályázni akarsz csak akkor rakj slcket előre és hátra is