Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kiru, újrarakom ezt a buzirépa msn-t, pár perc és vagyok. Szétverem a gépet, eszemfaszom megáll.
azt montad már de a fesz drága ezért kezdem az aksival ...:)
Sztem még mindig rossz az aksid...
A kva haverom meg elment nyaralni Egyiptomba vagy hova, akiről írtam, h ez volt a baja az SRAD-jának és fesszab+akksi és jó lett...
Tényleg vkinek nincs magyar leírása. Használati útmutató ?
Mert ma akartam állígatni a műszerfalt de valahogy nem akart sikerülni.
Na, örülök, h jó lett!
Na ja, azok fontosabbak. Azért a gomba sem árt, mert akkor marad oldalidomod szarabb helyzetben...
Hát most meló meg tanfolyamokra járok szóval szeptemberig azok veszik ki az időm nagy részét. Szeptembertől pedig Csepelen leszek mint autóvillamossági műszerész hallgató
ja szerintetek az gáz ha az én müszerem szerint alapjáraton 14.9 et felpörgetve pedig 14.1 kb a töltés mert ép minden oké de megint lemerült menetközben az aksim jo holnap aszem beméretem ......
Szezon végéig? Ha még mész 5000-ret cserélheted...
ö az már megoldódott az is azt csinálta csak hogy nem pörgött ki de kapót levegőt azóta jo ez meg nem is indult el a tápszivatyu de be fújtam fontakt sprével mindent azóta jo vagy is ép most jöttem be mert kb kettő és fél órába telet mire megtaláltam az ujabb gondját mert rángatott kihagyott a gyújtás stb ... az volt a gond hogy a vezérlő egységben egy szálé el szakadt.. és 2 és fél óra volt kimérni egyenként melyik is az vagy minden kábel oké de végre meg lett azóta tökéletes a gép :)
Majd egyszer vannak msot fontosabb dolgok: gumi, sisak. Aztán majd jövőre talán lecserélem. Jah majd még markolatot kell vennem mert a jobbos kicsit megviseltes. Egy olyan 5mmes részen elvan szakadva. aztán ha találok neten vmi indexet akkor majd még azt akarok cserélni. Megkaptam egy tel. számot hogy tudnak összes gixerre nagyon olcsón sötét plexit illetve az összes zx6r-re. Ha valakinek kell a telefonszám akkor e-mailben elküldöm.
super corsa gumiról vki tud adni vmi infót, tapasztalatott ? Jövőhéten vszínűleg lesz egy szettem. Annyi hogy a hátsó picit kopot talán. De sztem szezo végéig bővenn elég.
Azt a bukógombát én kicserélném valami normálisra...
Membrán? Vákum van a tankodban?
igen
Te voltál ma bent nálunk Cidivel?
Érte mindent.
ööö...passz de mintha olyat említett volna h ma csiszolják sztem non klassz lex a dizájn ...az Alexék is úgy tetszett...ck ugy csillogott a gyöngyházfehér a szikrázó napsütésben
Köcönöm, köcönöm
hát öö nem ilyenkor kell felmenni, az tuti. Robeszokkal meg supermotosokkal nem érdemes keveredni mindegyik úgy megy mintha az élete múlna rajta
Peppe hogy áll a festéssel? Nekikezdett már? Olyan izgatott vagyok, már tűkön ülök
Voltam kint vasárnap, és mentem is a robogósokkal, hát..... volt ám eszetlenság... esés bukás láttam olyat hogy két motor összeakadt és egymást vonszoltál ki a pályáról . Azt nem is merem említeni, hogy strandpapucs meg széldzsex volt a védőfelszerelés . Azért én igy is jókat mentem a haverokkal . Az egyik barátomnak minden etapban neki ment valaki, ezért ajánlott volt a pályaidom használata.
láttam ám a mived 7végén igen...de vagy 50 robogos volt egyszerre a pályán...voltak kicsúszások...meg féltem a Tűzmadarat
kakaucsra nem nagyon kell pályaidom,nincs nagy tempó. Ha nem szabadulnak fel egyszerre az utcai motorosok és a supermotosok, akkor nem lehet baj..
nm p.idom nékül felejtős... ck ott voltam
Felmentél a kakucsi pályára?
Kakucs+ Velencei-tó