Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az nem tudom, de este kipróbálom azt is.
Bár mosthogy a bukógomba is rákerült nagyobb lett a légelenállás, sz'al nem lesz nagy változás...
és 5-tel többet megy,mi?
Szép jó reggelt!
Kipróbáltam a motul láncsprét. Nagyon ott van, tapad nem kenődik rá a felnire.

Ja és mióta ( tegnap óta ) ezt a terméket használom jobban kanyarodik a gép és érezhetően kevesebbet fogyaszt.
Mi 2hete voltunk...tetszeni fog...nadon szép hely ...igaz a barlanghoz motorosszerkoban nm másztunk fel...
hegyet másztál...ck azért h lefotozd a motort?
Budaörs
Nekem a szervízes srác mondta hogy nézessem meg előbb vmi elektronicski mechanikerrel és ha akkor se jó akkor vigyem be...
Igen.
Természetesen. Mivel szakszervíz mást nem csinál. (Hivatalosan). Nem állnak neki forrasztgatni vagy elektromotort cserélni mert egybe van az egész.
tegnapi...FülöpfighterbazzeeeGábor
sziasztok
pénteken jön valaki pannonia ringre?
ez mai,te céda?
Velencei-tó
Nekem akkor jött elő mindig mikor 9000 fölé forgattam rögtön jelezte a "FI"-t... Nekem pl múltkor volt egy érdekes hibám mentem és menet közbe megállt a motor kicsit gáz volt a kereszteződés közepén megállt a vas és sehova....én is megijedtem hogy vmi nagy gáz van a végén kiderült a vészleállító "STOP" gomb szar volt és volt mikor nem érintkezett nem volt áram a tápszivattyúnak...
eliM!

Brékó, brékó... emese...
igy lesz
De én a helyedbe mindenképp elvinném hogy kössék gépre és olvassák ki belőle a hibakódokat... a többi meg utánna
250? De ezt arra érted ha cserélik az injektorsort ugye?
Köszi már írtam neki
Ha szakszervízben csináltatod készülhetsz a 250 000-es számlára. Amúgy keresd a fórumon a Biran-t. Ő megtudja javítani.
Neked mennyibe fájt a mutatvány?
Valszeg 2ik pillangószelepsor nem nyit ki. Nekem is volt ilyen nemrég... beviszed a Suzukihoz megmondod kössék rá gépre és megmondja mi a hibakód... de valszeg ez lesz mert ez szériabetegség ilyesmit olvastma a neten...
Nem én voltam, sajnos.
az R1-eses és a CBR-es a gixxer topikban gumit boltol...