Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2006 és 2007
holnap meg tudom mondani a pontos dot-ot is
mikori? DOT?
50
asszem qualifier II
az utcai, nekem nem köll. de el tudom adni pikk-pakk.
mennyi?
jo neked ....
Sziasztok!
Ma elmentem motorozni és utközben Fi hibaüzenetet jelzett a motorom.(Suzuki gsxr600 k4)Elötte minden ok volt utánna nem volt benne erő alig akart felpörögni.115 nél többel nem ment.Azt tudom hogy a befecskendezövel nem stimmel valami.Tud valaki valami konkrétabbat mondani?
van egy garnitúra qualifierem eladó 120/190
pirelli supercorsa sc1-sc2, vagy dunlop d211.
engem ma ütöttek el majd nem .....
macskakőves kereszteződésben szépen gurulok 45el erre láttom hogy az az opel kadett elég érdekes nem akar lassítani. aztán a hangját meghallotta és akkor fékezet bele. ennyi haszna legalább van a sportdobnak. vicces lett volna az első percekben összetörni .... mert a kocsijába szól a csimbum zene úgy hogy se hall se lát....
te milyen gumával mész?
Szasz, én tegnap kaptam majdnem hülyét. Középiskolás srác otársaimmal volt találkozó, grillezés stb Duna-parton. 2-kor eljöttem, mert ma meló volt, hazafele Tökölön keresztül kényelmes 60, erre egy WagonR rámállt totál, de nem előzött, mondom, anyád, azt elhúztam, kicsivel arrébb bele vmi úthibába, és megállt a motor, fullra, 10 km-re otthonról. Nem kicsit lettem ideges. Volt gyújtás világítás stb, nézem mi a picsa lehet, már mindent megnéztem, próbáltam betolni, nem megy. Elkezdtem tolni haza, mikor hozzáértem a piros gombhoz: le volt kapcsolva, lenyomhattam mikor ugrattam kátyúban. Megijedtem, h megbetegedett a kicsike, de szerencsére csak én vagyok nyomi. Enyém 100%-os, nem tudom a tietekkel mi van.
2005ös 600as gixer. kicsit vissza olvasol vannak képek. De ha feljössz msnre ott is át dobom
tudom hát,hogyne tudnám...
a garázsba
csak már fáradt vagyok . .
milyen motorod lett?
2004.

de most nem ugy kell elképzelni,mint én a nagy motorszakértő és megmondom,hogy szar,vagy ilyesmi...
egyszerüen csak furcsa volt az egész ugyahogy volt
Lehet azért,mert most mentem 636-al először életembe
csak fura amikor először a gixerre ültem olyan volta mintha mindig aazal jártam volna....
de lehet tulságosan megszoktam ezt és azért volt...
Lényegében ha őszinte akarok lenni ingyen elfogadnám,de pénzt nem adnék érte,mert van gixerem
rendben, köszi az ötletet.
Hátha hó végén elviszik az RS pályaidomokat és akkor tudnák venni vmi fincsi gumit
Melyik évjáratot próbáltad?
Tök mindegy. Csak ne az legyen. Valami jó sport vagy race gumi. Van egy csomó. D209GP, BT002-003, Pirelli supercorsa, Metzeler racetec stb.stb.stb.
okay
gumi tervbe van de még egy ideig ki kell húznom vele szóval pályázni nem megyek vele. Talán szeptemberre letudom dobni a gumikat. De most örülök hogy lassan próbálgathattom a gépet aztán majd elválik mi lesz.
te nem tudod hol a helyed?
nem bántom,csak nem jött be
de egy zx 10-et el bírnák képzelni itt lenn a garázsba
nem tudok menni,mert minden nap dolgozok este 6.-ig
meg szanaszét van a gépem...
és csak esténként csinálgatom
a héten talán összerakom,aztán kiveszek pár szabadnapot jövőhétre akkor kinézek...ha lesz valami
Gumit meg tényleg lökd le,mert nekem is csúszkált,mint az állat..
ritka szar darab......az biztos
Tervezzük barátnőmmel, hogy 25-én, szombaton elmegyünk Szilvásváradra a Szépasszony-völgybe. Nincs kedve valakinek csatlakozni hozzánk? Szarvas-Szolnok-Heves-Eger útvonalon megyünk előreláthatólag, ha az időjárás is úgy akarja!
akkor jo
én ma nem vagyok kibékülve ép egész napot szerelésel töltötem el át nézés stb ere most mentem egyet és most indu stb de most meg oda huzom neki és be szagat néha kihagy a gyujtás vagy az anyag szoval áááááááááááááá megöürülök ép