Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mit ajánlasz ? én D209re gondoltam. De majd még utána járok a dolgoknak. Képesmotoroon is körbe nézzek majd csak msot vendégek :S
Tetszik de nagyon!
Épp akartam mondani, hogy azt a fosat pilot sportot vagy mi van rajta felejtsd el.
köszönöm a jó szavakat

orosz kedden nem jössz le Eringre ? én is csak néző leszek nyugi
Kell szerválnom vmi tapadós gumit mert ez a michelin .... 2ikban 5-6ezres fordulaton riszálja a seggét
Ne báncsad e a 636-ot!
végre megjött az eszed
ma kipróbáltam egy kawa 636-ot...
hááát inkább nem jellemzem

gixertől biztos van jobb vas,(mások szerint...szerintem nincs , nekem kell más
Tegnap láttam egy alstart bicskénél.... valaki?
Drakulálok, csak balesetmentest!
sziasztok!

Ma haza került a motorom. szóval msot már én is GSX-R tulaj lettem
tegnap nem volt valaki fent a Mátrában?láttam fent pár gixert..?
én meg inkább visszaülök a tl-re!valahogy ég és föld a különbség...
hát nekem k1 em volt elöte de annak soha semmi de most ha lecserélem tavaszal remélem egy k7 re és az is szopat akkor bizti fel gyujtom
hát akárhogy is gsxr 1 motorommal sem volt ennyi gond
lentről jön valahonnan ahol az olajszűrő van!Már levettem az idomokat róla hogy lássam ráfújtam 2 doboz féktisztítót hogy tiszta legyen és lássam mi ujság de ahol olyan volt be is kentem és mégis szivat!
ja az idegeségröl meg annyit én ép szét akartam verni kitakaritotam a szüröket és beleszakadtak a tankba a csavarok szo nélkül viszaforditotam a tankot és ömlöt a benzin .... most másik csavarok tömitö stb talán jo lesz de én is kivagyok
kartel gáz csönél nem fojik kicsit ami a légszöröbe megy fel ?
már én sem használom bár szerintem nem az volt a baj!A relé csinált olyat nálam,hogy mint ha nem kapott volna rendesen áramot és csak recsegett tán ez a jó szó rá!
Az olaj meg már nem tudom honnan folyik!Nem a szűrőtől és nem a csövektől!tán a blokk összetételtől de ott is bekentem már loctite tömítővel és mégis!
Kezd elegem lenni belőlle
Sziasztok! Jövöhéten valaki szándékozik menni péntek szombaton esetleg kakucsra?
én nem használom a piros gombot .. kulcsal álitom le stb szoval az ki zárva a kuplunk meg azért nem lehet mert a táp szivatyu megy nélküle ... csak az önidito nem .....
elég sok minden lehet sajnos!én épp azt mozgattam mikor jó lett!
de nincs összefüggés mert kihajtott sztenderrel is kell mennie a pumpának meg az önindítónak is!
legfőképp a kuplungkar kapcsoló lehet vagy a piros gomb vagy bal hátul az idom alatt vannak a relék amire rámegy az aksi plussza és onnan megy tovább és a mellette lévő két egyforma kis relé!Na nekem a nagy ragad meg vagy nem tudom mit csinált de magától megjavult...
nincs ... hála istenek épen azon spekulálok hog lehet a sztender nél a kapcsolo is csinálhatja
próbáld meg odafogatni valamihez hátha úgy jó lesz!nálad olajfolt nincs sehol?
aha köszi ot van ép ugy ál az enyém is nem értem de akkor is balra szedésnél kopanásig ér a kasznihoz és becsipi a lengés csilapito mögöt......
remélem látsz belőlle valamit
na és milyen a srad tetszik már az utakon is ?
érzed már....?