Sziasztok! Hazaértem Kisújszállásról! Nagyon jó buli volt!
46the_rossi: Láttalak pénteken, eljöttél kint az úton, ott álltunk a gumissal szembe, de nem jöttél vissza pedig leintettelek volna. Egész hétvégén keresetem a "szmájlismotort" , de nem találtuk. Merre voltál lepakolva?
megkérhetlek egy dologra ?
le tudnád fényképezni a bal oldalnál a duda alati kábeleket amik menek a kormány on alulrol fel a gyujtás kapcsoloba hogy hogy álnak mert nekem balra kanyarodásnál meg törik az egyik köteg kábel és ki is dörzsölödöd és lehet az a gond hogy rossz hejre van befözve de nem tudom most ép lefényképezni csak este nincs ithon a gépem ...
ha el forditod jobra a kormányt látod a keztö lengés csilapito közt a kábeleket....
fogalmam sincs mi baja volt
darabokra szedtem a fél motort megmozgattam minden kábelt és csatlakozót és egyszer csak jó lett!a relé lehetett a gáz(talán)
Sziasztok!
Nekem most azt csinálja,hogy rá gyújtás és piros gombra nem reagál semmit!Nem zúg a szivattyú és nem megy az önindító!
És valahonnan az olajszűrőház tetejétől vagy a blokk összetételtől csepeg az olaj!Tiszta ideg vagyok már miatta!Tegnap a Mátrába menet meg megdöglőtt az első indexem!
jo reggelt még mindig senki ?
nem tudja véletlen valaki miért szopathat a sradom
azt csinálja hogy néha meg álok és nem akar elindulni utána a táp szivattyú semmire... de ha a tank alatt ugy tönik lehúzom a vákuum csövet és visszarakom akkor rögtön megint bug ez mi a fenétől lehet ? nem értem de tényleg már ... meg is örülök ép ...
Spiccelj meg jobban, azaz meg jobban huzd fel a labad. Vagy emeld sokkal feljebb a labtartot. Nekem eletemben 1x ert le a csizmam orra, amikor 1x poenbol kiprobaltam hogy korbe megyek a hringen ugy hogy nem ulok ki...vicces volt :)
46the_rossi: Láttalak pénteken, eljöttél kint az úton, ott álltunk a gumissal szembe, de nem jöttél vissza pedig leintettelek volna. Egész hétvégén keresetem a "szmájlismotort" , de nem találtuk. Merre voltál lepakolva?
Itt van egy két 600 GSX-R!