Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lehet ezt javítani?
huuu bazzzeee ezt elintézted...
eli. itt van a kép róla
Sziasztok!Istenem ,de jó,hogy kezdenek lecsendesedni a kedélyek a fórumon!Remélem már csakis,kizárólag normális emberek lesznek fent!Aki teheti üljön mocira és menjen,élvezze a jó időt!Szép napot mindenkinek,és előre is jó HÉTVÉGÉT!
de mé nm cseréltek tel.számot...
Azért valahogy majdcsak feltalálom magam... Jó utat!
sajnálatodra nem is fog pörögni a fórum egy ideig mert elhúzok most pár napra:) na indulok is csá
Szép jó reggelt!

gixxer600k7 nélkül nem pörög a fórum? Direkt korán keltem hogy legyen időm visszaolvasni.
Hopp ez ide...

Olajpára mindig is lesz egy blokkon mert nem lehet, és nem is szabad hermetikusan lezárni...
Jobbakat!

Olajpára mindig is lesz egy blokkon mert nem lehet, és nem is szabad hermetikusan lezárni...
Ja, ja...akkor rem tudtok jönni! Egy másik smile logó lesz a plekón, mert a másik nagyon pixeles volt nyomtatás után...ezt kerezsd majd...
Szép estét...
akkor ha mennénk keressem a kis logót a plexiken?
Igen krisz, egész hétvégén tart a találkozó, egészen vasárnap estig szerintem! Reméljük vastag lesz a fizu és jó időnk lesz... :oD Üdv.
De ha gondolod cseréld le az tömítést hátha elmúlik.
A folyás az az olajpára ott alul? Amíg nem csöppen el szarjál rá. A K4 750-en ugyan ezt csinálta. Súlyos pénzekért lecseréltem az összes tömítést. Eredmény? Olajpára.
okés, akkor maradsz simán csak szőrszálhasogatónak
Hát most letesztelem de különösebb változást eddig nem tapasztaltam. Möglássuk. Hogy ne mondhasd, hogy szemellenzős vagyok.
el is feledtem megkérdezni!
Találkozott már valaki olyan problémával,hogy a blokk elejénél az olajszűrő háztól szivárog az olaj?konkrétan 97es srad 600!Ha igen ossza már meg velem mert épp próbálom orvosolni a problémát!
KÖSZÖNÖM!
Sziasztok mindenkik!
Lehet mi is megyünk motorostalálkozni ez még attól függ,hogy milyen vastag lesz a fizu!
Egész hétvégén tart?
a viccet félretéve, a casrtrol 1000 km után már "csontos" hangos, stb..friss olajjal nincs gond, ahogy telnek a km-ek, úgy fárad az olaj, castrol látványosan nagyon sok ember tapasztalata szerint. Pl elég most is belelvasni a gsr topikba, most is olaj a téma, sok ember utálja a castrolt tapasztalatai alapján..
Jó estét!
Esetleg valaki holnap jön még a kisúji motorostalira? Én kb. reggel fél 10kor indulok pestről esetleg valaki csatlakozik?:)
jó, de mi motorba töltjük a motult nem traktorba N jó ez erős volt, imádom a kawasakit
Lehet neked nem is a blokk csörög zörög
fusch silkolene ára 3200-3500 ft /L körül van. ezt használom most. motulból fékfolyadékot használok, rbf600 factory line, kiállításon vettem annó 3200-ért.
Tutis, a fuchs silkolene mennyibe kerül egy lityó? Meg a motul, amit te használsz? Lassan itt az idő nekem is egy kis olajcserére.