Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon szép, kell nekem egy ilyen (a srad mellé ofkórsz).
Jelentem a Kawasaki blokk immúnis a hiperszuper Motul 300V 15W50-es olaj csendesítő hatására. Ugyan is jobb meggyőződésem ellenére belerakattam a Castrol helyett(literenként +1000Ft!) de nem tűnik halkabbnak a blokk.
Pfffúúú bakker...nem irígyellek, h motor nélkül kell menned....
Ott maradtok éjszakára is v hazamentek minden este? Én holnap reggel indulok, hazaugrok és már 12-14 körül ott leszek... ;D
Plekón ezt keresd:
tsanyi!
Akkor gyors belepakolom a maradék kilómétert 12.000-ig és azután, akkor szeretném hozzátok vinni a VAS-am, ha már ilyen jó a híretek....én bízom tutis-ban, jókat mondott rólatok! ;)
Akkor ha meg van a 12ezer kereslek és megbesz, h mikor és hová vigyem a VAS-at! OK? ;)
Előre is köszönöm, és neked is a tippet tutis! ;D
Erre csak közeli szemrevételezés után lehet biztosat mondani. Valószinü persze a dekni, de lehet, hogy máshonnan szivárog oda.
Tsanyi!
Kérlek nézd meg a 10249 hozzászólást és írj valamit erre!

Üdv
ennyi, skacok aki nem idehordja az nem tudom hova viszi vasat
és ha az olajat és szűrőt mi adjuk akkor az ingyenes.....
Mondom én hogy hozzátok kell vinni
Nálunk 3500 az óradíj a műszeres beállításoknak van fix tarifája, pl. egy szinkron 5000 általában.
olajat, szűrőt, stb mindig vinni kell
És milyen Qrva drága a Full-Gas. 25 - 26 000 Ft egy 1000Km-es szervizelésért?! 18 -ból szervizelték Győrben...
Csáó. Én nemsoká indulok! Igaz nem motorral!
Hát ahogy gondolod...
Mindenesetre azért szólok, h Vasárnapig tart a motorostali, ha valamelyik nap mégis ráérnétek és lejönnétek!
Pont a melója miatt nem akartam zavarni, kivárom amég visszaír! ;D
Azért köszi...
Nm hinném h megyünk...Párom 7végén is melo, én is ki sem látxom tegnap is éjfélkor feküdtem le ...biztos h fog válaszolni...ck el van havazva...de ha annyira kivi vagy,hívd fel, mondd el neki teloban mi az elképzelés és úgyis mondd rá vmit
Ez nagyon övön alúli volt...;)
Még írhattad volna 99 The_Lorenzóóó.... ;D
yess
Te csináltad mi?
szivesen 27The_Stoner Ja bocsi 46the_doctor
1000 hála tutis a segítségedért és a jó tanácsokért :D
Peppét nem híjjátok már most sehova, had fesse nyugodtam a motoromat
Köszönöm szépen Elissa! ;)
Na holnap jöttök Kisújra? A párod még mindig nem írt... ;oD
Szervíz árát tsanyiéknak nemtudom, én hollósék árát írtam..
még1x: www.quickmoto.hu de jól néz ki ez a weblap