Jelentem a Kawasaki blokk immúnis a hiperszuper Motul 300V 15W50-es olaj csendesítő hatására. Ugyan is jobb meggyőződésem ellenére belerakattam a Castrol helyett(literenként +1000Ft!) de nem tűnik halkabbnak a blokk.
Pfffúúú bakker...nem irígyellek, h motor nélkül kell menned....
Ott maradtok éjszakára is v hazamentek minden este? Én holnap reggel indulok, hazaugrok és már 12-14 körül ott leszek... ;D
Plekón ezt keresd:
tsanyi!
Akkor gyors belepakolom a maradék kilómétert 12.000-ig és azután, akkor szeretném hozzátok vinni a VAS-am, ha már ilyen jó a híretek....én bízom tutis-ban, jókat mondott rólatok! ;)
Akkor ha meg van a 12ezer kereslek és megbesz, h mikor és hová vigyem a VAS-at! OK? ;)
Előre is köszönöm, és neked is a tippet tutis! ;D
Mindenesetre azért szólok, h Vasárnapig tart a motorostali, ha valamelyik nap mégis ráérnétek és lejönnétek!
Pont a melója miatt nem akartam zavarni, kivárom amég visszaír! ;D
Azért köszi...
Nm hinném h megyünk...Párom 7végén is melo, én is ki sem látxom tegnap is éjfélkor feküdtem le ...biztos h fog válaszolni...ck el van havazva...de ha annyira kivi vagy,hívd fel, mondd el neki teloban mi az elképzelés és úgyis mondd rá vmit
Ott maradtok éjszakára is v hazamentek minden este? Én holnap reggel indulok, hazaugrok és már 12-14 körül ott leszek... ;D
Plekón ezt keresd:
Akkor gyors belepakolom a maradék kilómétert 12.000-ig és azután, akkor szeretném hozzátok vinni a VAS-am, ha már ilyen jó a híretek....én bízom tutis-ban, jókat mondott rólatok! ;)
Akkor ha meg van a 12ezer kereslek és megbesz, h mikor és hová vigyem a VAS-at! OK? ;)
Előre is köszönöm, és neked is a tippet tutis! ;D
Kérlek nézd meg a 10249 hozzászólást és írj valamit erre!
Üdv
Pont a melója miatt nem akartam zavarni, kivárom amég visszaír! ;D
Azért köszi...
Még írhattad volna 99 The_Lorenzóóó.... ;D
Na holnap jöttök Kisújra? A párod még mindig nem írt... ;oD
még1x: www.quickmoto.hu de jól néz ki ez a weblap