Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

6000 ft/óra körül szoktak számlázni. Vigyél mindent akkor csak ennyi költség van (olaj, olajszűrő). Arra figyelj hogy vanameliyk szervíz letisztítja a láncodat és ezért lezámláz egy teljes flakon láncspray árát

www.quickmoto.hu tsanyiék szervíze. Vidd ide itt gondoskodnak megfelelően a motorodról.
Sziasztok a segítségeteket, véleményeteket kérném:
Minap észrevettem egy olajfolyást a gépemen (600 K4)
Amit tudni kell: motorban 20e km, nem dőlt el, 18e-nél volt olajcserém (castrol R4).
Mi ez típushiba, tömítés...? Valaki találkozott hasonló problémával? Köszi a segítséget Üdv
Köszi srácok! ;D
Már nem garis!
Tudtok esetleg vmi elérhetőséget adni, ahol elérem kutyát?
Árat valaki tud mondani szervízre, olajcserével 1üt kb.?
Hoppáhoppá.
Tutis: motul, fuchs
ddt: castrol
Olajmárka: Fuchs silkolene, keresd kutyát, Ő tud jó áron (profi olaj)
Szervíz: Ha garis akkor vidd szakszervízbe. Én hoolóshoz és full-gashoz járok de a full gast nem ajánlanám most, most balfaszok vannak ott..
Ajánlott olaj:
Tutis: Motul,
ddt: castrol.
Szép reggelt Mindenkinek!
Piszok jó és esömentes idöt mondanak mára, úgyhogy aki teheti az pattanjon motorra és Goo! Goo! bármerre! :D
Kellene nekem 1kis segitség,tanács. Még pár 100km és 12.000-es szervizre kell vinnem a K7-et...tud valaki nekem itt Pesten megbízható és hozzáértö szervizest mondani, ahol jó tapasztalatok vannak?! Kb. mennyi lesz a mai árakhoz mérve olajcserével? Olajmárkára valakinek jó tanácsa? Elöre is köszönöm a válaszokat! ;)
Kutakodtam... 2008-Brno
na ez megbocsájható
Asszem egyenlőre marad. Kell a pénz az idomokra.
értem
ideje
há már a budikefe is kamerás, deje mobilt cserélni
Kamerátlan a mobilom. Tudja a bejövő meg kimenő hívásokat + felébreszt...egyszerű mint a faék.
mobil? nálam mindig van...sosem lehet tudni, mit kap lencsevégre az ember
Van igazságod nem is kevés. Juteszembe akartam tegnap pár képet csinálni, de otthon hagytam a gépet.

Nagy kár mert szép helyeken jártam.
nm is baj...kinek van kedve fáradtan vicnyaolvasni amugy reggelt
Az a legolcsóbb én legfeljebb ferodóban tudok azzal versenyezni....
Szép jó reggelt!

Mi volt este semmi?
tsanyi vegyem akkor kutyitól aszondod
Inkább kukoricaaaa...
repülőőő
Nincs valakinek elfekvőben egy első fékcsőszett fittingekkel együtt kölcsön? Mintának kéne fémhálós cső legyártásához(persze nem általam hanem erre szakosodott fékcsőgyártó cégnél nyomáspróbával stb.-vel), természetesen beszer. áron kapja az elkészült első példányt ami egyébként is általában jóval olcsóbb mint a többi gyártó-é.
úúú akkor gyorsan ragasztok az enyémre egy ilyet!
de lehet mégsem mert akkor gyorsabban fog menni,,,