6000 ft/óra körül szoktak számlázni. Vigyél mindent akkor csak ennyi költség van (olaj, olajszűrő). Arra figyelj hogy vanameliyk szervíz letisztítja a láncodat és ezért lezámláz egy teljes flakon láncspray árát
www.quickmoto.hu tsanyiék szervíze. Vidd ide itt gondoskodnak megfelelően a motorodról.
Sziasztok a segítségeteket, véleményeteket kérném:
Minap észrevettem egy olajfolyást a gépemen (600 K4)
Amit tudni kell: motorban 20e km, nem dőlt el, 18e-nél volt olajcserém (castrol R4).
Mi ez típushiba, tömítés...? Valaki találkozott hasonló problémával? Köszi a segítséget Üdv
Olajmárka: Fuchs silkolene, keresd kutyát, Ő tud jó áron (profi olaj)
Szervíz: Ha garis akkor vidd szakszervízbe. Én hoolóshoz és full-gashoz járok de a full gast nem ajánlanám most, most balfaszok vannak ott..
Szép reggelt Mindenkinek!
Piszok jó és esömentes idöt mondanak mára, úgyhogy aki teheti az pattanjon motorra és Goo! Goo! bármerre! :D
Kellene nekem 1kis segitség,tanács. Még pár 100km és 12.000-es szervizre kell vinnem a K7-et...tud valaki nekem itt Pesten megbízható és hozzáértö szervizest mondani, ahol jó tapasztalatok vannak?! Kb. mennyi lesz a mai árakhoz mérve olajcserével? Olajmárkára valakinek jó tanácsa? Elöre is köszönöm a válaszokat! ;)
Nincs valakinek elfekvőben egy első fékcsőszett fittingekkel együtt kölcsön? Mintának kéne fémhálós cső legyártásához(persze nem általam hanem erre szakosodott fékcsőgyártó cégnél nyomáspróbával stb.-vel), természetesen beszer. áron kapja az elkészült első példányt ami egyébként is általában jóval olcsóbb mint a többi gyártó-é.
www.quickmoto.hu tsanyiék szervíze. Vidd ide itt gondoskodnak megfelelően a motorodról.