Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de kittys lesz, arra tapadnak a csajok
vagy ez
a barbi jobb. hallgass rám! helló kitti már sok embernek van.
vagy akkor már inkább ez
beszívtad mert ilyen lesz rajta
az szép lesz. de majd tegyél rá levonókat is....
ilyeneket
majd meglátod more, rohansz Te is pepéhez átfújatni olyanra mint az enyém! Rózsaszín lesz kislibazöld betétekkel
a bank az szponzorál te! milyen fényezése lesz?
Engem nem szponzorál senki, nem tudok menni. Most festetem a motort is, szóval kell a zsé.
nemtoom, de én pályázás végére úgy érzem, de lehet csak fáradok Én tuti le fogom cserélni a hátsót is, meg ne a polcon álljon a fél doboz RBF 600
figyelj mán buszarc!
te jönnél erre a svéd által szervezett pályázásra? Menjünk megint együtt....
tutis te? 90 euro egy nap állítólag. (7végén van)
azért csúnya lenne, ha a hátsó gyári gumicső miatt a hátsó fék felpuhulna és a hátsó fémcső miatt jobb lenne a hátulja...
Ha annyit is fékezel vele, mint állat akkor is elég a gyári hátsó.
Amúgy az esztétika miatt érdemes azt is lecserélni, de az nem fog olyan szignifikáns különbséget hozni, mint az első.
cannabis-t!
elég korán elkezdem
Amúgy jótanács: hátra is vegyél fém fékcsövet, én azt mondtam felesleges mert úgyse fékezek annyit házsó fékkel, hát lófaszt. Használom a hátsót is mint állat.
persze hogy érezni, sose puhul fel a fék, 2 óra pályázás után is olyan mintha 1 perce pályáznék
persze h van, faszt kérdezel hülyeséget? Mit szívtok a nyírségben majomparádé?
a goodridge-t is úgy kéred ahogy akarod. Jöheet a felső pumpától is kettő le, nem kell a T elosztóból levezetni a kettőt. Csak szólni kell, h ilyet akarsz venni.
Értettem. Ezek szerint fém fékcsöved és 5.1 olaj van? Érezni nagy különbséget?
Ha legközelebb megyek fékcuccér akkor megkérdezem a srácot hogy érdekli-e , és megadom az elérhetőségedet neki. Oksa?
és tényleg!
akár itt is : http://quickmoto.hu/ .... kérj ajánlatot...
szólj nekik, csinálok én nekik weblapot
Próbáld itt:

Hajdú Fék és Kuplung | Cím: 1174 Budapest, Zsuzsanna u. 18.
Kuplung tuning *** Fék tuning ***
e-mail: hajdukuplung@mail.datanet.hu
telefon: +36 30/9 427 139, fax: +36 1/3 299 326

Weboldaluk sajna nincs, viszont jó árakkal dolgoznak. Én az autóhoz is náluk szoktam vásárolni
fékolaj: Motul RBF 600. Csakis ezt tedd bele, legjobb pályára. Ja és az EBH HH fékbetét nyert két teszten is amit a hringen teszteltek...