fém fékcső: goodridge az x-bike-tól, vagy galfer a dangertől.
Nekem galfer van, az szerintem annyiban jobb mint a goodridge, hogy a goodridge lejön a fékkartól egy szál, és szétválik Y-ba a két fékpofához. A galfernél meg két külön cső jön le a fékkartól.
Fékbetétre EBH HH fékbetétet ajánlok, pont nemrég kérdzetem be az apróban árulják, az enyémre 17 lenne előre egy a komplett szett (2x2 db)
Ez nem lehet indok. Valaki meg 100kg és a 600-val 10 seccet ver rám. Az én súly és lóerőelőnyom max. 3 sec előnyt ad. Pláne, hogy a lassú kanyarokból szarul gyorsítok ki és egy átlag 6 kilós otthagy a gecibe.
Elissa, merszre nem akarsz kijönni? Felfogadnálak személyes fotósomnak Párodhoz holnapviszem festetni a pályaidomot, szóval a munkáját csak jó lenne megörökíteni pályán nem?
Nekem galfer van, az szerintem annyiban jobb mint a goodridge, hogy a goodridge lejön a fékkartól egy szál, és szétválik Y-ba a két fékpofához. A galfernél meg két külön cső jön le a fékkartól.
Fékbetétre EBH HH fékbetétet ajánlok, pont nemrég kérdzetem be az apróban árulják, az enyémre 17 lenne előre egy a komplett szett (2x2 db)