Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fém fékcső: goodridge az x-bike-tól, vagy galfer a dangertől.
Nekem galfer van, az szerintem annyiban jobb mint a goodridge, hogy a goodridge lejön a fékkartól egy szál, és szétválik Y-ba a két fékpofához. A galfernél meg két külön cső jön le a fékkartól.
Fékbetétre EBH HH fékbetétet ajánlok, pont nemrég kérdzetem be az apróban árulják, az enyémre 17 lenne előre egy a komplett szett (2x2 db)
Tudsz valakit vagy valami jó boltot ahol jóárúsítva lehet fém fékcsövet meg jó minőségű fékbetétet kapni?
nem
Brian?
az még odébb van nm tervezek...nm kizárt
31.-e ehónap
pontos dátum?
Akkor szívás , de így is jó az ára.
szerelést nem tudod kialkudni, mivel nem gumis aki árulja és igencsak jóárasított gumiról van szó
Sztem ez jóárasított , valahol az apróban én is láttam hogy hirdetik . Nézd meg ott! A szerelést pedig alkudd ki ! Én azt tenném .
Ez a normál ára, vagy ez jóárasított?
dunlop 209gp, párban 59ezer, én ezt vettem, nagyon jó gumma, csak ajánlani tudom..Mintás, utcán is legálisan használható
Miért én mit mondtam?
A kérdés már felmerült bennem is. Pláne hogy a közeljövőben többet megyek pályára.
ez kb olyan hogy megkérdezed hogy kell-e fagyi a tölcsérbe
a 13-asban döntik a legnagyobbat.
De én még nem tudok motorozni pályán, szóval nekem még hátrány a 6 kilós, nem előny
Na, ti nagy pályások. Rakassak majd fel hátra pályagumit? Érdemes?
Ez nem lehet indok. Valaki meg 100kg és a 600-val 10 seccet ver rám. Az én súly és lóerőelőnyom max. 3 sec előnyt ad. Pláne, hogy a lassú kanyarokból szarul gyorsítok ki és egy átlag 6 kilós otthagy a gecibe.
Ez a beszéd!
Elissa, merszre nem akarsz kijönni? Felfogadnálak személyes fotósomnak Párodhoz holnapviszem festetni a pályaidomot, szóval a munkáját csak jó lenne megörökíteni pályán nem?
I LOVE GSX-R 600
Nálunk a 2es volt a fotóskanyar...
Nekem a 2,3,5,12,14. Bár lehet azért mert még nem tudok menni...
Én ha elérem idén a 2:10-et, pezsgőt bontok. Ne felejtsük el hogy Te 50 kiló vagy és 180 pacid van, nekem meg csak 120 pacim, de erre 100 kiló jut