Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor ő is buzi de ez se zavarjon
Azért gondolom így mert az idmerősök között beszéltem egy pár emberrel aki ment már a H-ringen volt aki 2:15-öt ment saját bevallása szerint és Kakucson 47-es köröket tud . És ahogy mással beszéltam aki rosszabbat tud 2:15-nél a H-ringen az Kakucson is 47-nél rosszabbat tud . Tehát ha folyamatosan megyek 46-ot akkor meglehet a H-ringen amit írtam az előzőekben . Vagy nem?
Na ezaz. Meg a haverom a Dnor is azt mondta, h szar... Tehát szar...
de nm is mondod h nm jön be...
Én próbáltam. Egy szar. És nem a fehér aszfalt miatt.
ritka példája vagy a normális nőknek így talán mégsem sok az az egy!bár több lenne...
Ne is törődj vele, én nem itéllek el miatta...
Szurkolok!
nem vetted még észre,hogy az emberek 70%-a buzi?
Ez nem teljesen igaz...
Pl a büdös életbe nem fogok felmenni az Eringre, mert fehéraszfalt...
És még nem próbáltam... Meg nem is fogom...
Abban biztos vagy, hogy a kettőnek nem igen lesz köze egymáshoz. Lehet, hogy 20 alatt fogsz menni de az nem a kakucsi 41 sec miatt lesz. Ég és föld a különbség már csak a pálya kinézete miatt is. Kakucson mész a mező közepén max.130 és jön a kanyar. Hringen mész a lejtős egyenesen 200-al szemben a fal majd jön egy 80-as jobbos utána megint 150 szembe fal 90-es balos. Vizuálisan sokkal félelmetesebb mint a Kakucs. Ott megtanulhatsz nagyot dönteni de a jó köridőnek ez csak az 1/4-ed része. Arról nem beszélve mennyivel nehezebb ledönteni a motort 160-nál.
hihi
Hidd el belőlem 1 is sokkk
de én vagyok szivem

most megint buzi leszek én is
Bazze, ez olyan mintha a párom mondat volna. Ugye nem Te vagy az drágám.
Én nm is akarom megérteni felőlem mindenki ugy motorozik és olyannal amekkorával ck akar, ha neki 1000 kell...azzal ck legyen tisztelettel
milyen szar is lenne ha mindenki 260al menne lakott területen vagy mindenki túramotoros lenne

és milyen szép lenne ha mindenki szép Elissa lenne
Hidd el, rosszul gondolod, mind a bohóckodást, mind a köridőt
Igazad van, tényleg iskolázásra való . Én sem voltam még a H-ringen, méghozzá azért mert 10 pár ezret nem ér meg nekem hogy felmenjek bohóckodni . Ha kifizetek ennyi lét akkor élvezni akarom, az én meggyőződésem hogy ha Kakucson tudok egy bizonyos kötídőt menni, akkor utána a H-ringen az első nyiltnap végére 2:20 alá tudok menni, talán 2:15 is meglehet és az már szerinten nem olyan rossz idő.
nyilván...
Bekerültünk.
hát nem vagyunk egyformák...
ebben igazad van...de kétlem,hogy valaha is megértenénk őt...sztem felesleges próbálkozni vele...
A legutóbb valami 100-as lista volt de még is az mindenki ment aki kijött. Persze a nem túl megnyerő időjárás is szerepet játszott ebben.
vannak dolgok amiket nem próbál ki az ember mert alapból nem szimpatikus neki
biztos nehéz a felfogásom