Azért gondolom így mert az idmerősök között beszéltem egy pár emberrel aki ment már a H-ringen volt aki 2:15-öt ment saját bevallása szerint és Kakucson 47-es köröket tud . És ahogy mással beszéltam aki rosszabbat tud 2:15-nél a H-ringen az Kakucson is 47-nél rosszabbat tud . Tehát ha folyamatosan megyek 46-ot akkor meglehet a H-ringen amit írtam az előzőekben . Vagy nem?
Abban biztos vagy, hogy a kettőnek nem igen lesz köze egymáshoz. Lehet, hogy 20 alatt fogsz menni de az nem a kakucsi 41 sec miatt lesz. Ég és föld a különbség már csak a pálya kinézete miatt is. Kakucson mész a mező közepén max.130 és jön a kanyar. Hringen mész a lejtős egyenesen 200-al szemben a fal majd jön egy 80-as jobbos utána megint 150 szembe fal 90-es balos. Vizuálisan sokkal félelmetesebb mint a Kakucs. Ott megtanulhatsz nagyot dönteni de a jó köridőnek ez csak az 1/4-ed része. Arról nem beszélve mennyivel nehezebb ledönteni a motort 160-nál.
Igazad van, tényleg iskolázásra való . Én sem voltam még a H-ringen, méghozzá azért mert 10 pár ezret nem ér meg nekem hogy felmenjek bohóckodni . Ha kifizetek ennyi lét akkor élvezni akarom, az én meggyőződésem hogy ha Kakucson tudok egy bizonyos kötídőt menni, akkor utána a H-ringen az első nyiltnap végére 2:20 alá tudok menni, talán 2:15 is meglehet és az már szerinten nem olyan rossz idő.
Pl a büdös életbe nem fogok felmenni az Eringre, mert fehéraszfalt...
És még nem próbáltam...
Hidd el belőlem 1 is sokkk
most megint buzi leszek én is
és milyen szép lenne ha mindenki szép Elissa lenne