castrolt semmiképp. Repsolból Repsol Moto Racing 10w-50.
De a jó olajok szerintem: Fuchs, Motul, Cepsa, Ipone
Én Fuchs Silkolene pro race 15W-50-est használok, de neked a 10W-50-es változatot ajánlom ugyanebből. Keresd kutyát az LFP-ben.
Nekem is lenne egy kérdésem. A kuplunglamelláim pöttyet megégtek, felüvegesedtek, annyiban érezni, hogy nagyon erős, hirtelen gázadásnál szétcsúszik néhány pillanatra, magas fordulaton csak. Ahhoz, hogy orvosoljam a dolgot ekég lamellaszettet venni, vagy kell még valami más is? És szerelő ezt mennyi idő alatt csinálja meg? http://biker-world.hu/kategori...(AD31)&hivo_cat_i
d=74&h_hivoszint_id=3&h_cat_id=74
Sziasztok!
Első komolyabb olajcserém, aztán nem tudom mit tegyek a kis Suziba. Pályán egyáltalán nem használnám. Tehát ehhez mérten. Egyik az hogy milyen legyen a viszkonzitása? 10w40 elég, vagy 10w50. És ami nem el hanyagolható dolog, hogy milyen olaj legyen. Castrol-ról érdeklődtem aztán páran leszolták, a Fuchs az amit még ajánlgattak csak gondolom ezeknek is vannak különböző fajtáik.
Előre is köszi
Egyébként én is tök véletlenül vettem meg a dobot. Kinéztem egy sisakot, de amire visszamentem másnap már megvette valaki. Elkezdtünk dumálni a csávóval, aztán mondta hogy van neki ez meg az, aztán mérgemben megvettem. A meglepi akkor volt, mikor karácsonykor ott volt a fa alatt a sisak.
Sziasztok!
krisztian19861 szép géped van! Lenne egy kérdésem, az a yoshimura trioval dob mennyibe fájt? Vagy a géppel együtt vetted? K1-em van és én is akarok rá venni pont egy ilyen dobot.:) Tehetnél fel róla videót, kíváncsi lennék a hangjára::)
csak egy egyszerű kérdés .... menyinek kel leni a gumi nyomásomnak a sradnál városban ..?
Tanácsot kérnék. Mennyire érdemes a rendszámot felhajtani?
Érdekelne valami féle megoldás mert tanácstalan vagyok, hogy hogyan oldjam meg.
De a jó olajok szerintem: Fuchs, Motul, Cepsa, Ipone
Én Fuchs Silkolene pro race 15W-50-est használok, de neked a 10W-50-es változatot ajánlom ugyanebből. Keresd kutyát az LFP-ben.
http://biker-world.hu/kategori...(AD31)&hivo_cat_i
d=74&h_hivoszint_id=3&h_cat_id=74
Első komolyabb olajcserém, aztán nem tudom mit tegyek a kis Suziba. Pályán egyáltalán nem használnám. Tehát ehhez mérten. Egyik az hogy milyen legyen a viszkonzitása? 10w40 elég, vagy 10w50. És ami nem el hanyagolható dolog, hogy milyen olaj legyen. Castrol-ról érdeklődtem aztán páran leszolták, a Fuchs az amit még ajánlgattak csak gondolom ezeknek is vannak különböző fajtáik.
Előre is köszi
üdv.
krisztian19861 szép géped van! Lenne egy kérdésem, az a yoshimura trioval dob mennyibe fájt? Vagy a géppel együtt vetted? K1-em van és én is akarok rá venni pont egy ilyen dobot.:) Tehetnél fel róla videót, kíváncsi lennék a hangjára::)
Üdv.!