Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali! Az enyémen zsanéros megoldás van! Városban függőlegesen áll, aztán ha tépem neki akkor előtte felhajtom vízszintesre!
Igazság szerint én 2,5-n használom mindenhol, nem szoktam leszállni és felpumpálni, mikor kiérek a városból, se leengedni, mikor beértem.
shell advance ultra 4t 10w40?
Nyugodtan ird hozza a MOL Dynmicet...
elöl,hátul? csak mert én úgy hallottam,hogy elöl 2,1 hátul 2,9.
2,5
sziasztok ha már ennyi kérdés van akkor én is ..
csak egy egyszerű kérdés .... menyinek kel leni a gumi nyomásomnak a sradnál városban ..?
Szedd le De, ha nem akarod, hogy a rendőr megdugjon, akkor ne hajtsd fel!
Mi a legegyszerűbb megoldás ami jó is?
Sziasztok!

Tanácsot kérnék. Mennyire érdemes a rendszámot felhajtani?
Érdekelne valami féle megoldás mert tanácstalan vagyok, hogy hogyan oldjam meg.
castrolt semmiképp. Repsolból Repsol Moto Racing 10w-50.
De a jó olajok szerintem: Fuchs, Motul, Cepsa, Ipone
Én Fuchs Silkolene pro race 15W-50-est használok, de neked a 10W-50-es változatot ajánlom ugyanebből. Keresd kutyát az LFP-ben.
normális ha húzod neki nekem 116km volt a legkevesebb mikor kigyulladt a sárga lámpa!
Nekem is lenne egy kérdésem. A kuplunglamelláim pöttyet megégtek, felüvegesedtek, annyiban érezni, hogy nagyon erős, hirtelen gázadásnál szétcsúszik néhány pillanatra, magas fordulaton csak. Ahhoz, hogy orvosoljam a dolgot ekég lamellaszettet venni, vagy kell még valami más is? És szerelő ezt mennyi idő alatt csinálja meg?
http://biker-world.hu/kategori...(AD31)&hivo_cat_i
d=74&h_hivoszint_id=3&h_cat_id=74
Szia. Én nekem Repsol sintetico 4t van benne. Nagyon jó , minden mint a vaj úgy működik csendes stb. 3e Ft egy flakon. Castroltól csörgött a Bandim
Sziasztok!
Első komolyabb olajcserém, aztán nem tudom mit tegyek a kis Suziba. Pályán egyáltalán nem használnám. Tehát ehhez mérten. Egyik az hogy milyen legyen a viszkonzitása? 10w40 elég, vagy 10w50. És ami nem el hanyagolható dolog, hogy milyen olaj legyen. Castrol-ról érdeklődtem aztán páran leszolták, a Fuchs az amit még ajánlgattak csak gondolom ezeknek is vannak különböző fajtáik.
Előre is köszi

üdv.
Csinálok majd vidit valamkior!
Nagyon jó hangja van! Valszeg eladó lesz majd a dob! A motorral együtt vettem ugyhogy nemtudom mit kérnek érte!
Egyébként én is tök véletlenül vettem meg a dobot. Kinéztem egy sisakot, de amire visszamentem másnap már megvette valaki. Elkezdtünk dumálni a csávóval, aztán mondta hogy van neki ez meg az, aztán mérgemben megvettem. A meglepi akkor volt, mikor karácsonykor ott volt a fa alatt a sisak.
Biztos cép hangja van annak is.
Én is ezt mondom neki... De sajna karbonból nehéz szerezni... Én folyamatosan figyelem kb Európában, de nem van...
Sziasztok!
krisztian19861 szép géped van! Lenne egy kérdésem, az a yoshimura trioval dob mennyibe fájt? Vagy a géppel együtt vetted? K1-em van és én is akarok rá venni pont egy ilyen dobot.:) Tehetnél fel róla videót, kíváncsi lennék a hangjára::)

Üdv.!
Lehet megvenném...
Tudom-tudom