Köszönöm nagyon frankó ez a link!
Igen teljesen jó az ezresről is! Időközben felraktam már a fejidomtartót! Most csak a kábelek elrendezésével vagyok meglőve! Van 2 darab vezeték csiptető amit nemtudom honnan vettem le!
Many Thanks!
tudok most egyet 450 ropi streetfigter egy barátomé forditottgátlós akra kipufogó r6 segédváz nagyon igényesen megépitve ha kp-t kapnék a cbr-ért biztos hogy azt venném meg borzalmas keresek képet na az 40es torkokkal hátsó keréken 150 lovas
köszi, megnézek mindent, ezt a gixert nem ismerem nekem még a pupos volt meg az elsö vizes 1100 na azok akkoriban a legütőseb gépek 168 lo 89ben király volt
Telók, váznyak, deknik, felnik évjárata 1ezzen, hűtő, blokk ne zörögjön, mert szeret vezműláncos lenni, meg nagyon kopós a kuplungja is, azt is nézd meg. Pont odalátsz az olajbetöltő nyíláson, h mennyire kopott, nekem a 750-en szétment a váltó, azt is kapcsolgasd pl emelőn... Más nem nagyon jut eszembe.
Igen teljesen jó az ezresről is! Időközben felraktam már a fejidomtartót! Most csak a kábelek elrendezésével vagyok meglőve! Van 2 darab vezeték csiptető amit nemtudom honnan vettem le!
Many Thanks!
De utána 145 és 156 pacik...
Fúúú egyszer veszek egy ilyen 92-est!