Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak az előző tulaj most cserélte le az olajat mielőtt megvettem azóta kb 1200 km mentem vele eddig. Legközelebb melyik olaj a legjobb hozzá MOTUL?
Értem. Szóval szerinted a Castroll nem szereti az első 3 sebességi fokozatot. Egyszerűen mivel azokat használják a legtöbbet így evidens, hogy hamarabb lesz csontos mint a felsőbb fokozatok. Plusz ott van a legnagyobb áttételkülönbség. Egy K4 600-ba minimum 35-40 000km van így ha valamelyik előző tulaj gyilkolta akkor egy ilyen jelenség simán felütheti a fejét. Szerintem.
cserélj olajat meglátod a külömbséget
Sziasztok nemrég vásároltam egy K4-es 600-as gixert olyan kérdésem lenne reális hogy 1-2-3-ba elég keményen veszi a sebességet? 4 felfelé meg mintha vajon csuszna olyan finoman veszi. Castrol Power 1 FULL Sint olaj van van benne.
Jó reggelt!

Valaki a K1-K3as gixiről tud tapasztalattokat és véleményt mondani ? Esetleg valami régi motoros újság teszt valakinek nincs ? R6 meg gixi közt vacilálok köv. motornak
helyes... várjuk
Az nincs sajna, telivel próbáltam de az nem bírta. Majd összekukázom a kamerám és csinálok róla valamikor.
vidid nix a hangjáról?
Nekem is castrol volt bent, de most megnézem a motult, hogy össze tudjam hasonlítani. Remélem talán finomabb lesz a váltó.
Az a castrol R1 amúgy Castrol R4, új neve meg Power 1
Vegyél nyugodtan feketén átcsomagolt, hamisított castrolt 2500-ért, ha fizetnél én akkor sem tenném a motorba
A 750-esben is forog a motor rendesem 14500 f/min és bírja az olaj ! Viszont neken 4l volt 8000 ft.
Mi az a Q8 olaj?
Csak Castrol R1! 10e volt 2.5 liter de kell bele, van fordulat :)
Mondjuk tk lett a paripa 7000km-nél de ez az állapot most megszűnik úgy néz ki
hallo szerintetek kapnák egy 6000 km futot uj did láncot a srad ra egy sv röl és ahoz vennék uj fogaskerekeket az ugy jo lenne ?
Ha tudsz még szerezni szóljál... :)
Öööö...izé... ! A lényeg hogy te tudsz segíteni abban hogy hol vegye.
Igen nekem van...
Neked van eladó gyertyád?
Igen, és szelephézag állítás is van 24én úgy tudom.
24 000-nél kell a gyertyákat cserélni?
Na ez már közelít az elképzelésemhez...
Ok küld a zsetont és már loholok is a bótba.
Ez a két legközelebbi kép jelenleg
Vegyééél nekemiiiiisssss
Bocsi de én 14200 vettem a szűrőt 18ezer Ft tisztítószettel együtt
Kanizsán vettem a Cserfő Feritől a Moto Centerben.