Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tegnap küldtem e-mailt. Megkaptad?
akkor ez úgy néz ki, h a garancia az nem sokat ér! csak reklámfogás
Én úgy tudom, hogy még a használt mociknál is kell a fődarabokra legalább 6 hó garit vagy szavatosságot vállalni ha kereskedéstől veszed, nemhogy az újra. Én úgy gondolom a motor minden olyan alkatrészére kell az importőrnek garanciát vállalni mely nem külső behatás esetén megy tönkre, vagy nem kopó alkatrész(pl:fékbetét,izzók...). Nálunk pl az autókon ha a féktárcsa rendellenesen kopik vagy üt azt is garizzuk.
2 év garancia a motorodra vonatkozik. Tehát minden olyan alkatrész ami rendeltetésszerű használat mellett tönkremegy, akkor köteles a gyár javítani vagy cserélni.
A fő gond ott kezdődik hogy először be kell bizonyítanod hogy az bizony azért sérült meg mert mondjuk hibás darab volt.
Ha pl motorikus alkatrészekről van szó, kiszedik a szóban forgó alkatrészt és megvizsgálják, utána döntenek. Ilyenkor határozottnak kell lenni, mert szeretnek rád fogni mindent...
üdv srácok!
egy új motornál a 2év garancia az mire vonatkozik? mert megkérdeztem egy kereskedésben és ott nagyon semmire ezért kérdezem meg itt pl téged tutis mert a gsr-el volt egyszer vmi. kiváncsi vagyok rá h pl ha főtengelyes lenne a motorom akkor gariban megcsinálnák e? meg stb motorikus problémák?
Pályára már nem jó az a gumma hiába a széle még érintetlen, nem fogsz tudni fékezni mert elcsúszik..
nehéz megmondani, általános az elől 2.1 hátul 1.9
Hali! Pályára hány bar guminyomással érdemes menni?
Nyugodtan vegyél ilyet.
A mostanival meg gyere ki pályára és lejárhatod a szélét is. Az is ki van fizetve
Olyasmi, középen 4mm, széleken 2-2,5. A mostani az totál slickké soványodott, elfüstölöm, vagy pályára megtartom :D
Semennyit. Nem szögletesre van pályázva. A két szélén valószínű, hogy a kopáshatárhoz közelít, de a közepe szinte érintetlen.
így van
akkor a többit bízd rá a szélre
találtam
Sziasztok! Löttyintettem ma a gépbe egy kis olajat, 2700 km alatt kb 3,7 deci ment el.
A kérdésem meg az lenne, hogy vennék gumit briantől valószínű, az oldala szét van pályázva, kicsit aszimmetrikus. Csak utcán használom túrázni, mennyit lehet belőle érezni szerintetek?
Hello
ezt ne is mutogasd mert sok pénzbe kerülne
nagyon kell hunyorítani
Már nézem egy ideje, hogy hogy kell nézni hogy lássak belőle valami érdekeset hunyorítva

ez a kép akart lenni
HunyorÍtva nem rossz
a kaszával ck finoman
peppe ma hívott hogy ma küldi csak szarakszik a gmailes címe aztán csinál ma egy freemailest és átküldi. Remélem tényleg megjön ma, ha nem, kénytelen vagyok meglátogatni egy kaszával
Nem. Az LSL-t felismerem.
Ingyen vót.
Ja lehet Te az lsl-re gondolsz, azt hollósnál vettem a mocival, az drága volt, 35 pénz..