Én úgy tudom, hogy még a használt mociknál is kell a fődarabokra legalább 6 hó garit vagy szavatosságot vállalni ha kereskedéstől veszed, nemhogy az újra. Én úgy gondolom a motor minden olyan alkatrészére kell az importőrnek garanciát vállalni mely nem külső behatás esetén megy tönkre, vagy nem kopó alkatrész(pl:fékbetét,izzók...). Nálunk pl az autókon ha a féktárcsa rendellenesen kopik vagy üt azt is garizzuk.
2 év garancia a motorodra vonatkozik. Tehát minden olyan alkatrész ami rendeltetésszerű használat mellett tönkremegy, akkor köteles a gyár javítani vagy cserélni.
A fő gond ott kezdődik hogy először be kell bizonyítanod hogy az bizony azért sérült meg mert mondjuk hibás darab volt.
Ha pl motorikus alkatrészekről van szó, kiszedik a szóban forgó alkatrészt és megvizsgálják, utána döntenek. Ilyenkor határozottnak kell lenni, mert szeretnek rád fogni mindent...
üdv srácok!
egy új motornál a 2év garancia az mire vonatkozik? mert megkérdeztem egy kereskedésben és ott nagyon semmire ezért kérdezem meg itt pl téged tutis mert a gsr-el volt egyszer vmi. kiváncsi vagyok rá h pl ha főtengelyes lenne a motorom akkor gariban megcsinálnák e? meg stb motorikus problémák?
Sziasztok! Löttyintettem ma a gépbe egy kis olajat, 2700 km alatt kb 3,7 deci ment el.
A kérdésem meg az lenne, hogy vennék gumit briantől valószínű, az oldala szét van pályázva, kicsit aszimmetrikus. Csak utcán használom túrázni, mennyit lehet belőle érezni szerintetek?
peppe ma hívott hogy ma küldi csak szarakszik a gmailes címe aztán csinál ma egy freemailest és átküldi. Remélem tényleg megjön ma, ha nem, kénytelen vagyok meglátogatni egy kaszával
A fő gond ott kezdődik hogy először be kell bizonyítanod hogy az bizony azért sérült meg mert mondjuk hibás darab volt.
Ha pl motorikus alkatrészekről van szó, kiszedik a szóban forgó alkatrészt és megvizsgálják, utána döntenek. Ilyenkor határozottnak kell lenni, mert szeretnek rád fogni mindent...
egy új motornál a 2év garancia az mire vonatkozik? mert megkérdeztem egy kereskedésben és ott nagyon semmire ezért kérdezem meg itt pl téged tutis mert a gsr-el volt egyszer vmi. kiváncsi vagyok rá h pl ha főtengelyes lenne a motorom akkor gariban megcsinálnák e? meg stb motorikus problémák?
A mostanival meg gyere ki pályára és lejárhatod a szélét is. Az is ki van fizetve
A kérdésem meg az lenne, hogy vennék gumit briantől valószínű, az oldala szét van pályázva, kicsit aszimmetrikus. Csak utcán használom túrázni, mennyit lehet belőle érezni szerintetek?
ezt ne is mutogasd mert sok pénzbe kerülne
ez a kép akart lenni