Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én mennék,de egyedül nem tom kivinni a mocimat,Tibi meg nem lesz itthon,spanyolba lesz...tán még ha vki segítene,megoldanám..de így nem fog menni
nincs kedvetek 22.-én kijönni merszre? Vagy a 26.-ai napra mentek?
én 2:27-et is tudok,bibííííííí
de csak szerényen
Na ne tessék itt szégyenlősködni,megy az neked.
Csabi után érdemes menni, nagyon jó féktávokat vesz. Én még csak tanuló vagyok
Ööö... izé.... azt elfelejtettem írni, hogy azért kell valaki olyan is aki vágja a H-ringen az íveket, meg mindent. A Csabi már ajánlotta hogy segít felmérni a pályát, esetleg te is.
Talán! De nem biztos, azért megpróbálom.
Ha elsőre mész Hringre akkor jó lesz a 2:30-as idő is, ott azért van tempó.. Ép ezért kell kijönni, megnézni milyen a "terep"
Holnap pontosan kiderül hogy megyünk-e, és majd jelzek hogy mi a pálya. Mersz? Nem is tudom, még faragni akarok egy kicsit a köridőmből Kakucson olyan 47 eleje, akkor már talán H-ringen is tudok az első alkalommal normális időt menni. 2:15 mondjuk.
és jövöhéten esetleg? akkor is hétvégén tudnék szerintem csak elszabadulni. jó társaság ovlt a multkori tetszett. csak azért kérdeztelek hátha
lehet becsatlakoznék én is ha holnap bele tudom vágni a hátsó lámpát az idomba..Bár lehet kimegyek a gyári hátsóval, az elejét holnap teszem fel. Pénteken mersz?
Úgy néz ki csütörtökön megyünk egy páran, de még nem 100%!
Darage jöttök mostanába valamikor kakucsra?
szép lett a Maya. pont ma néztem róla képeket
Sziasztok!
Valaki segítsen mennyivel érdemes lejjebb engedni a motor elejét pályára? 1centi bőven elég nem?
fasza rajz, majd bexartam a röhögéstől. köszi-köszi
Úgy már megoldható, csak igen sok melóval jár.
hát igen merevitö nékül gondoltam olyanom nincs
y lehet künyeb....
ha kint van a burkolat mögöt be bujtatod ahol rajzoltam bocso a béna rajzért
ahamm értem, de akkor is fölösleges, nem?
Ez nem SRAD...
Igen, de az Ő gépe SRAD, azon nincs merevítés a lengőkaron.
Én így szoktam:
Lánckereket kicserélem otthon, elgurulok vele a szervizbe, és ott meg a láncot kicseréltetem. A múltkor is kértek érte egy 1000-rest.
ép ezért kel ki venni mert akkor hátso hid nélkül más a nézet