Ha megcsinálom sima fehér lesz, esetleg valami mintát kitalálok rá, de ez majd csak télen lesz aktuális.
A péntek nagyon tetszett, szerintem megyek legközelebb is ha lesz rá időm. Mondjuk jó lenne találni valakit aki felhúz pár kör erejéig mert pláne az elején kicsit el voltam anyátlanodva.
Hazafele viszont kipróbáltam a C állást mert szakadt az eső, nagy találmány!
Nehogy azt hidd, a Tied se egyszerű fehér ám
A színnel mondjuk énannyira vagyok bajba hogy az a típusú festék kurva drága, szóval valami hasonló árnyalatú lesz majd.
Pályázásra nem kaptál rá most merszen?
Elkényeztetett lusta dögök. Adj enni, vigyél sétálni, vagy hagyj aludni a mottójuk. A moci is bent aludna, csak nem tom felvinni a lépcsőn, marad a garázs. Szegény... Na, de a tél még odébb van :)
Én nem ajánlom a repsolnak az olaját nekem az volt a gixxerben 600 k7 , de az a tapasztalatom , hogy "elfogy" az olaj egy periódus alatt (nem a szint hanem a viszkozitás mielött még valaki behumorizál hogy töltsél utána ) nekem nem ment el 6000 km-et és már nagyon gány lett a váltó pedig a szint mindig frankó volt , mondjuk volt benne kb 5 pályanap! Nekem azóta Motul van benne az nagy király csak K...va drága de szerintem megéri
Szia!
Nekem van egy zsanéros tökéletesen takaró rendszámtartóm!
De visszaraktam az eredetit,mert benzinkúton elkaptak!
Igaz nekem K8-ra lett faragva,de felmenne másikra is kisebb átalakítással!
De én azt mondom,hagyd a pi...ba!
Ha úgy akarsz menni akkor sziegetelő szalaggal eltakarsz 2 betűt aztán nem állsz meg,ha mérnek akkor se tudják meg a rendszámod!
Sajna olyan takarható rendszámra még én sem tettem szert ami tökéletesen tud fixen állni és takarni is tud,jah és persze a rendőrnek is tetszene!
Hali!
Tudna esetleg valaki ebből a két fajta saruból 3-3 db-ot szerezni?
Vagy valami elérhetőséget,ahol pont ugyanilyent lehet kapni!
Szalonba nem tudtak adni és egy elektronikai szaküzletben sem volt pont ugyanilyen!
csak győzűk benzinnel